Ухвала
від 05.03.2009 по справі 1/22б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

1/22б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

05.03.09                                                                                 Справа № 1/22б.

Суддя Зюбанова Н.М., розглянувши матеріали справи за заявою

кредитора     -   Управління Пенсійного фонду України в Сватівському районі Луганської області

до боржника  -  Колективного підприємства «Ремонтно-механічний завод», м. Сватове Луганської області

про порушення провадження у справі про банкрутство

визнав, що заява подана із дотриманням вимог чинного законодавства, і, керуючись статтями 38, 61, 64-68, 86 Господарського процесуального кодексу України та статтями 8, 11, 12, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”,

у х в а л и в :

1. Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі про банкрутство.

2. Розгляд справи призначити на 10 год. 15 хв., 19.03.09. у підготовчому засіданні в приміщенні господарського суду Луганської області, кімната № 318.

3. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

4. Зобов'язати кредитора - подати оригінали документів, які додані до заяви у копіях - для огляду у засіданні суду; відомості про погашення боргу боржником (при наявності); подати докази вжиття заходів щодо отримання заборгованості по обов'язкових платежах у встановленому законодавством порядку (оформлення вимоги, звернення з нею до виконавчої служби, звернення стягнення на майно, акт судового виконавця про відсутність майна, на яке може бути звернено стягнення тощо); надати суду відповідно до вимог п. 2 ст. 52 Закону письмову згоду на призначення ініціюючого кредитора ліквідатором банкрута у справі (при наявності); подати належні докази відсутності у боржника майнових активів (відповідні довідки  відділу земельних ресурсів, Державного технічного нагляду тощо).

5. Зобов'язати боржника –подати до дати проведення судового засідання відзив на заяву кредитора та докази надіслання його копії кредитору; належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан боржника на даний час, оригінали установчих документів, змін до установчих документів (при наявності) - для огляду у засіданні, їх копії - до справи; при погашенні боргу - докази погашення, із зазначенням дати погашення; докази повноважень як юридичної особи, довідку про його реєстрацію, як суб'єкта підприємницької діяльності, відомості про фінансово-кредитні установи, які здійснюють розрахунково-касове обслуговування боржника.

6. Державному реєстратору Сватівської райдержадміністрації Луганської області - подати інформацію про приналежність боржника –Колективного підприємства «Ремонтно-механічний завод», м. Сватове Луганської області,  вул. Новостаробельська, 20, ідентифікаційний код 00901341, до суб'єктів підприємницької діяльності та знаходження його на цей час у Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців.          

          

7. Луганському обласному відділу з питань банкрутства – до дня проведення судового засідання надати суду кандидатуру ліквідатора у справі з урахуванням вимог ст. 3-1,    п. 4 ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

8. Сватівській міжрайонній державній податковій інспекції Луганської області - подати  до  суду, відомості щодо банківських установ обслуговуючих  боржника – Колективного підприємства «Ремонтно-механічний завод», м. Сватове Луганської області,  вул. Новостаробельська, 20, ідентифікаційний код 00901341, та його рахунків у них, а також висновок щодо дати останнього надання ним звітності до органів державної податкової служби та наявності податкового боргу.

9. Ухвалу надіслати:

- кредитору;

- боржнику;

- ВДВС Сватівського районного управління юстиції Луганської області;

- Луганському обласному відділу з питань банкрутства (за ст. ст. 2, 52 Закону);

          - Сватівській міжрайонній державній податковій інспекції Луганської області;

            - Сватівському районному суду  Луганської області (до відома);

          - Державному реєстратору Сватівської райдержадміністрації Луганської області (з запитом);

          

Явка представників сторін у засідання суду обов'язкова.

          

          Суддя                                                                                          Н.М.Зюбанова

        

           

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення05.03.2009
Оприлюднено20.03.2009
Номер документу3167198
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —1/22б

Ухвала від 19.03.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Зюбанова Н.М.

Ухвала від 05.03.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Зюбанова Н.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні