Постанова
від 17.03.2009 по справі 10/б-1113
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

10/Б-1113

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"17" березня 2009 р.Справа № 10/Б-1113

Іменем України

Постанова

          

За заявою кредитора: Акціонерного комерційного Промислово - інвестиційного банку в особі філії “Відділення Промінвестбанку м. Надвірна Івано-Франківської області”, м. Надвірна, вул. Г. Мазепи, 34  Івано-Франківської області

До боржника: Приватного підприємства “Євро-Експорт” смт. Підволочиськ, вул. Патріарха Мстислава 56 А, кв.6 Тернопільської області

               За участю представників:

Кредитора: не прибув ;

Боржника: Микитів О.І.  - розпорядника майна, ухвала від 14 листопада 2009 року

             В судовому засіданні представнику боржника  роз'яснено  процесуальні права та обов'язки у відповідності до вимог статті 22 Господарського процесуального кодексу України.

               Суть справи:

Ухвалою господарського суду Тернопільської області від 14.11.2009 року по справі № 10/Б-1113 визнано грошові вимоги Акціонерного комерційного Промислово - інвестиційного банку в особі філії “Відділення Промінвестбанку м. Надвірна Івано-Франківської області”, м. Надвірна відносно боржника Приватного підприємства "Євро-Експорт", смт. Підволочиськ, вул. Патріарха Мстислава, 56 А, к.6 Тернопільської області на загальну суму 189 940,74 грн.; введено процедуру розпорядження майном боржника , призначено арбітражним керуючим боржника Микитіва О.І., жителя м. Тернопіль, вул. Вербицького, 8/24, ліцензія серії АБ № 116177, видана Міністерством економіки та з питань європейської інтеграції України 27.12.2004 року та призначено судове засідання  о 10 год. 17.03.2009 року .

Розглядом справи встановлено наступне:

          Згідно інформації ініціюючого кредитора в газеті “Голос України”, м. Київ  від 11.12.2008 року № 237(4487) було опубліковано оголошення про порушення справи про банкрутство Приватного підприємства “Євро-Експорт”, смт. Підволочиськ, вул. Патріарха Мстислава 56 А, к.6 Тернопільської області.

         Відповідно до пункту 1 статті 14 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом“ протягом тридцяти днів від дня опублікування оголошення в газеті “Урядовий кур'єр”, м. Київ про порушення справи про банкрутство ПП "Євро-Експорт“, смт. Підволочиськ, вул. Патріарха Мстислава 56 А, кв. 6 Тернопільської області поступила до господарського суду одна заява конкурсного кредитора про визнання грошових вимог відносно боржника.

       Ухвалою господарського суду Тернопільської області від 03 лютого 2009 року включено в Реєстр вимог кредиторів по справі № 10/Б-1113 відносно приватного підприємства " Євро-Експорт“, смт. Підволочиськ, вул. Патріарха Мстислава 56 А, кв. 6 Тернопільської області:

1.1. Акціонерний комерційний  Промислово –інвестиційний  банк в особі філії “Відділення Промінвестбанку м. Надвірна Івано-Франківської області”, м. Надвірна, вул. Г.Мазепи, 34 Івано-Франківської області  в сумі 189940,74 грн.

Черговість задоволення грошових вимог кредитора: перша.

1.2. Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Підволочиському районі Тернопільської області, смт. Підволочиськ, вул. Д.Галицького,102 Тернопільської області в сумі 28,74 грн.

Черговість задоволення грошових вимог кредитора: друга;

          Таким чином, сторонами по даній  справі суд вважає боржника та двох кредиторів.

          На день винесення постанови повідомлень про виконання боржником грошових зобов'язань не поступило, а також  не поступило пропозиції щодо санації боргів.

          Арбітражний керуючий Микитів О.І. подав до суду протокол №1 загальних зборів кредиторів та засідання комітету кредиторів від 19 лютого 2009 року про введення процедури ліквідації боржника; призначення ліквідатором Микитіва О.І..

          Відповідно до п. 8 статті 16 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом“ до компетенції комітету кредиторів належить прийняття рішення про звернення до суду з клопотанням про припинення повноважень арбітражного керуючого (розпорядника майна ) та про призначення  ліквідатора.

              Згідно з статтею 22 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом“ суд призначає ліквідатором банкрута Микитіва О.І. та відкриває ліквідаційну процедуру.

На підставі  наведеного, керуючись  статтями 3-1, 22-24 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом“, господарський суд ,-

П О С Т А Н О В И В:

1.Боржника: Приватне підприємство "Євро-Експорт“, смт. Підволочиськ, вул. Патріарха Мстислава 56 А, кв. 6 Тернопільської області, ідентифікаційний код 31273774 –визнати банкрутом .

2.Припинити повноваження органів управління банкрута та власників його майна щодо управління банкрутом та розпорядження його майном.

3.Призначити ліквідатором банкрута Приватного підприємства "Євро-Експорт“, смт. Підволочиськ, вул. Патріарха Мстислава 56 А, к.6 Тернопільської області  ід. код 31273774  Микитіва Олега Ігоровича, м. Тернопіль, вул. Вербицького, 8/24, Ліцензія серії АВ № 347374 від 15.02.2008 року, видана Міністерством економіки та з питань європейської інтеграції України.

4.Покласти на ліквідатора Микитіва О.І. жителя м. Тернопіль, обов'язки, передбачені статтею 25 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

5.Відкрити ліквідаційну процедуру банкрута: Приватного підприємства  "Євро-Експорт“, смт. Підволочиськ, вул. Патріарха Мстислава 56 А, к.6 Тернопільської області  та встановити її строк - 12 місяців з дня винесення постанови.

6. Ліквідатору Микитіву О.І. здійснити опублікування відомостей про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури в офіційних друкованих органах у п'ятиденний строк з дня прийняття постанови.

8. Постанову надіслати банкруту; кредиторам; ліквідатору Микитіву О.І.; Державному реєстратору Підволочиської районної державної адміністрації, смт. Підволочиськ ; Тернопільському обласному сектору з питань банкрутства, м. Тернопіль, вул. Київська, 3а.

 

Суддя                                                                                          М.Є. Півторак

СудГосподарський суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення17.03.2009
Оприлюднено24.03.2009
Номер документу3191824
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/б-1113

Ухвала від 11.08.2009

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Півторак М.Є.

Постанова від 17.03.2009

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Півторак М.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні