Ухвала
від 04.06.2013 по справі 805/6888/13-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про передачу до іншого суду

04 червня 2013 р. Справа № 805/6888/13-а

приміщення суду за адресою: 3052, м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17

Час прийняття судового рішення: 11 годин 20 хвилин

Донецький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Циганенка А.І., за участі секретаря судового засідання Проніна Д.С., представника позивача ОСОБА_1, розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду адміністративну справу за позовною заявою Донбаського територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку до Публічного акціонерного товариства "Градієнт" про стягнення фінансових санкцій за порушення на ринку цінних паперів,

В С Т А Н О В И В:

17 травня 2013 року позивач, Донбаське територіальне управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, звернувся до суду із адміністративним позовом до відповідача, Публічного акціонерного товариства "Градієнт" (код ЄДРОПУ 14312140), про стягнення фінансових санкцій за порушення на ринку цінних паперів.

У судовому засіданні за ініціативою суду поставлено на обговорення питання про передачу адміністративної справи на розгляд іншого адміністративного суду, оскільки після відкриття провадження у справі з'ясувалося, що дана справа територіально підсудна іншому суду.

Представник позивача не заперечувала проти передачі адміністративної справи на розгляд іншого адміністративного суду.

Представник відповідача у судове засідання не прибув, про причини неприбуття суд не повідомив, про дату, час і місце судового розгляду був повідомлений належним чином.

Керуючись частиною 4 статті 128 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) суд визнав за можливе не відкладати розгляд справи і вирішити її на підставі наявних у ній доказів.

Заслухавши думку представника позивача, дослідивши матеріали справи суд дійшов наступного.

20 травня 2013 року провадження в адміністративній справі було відкритого за позовною заявою в якій поштова адреса відповідача зазначена як 83044, м. Донецьк, Пролетарський район, вулиця Комуністична, будинок 4.

Згідно інформації, отриманої з веб-сайту Єдиного державного реєстру, за даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, місцезнаходження юридичної особи Публічного акціонерного товариства "Градієнт" (код ЄДРПОУ 14312140) - 95000, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, Центральний район, вулиця Артилерійська, будинок 90.

Відповідно до частини 1 статті 19 КАС України адміністративні справи вирішуються адміністративним судом за місцезнаходженням відповідача, крім випадків, передбачених цим Кодексом.

З огляду на місцезнаходження відповідача дана справа має розглядатися Окружним адміністративним судом Автономної Республіки Крим.

Згідно пункту 3 частини 1 статті 22 КАС України суд передає адміністративну справу на розгляд іншого адміністративного суду, якщо після відкриття провадження у справі з'ясувалося, що справа територіально підсудна іншому суду.

За таких обставин, дана справа має бути передана на розгляд Окружного адміністративного суду Автономної Республіки Крим.

Керуючись статтями 19, 22, 160, 165, 186, 254 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

У Х В А Л И В:

передати адміністративну справу на розгляд Окружного адміністративного суду Автономної Республіки Крим ( вулиця Севастопольська, б. 43, м. Сімферополь, Автономна Республіка Крим, 95013).

Ухвала набирає законної сили в порядку і строки, встановлені статтею 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Донецького апеляційного адміністративного суду за правилами, встановленими статтею 186 Кодексу адміністративного судочинства України, через Донецький окружний адміністративний суд.

Суддя Циганенко А.І.

Дата ухвалення рішення04.06.2013
Оприлюднено07.06.2013
Номер документу31656760
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення фінансових санкцій за порушення на ринку цінних паперів

Судовий реєстр по справі —805/6888/13-а

Ухвала від 04.06.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Циганенко А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні