Ухвала
від 04.06.2013 по справі 808/4756/13-а
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКЛАДЕННЯ РОЗГЛЯДУ СПРАВИ

04 червня 2013 року Справа № 808/4756/13-а м.Запоріжжя

Запорізький окружний адміністративний суд у складі: головуючого судді Татаринова Д.В., при секретарі судового засідання Урсуленко Ю.О., розглянув у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовною заявою Державної податкової інспекції у Комунарському районі м. Запоріжжя Запорізької області Державної податкової служби до Малого приватного підприємства «СІРІУС», за участю третьої особи ОСОБА_1 про припинення підприємницької діяльності юридичної особи,

за участю представників сторін: від позивача: не прибув, від відповідача: не прибув, від третьої особи: не прибув, -

ВСТАНОВИВ:

15.05.2013 до Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Державної податкової інспекції у Комунарському районі м. Запоріжжя Запорізької області Державної податкової служби до Малого приватного підприємства «СІРІУС», в якому позивач просить суд припинити юридичну особу відповідача.

Ухвалою суду від 17.05.2013 судом відкрито провадження по вищезазначеній справі та зобов'язано позивача подати до судового засідання: довідку про подання останньої податкової звітності із зазначенням конкретної дати, довідку про наявність заборгованості на момент судового розгляду. Також зобов'язано надати по відповідачу довідку з ЄДР або довідку з Головного управління статистики у Запорізькій області на момент розгляду справи.

У судове засідання 04.06.2013 представник позивача не прибув, до суду надав клопотання про розгляд справи за відсутності уповноваженого представника, за наявними у справі матеріалами.

Відповідач та третя особа у судове засідання не з'явились. Про місце, час та дату судового засідання були повідомлені належним чином. Поштова кореспонденція суду, направлена відповідачу та третій особі, повернулась до суду з відмітками відділення поштового зв'язку «за зазначеною адресою адресат не мешкає».

Відповідно до ч. 11 ст. 35 КАС України у разі повернення поштового відправлення із повісткою, яка не вручена адресату з незалежних від суду причин, вважається, що така повістка вручена належним чином.

Згідно з ч. 1 ст. 41 КАС України фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Згідно з п. 2 ч. 1 ст. 128 КАС України суд відкладає розгляд справи в разі неприбуття в судове засідання позивача, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності.

Крім того, представником позивача не виконано вимоги суду відповідно до ухвали від 17.05.2013, а саме: не надано суду довідки про подання останньої податкової звітності із зазначенням конкретної дати, довідки про наявність заборгованості на момент судового розгляду. Також не надано довідки з ЄДР або довідки з Головного управління статистики у Запорізькій області на момент розгляду справи.

Відповідно до ст. 71 КАС України кожна сторона повинна довести ті обставини, на яких ґрунтуються її вимоги та заперечення, крім випадків, встановлених статтею 72 цього Кодексу. Суб'єкт владних повноважень повинен подати суду всі наявні у нього документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі. У разі невиконання цього обов'язку суд витребовує названі документи та матеріали. Суд може збирати докази з власної ініціативи.

Ч. 3 ст. 79 КАС України передбачено, що письмові докази, які витребовує суд, надсилаються безпосередньо до адміністративного суду.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає необхідним, з метою повного та об'єктивного розгляду справи та дослідження доказів, відкласти розгляд справи.

Керуючись ст.ст. 71, 72, 79, 128, 150, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

УХВАЛИВ:

1. Розгляд справи відкласти.

2. Призначити судове засідання на 17 червня 2013 року о 10:15 , яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в, зала судових засідань № 18.

3. Зобов'язати позивача надати у судове засідання: довідку про подання останньої податкової звітності відповідача із зазначенням конкретної дати, довідку про наявність заборгованості на момент судового розгляду. Також необхідно надати довідку по відповідачу з ЄДР або довідку з Головного управління статистики у Запорізькій області на момент розгляду справи

4. В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

5. Попередити позивача, що відповідно до ст. 166 КАС України суд, виявивши під час розгляду справи порушення закону, може постановити окрему ухвалу і направити її відповідним суб'єктам владних повноважень для вжиття заходів щодо усунення причин та умов, що сприяли порушенню закону.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Відповідно до ст. 14 КАС України постанови та ухвали суду в адміністративних справах, що набрали законної сили, є обов'язковими до виконання на всій території України. Невиконання судових рішень тягне за собою відповідальність, встановлену законом.

Суддя Д.В. Татаринов

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення04.06.2013
Оприлюднено07.06.2013
Номер документу31670790
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —808/4756/13-а

Постанова від 17.06.2013

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 04.06.2013

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 17.05.2013

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні