Рішення
від 12.06.2013 по справі 386/620/13-ц
ГОЛОВАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 386/620/13-ц

Провадження № 2/386/158/13

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частина)

"12" червня 2013 р. смт. Голованівськ Голованівський районний суд Кіровоградської області

В складі головуючого судді Бутенко О. Ф.

при секретарі судового засідання - О.О. Максютенко

розглянувши в судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірми «Зоря » , Відділу Держземагенства у Голованівському районі Кіровоградської області , третя особа- Журавлинська Сільська рада Голованівського району Кіровоградської області про дострокове розірвання договору оренди землі

і зважаючи на складність у викладенні повного рішення, пов»язану з потребою в обгрунтуванні доводів сторін , на що може бути витрачений значний час , вважаючи за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частину ,

в и р і ш и в :

Позов ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірми «Зоря» , Відділу Держземагенства у Голованівському районі Кіровоградської області , третя особа- Журавлинська Сільська рада Голованівського району Кіровоградської області про дострокове розірвання договору оренди землі залишити без задоволення .

Судові витрати по справі покласти на позивача .

Рішення може бути оскаржено до апеляційного суду Кіровоградської області через Голованівський районний суд протягом 10 ( десяти ) днів з дня проголошення рішення , а в разі проголошення в судовому засіданні вступної та резолютивної частини рішення в такий же строк з дня складання повного рішення .

Особи , які брали участь у справі , але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення , можуть подати апеляційну скаргу протягом 10(десяти) днів з дня отримання копії цього рішення .

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги , якщо апеляційну скаргу не було подано .

У разі подання апеляційної скарги рішення суду , якщо його не скасовано , набирає законної сили після розгляду скарги апеляційним судом .

Повне рішення буде складено 17.06.2013 року.

Суддя: О. Ф. Бутенко

СудГолованівський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення12.06.2013
Оприлюднено24.09.2013
Номер документу31789221
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —386/620/13-ц

Ухвала від 12.06.2013

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Бутенко О. Ф.

Рішення від 20.06.2013

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Бутенко О. Ф.

Рішення від 12.06.2013

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Бутенко О. Ф.

Ухвала від 14.05.2013

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Бутенко О. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні