Ухвала
від 05.06.2013 по справі 805/7977/13-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна  Донецький окружний адміністративний суд У Х В А Л А про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі              05 червня 2013 року                                                             Справа № 805/7977/13-а приміщення суду за адресою: м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17       Суддя Донецького окружного адміністративного суду Дворников М.С., розглянувши адміністративний позов Державної податкової інспекції у Ворошиловському районі м. Донецька Донецької області Державної податкової служби до товариства з обмеженою відповідальністю «Автоенерготранс» про припинення юридичної особи, -                                                           ВСТАНОВИВ: Позивач, Державна податкова інспекція у Ворошиловському районі м. Донецька Донецької області Державної податкової служби, звернулась до Донецького окружного адміністративного суду з позовною заявою до товариства з обмеженою відповідальністю «Автоенерготранс» про припинення юридичної особи. Відповідно до п.3 ч.1 статті 1832 Кодексу адміністративного судочинства України в адміністративних справах щодо припинення за зверненням суб'єкта владних повноважень юридичних осіб чи фізичних осіб – підприємців у випадках, передбачених законом застосовується скорочене провадження. Відповідно до ст.1832 Кодексу адміністративного судочинства України позов підлягає розгляду в порядку скороченого провадження. Адміністративний позов надано з дотриманням вимог ст.ст.105, 106 КАС України. Зважаючи на наведене, керуючись статтею 107, 1832 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,                                                             УХВАЛИВ: Відкрити скорочене провадження у справі за позовом Державної податкової інспекції у Ворошиловському районі м. Донецька Донецької області Державної податкової служби до товариства з обмеженою відповідальністю «Автоенерготранс» про припинення юридичної особи. Відповідач у десятиденний строк з дня одержання даної ухвали та копій документів може подати заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову. Роз'яснити відповідачеві, що відповідно до ч.3 ст.183-2 КАС України, якщо справа розглядається судом за місцезнаходженням відповідача, то заперечення проти позову чи заява про визнання позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії суду (адреса 83052, м. Донецьк, вул. 50-ї Гвардійської дивізії, 17). У разі неподання (ненадходження до суду) заперечень у встановлений строк, справу буде розглянуто судом у строк не пізніше трьох днів з дня закінчення строку подання заперечення. Справа розглядатиметься Донецьким окружним адміністративним судом  у складі: головуючого судді Дворникова М.С., за адресою: м. Донецьк, вул. 50 Гвардійської Дивізії,17. Повідомити позивача про відкриття провадження по справі. Ухвала оскарженню не підлягає.                       Суддя                                                                            Дворников М.С.                                                                         

Дата ухвалення рішення05.06.2013
Оприлюднено25.06.2013
Номер документу31927967
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —805/7977/13-а

Ухвала від 05.06.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Дворников М.С.

Постанова від 17.06.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Дворников М.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні