Ухвала
від 15.05.2013 по справі 805/6474/13-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна  Донецький окружний адміністративний суд У Х В А Л А про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі              15 травня 2013 року                                                             Справа № 805/6474/13-а приміщення суду за адресою: м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17       Суддя Донецького окружного адміністративного суду Крилова М.М., розглянувши матеріали адміністративного позову Макіївської об,єднаної державної податкової інспекції Донецької області Державної податкової служби до товариства з обмеженою відповідальністю «Факел» про припинення державної реєстрації юридичної особи,-                                                  В С Т А Н О В И В :      Позивач звернувся до Донецького окружного адміністративного суду із позовом до товариства з обмеженою відповідальністю «Факел» про припинення державної реєстрації юридичної особи. Позовна заява подана з додержанням вимог статтей 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України. Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України скорочене провадження застосовується в адміністративних справах щодо припинення за зверненням суб,єктів владних повноважень юридичних осіб чи фізичних осіб – підприємців у випадках, передбачених законом. На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 107, 111, 114, 121, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -                                                        У Х В А Л И В: Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі № 805/6474/13-а.   Копію ухвали про відкриття скороченого провадження надіслати відповідачу разом з копією позовної заяви та доданих до неї документів. Відповідачу у десятиденний строк з дня одержання ухвали про відкриття скороченого провадження та копій документів надати безпосередньо до канцелярії суду письмові заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову. Справа розглядатиметься Донецьким окружним адміністративним судом в порядку скороченого провадження суддею Криловою М.М. одноособово без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у праві. Права та обов'язки сторін та інших осіб, які беруть участь у справі зазначені на зворотному боці ухвали. Ухвала оскарженню не підлягає.                       Суддя                                                                            Крилова М.М.                                                                         

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення15.05.2013
Оприлюднено12.06.2013
Номер документу31751217
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/6474/13-а

Ухвала від 15.05.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Крилова М.М.

Постанова від 11.06.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Крилова М.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні