Постанова
від 10.03.2009 по справі 4/17-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

4/17-Б

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області


10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65

ПОСТАНОВА

про визнання банкрутом

          

Від "10" березня 2009 р. Справа № 4/17-Б.

Господарський суд у складі судді Лозинська І.В.

Розглянула заяву Відкритого акціонерного товариства "Радомишльський завод "Алмаз" (м. Радомишль)

 

про визнання його банкрутом

Присутні:

 - від кредиторів: -

- від боржника: Беруашвілі Г.Г. - голова ліквідаційної комісії (паспорт серії СО №054590, виданий 23.01.1999р. Ленінградським РУ ГУ МВС України в м. Києві), Анхімов О.В. - предст. за дов. від 29.01.2009р.

  Розглянувши заяву Відкритого акціонерного товариства "Радомишльський завод "Алмаз" (м. Радомишль) про визнання його банкрутом, заслухавши представника боржника, господарський суд:

 

ВСТАНОВИВ

16.02.2009р. господарський суд порушив провадження у справі про банкрутство Відкритого акціонерного товариства "Радомишльський завод "Алмаз" (м. Радомишль) з урахуванням особливостей ст. 51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".   

Відкрите акціонерне товариство "Радомишльський завод "Алмаз" (м. Радомишль) зареєстровано 22.05.1996р. рішенням Радомишльської райдержадміністрації, ідентифікаційний код 02969610, юридична адреса: 12200, Житомирська область, м. Радомишль, вул. Промислова,1б.

Протоколом загальних зборів акціонерів Відкритого акціонерного товариства "Радомишльський завод "Алмаз" (м. Радомишль) №13 від 27.08.08р. прийнято рішення розпочати ліквідаційну процедуру Відкритого акціонерного товариства "Радомишльський завод "Алмаз" (м. Радомишль), створено ліквідаційну комісію, головою якої призначено Беруашвілі Георгія Гурамовича (а.с.15-16).

Оголошення про прийняття рішення стосовно самоліквідації боржника було опубліковано в Бюлетені державної реєстрації №109 (19) від 01.10.08р. (а. с. 18-19).

Ліквідаційною комісією було складено проміжний ліквідаційний баланс від 15.12.2008р. та звіт про фінансові результати за 2008р. ( а. с.7-8 ).

Заборгованість перед УПФУ в Андрушівському районі згідно з поданою заявою від 13.08.2008р. становить 7131,58 грн.

Сума вимог кредиторів за грошовими зобов'язаннями, які не оспорюються боржником становить - 295508,71грн.

Заборгованість перед загальнообов'язковими державними фондами згідно наданих довідок відсутня (а.с. 20-23).  

Заборгованість  по заробітній платі колишнім працівникам Відкритого акціонерного товариства "Радомишльський завод "Алмаз" та дебіторська заборгованість -  відсутні.

У Відкритого акціонерного товариства "Радомишльський завод "Алмаз" (м.Радомишль) є в наявності активів на загальну суму  800,00грн.

Подані представником боржника докази свідчать про наявність ознак відсутності майна Відкритого акціонерного товариства "Радомишльський завод "Алмаз" (м. Радомишль) для повного задоволення вимог кредиторів, а також про відсутність господарської діяльності боржника.       

Оскільки боржник неспроможний ліквідувати заборгованість перед кредиторами, господарський суд вважає за необхідне визнати боржника банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру.

Згідно із ч. 2 ст. 51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" за результатами розгляду заяви про порушення  справи про банкрутство юридичної особи, майна якої недостатньо для задоволення вимог кредиторів, господарський суд визнає боржника, який ліквідується, банкрутом, відкриває ліквідаційну процедуру, призначає ліквідатора. Обов'язки ліквідатора можуть бути покладені на голову ліквідаційної комісії (ліквідатора) незалежно від наявності в нього ліцензії.

В засіданні суду голова ліквідаційної комісії  Беруашвілі Г.Г. не заперечив проти призначення його ліквідатором по справі.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 22-32, 51 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», господарський суд,

ПОСТАНОВИВ:

 

1. Визнати банкрутом Відкрите акціонерне товариство "Радомишльський завод "Алмаз", яке зареєстровано 22.05.1996р. рішенням Радомишльської райдержадміністрації, ідентифікаційний код 02969610, юридична адреса: 12200, Житомирська область, м. Радомишль, вул. Промислова,1б.

2. Відкрити ліквідаційну процедуру Відкритого акціонерного товариства "Радомишльський завод "Алмаз" (м. Радомишль) строком на три місяці  до 10.06.2009р.

3. Призначити ліквідатором банкрута голову ліквідаційної комісії Беруашвілі Георгія Гурамовича (ідентифікаційний номер - 2516804697), адреса: 12200, Житомирська обл., м. Радомишль, вул. Мала Житомирська, 65А, кв. 2.  

4. Скасувати арешт, накладений на майно боржника, визнаного банкрутом, та інші обмеження щодо розпорядження майном боржника. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається.

5. Зобов'язати ліквідатора банкрута ліквідатора Беруашвілі Г.Г. подати до офіційного  друкованого   органу у п'ятиденний строк з дня прийняття постанови оголошення про визнання Відкритого акціонерного товариства "Радомишльський завод "Алмаз" (м. Радомишль) банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.

6. Ліквідатору Беруашвілі Г.Г. подати суду проміжний звіт про хід виконання ліквідаційної процедури, в тому числі:

- статистичну довідку про включення товариства до ЄДРПОУ станом на дату звернення із заявою до суду;

- витяг із державного реєстру обтяжень рухомого та нерухомого майна;

- відомості про наявність/відсутність відкритих виконавчих проваджень у державній виконавчій службі, докази приймання матеріалів виконавчого провадження;

- перелік дебіторів із вказівкою на суми заборгованості кожного (за наявності) та документи, що її підтверджують;

- акт інвентаризації майнових (немайнових) активів товариства, складений відповідно до вимог чинного законодавства України;

- довідку з регіонального відділення ФДМУ по Житомирській області про відсутність державної частки в статутному фонді боржника;

- належним чином засвідчену копію статуту боржника.

- оголошення про опублікування відомостей про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури;

- інформацію про наявність/відсутність печатки та штампів банкрута;

- докази закриття рахунків банкрута, у разі  їх наявності  та номер основного рахунку, що використовується при проведенні ліквідаційної процедури;

- довідку з ЄДР про внесення судового рішення про визнання боржника  банкрутом та призначення ліквідатором голову ліквідаційної комісії.  

- реєстр вимог кредиторів складений з врахуванням вимог статті 31  Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".  

7. Призначити засідання господарського суду для з'ясування стану здійснення ліквідаційної процедури банкрута на "23" квітня 2009 р. о 12:20 в приміщенні господарського суду Житомирської області, кім.№107.

8. Викликати в засідання суду ліквідатора Беруашвілі Г.Г.

Суддя                                                                              Лозинська І.В.    

Віддрукувати:

1 - в справу

2 - ліквідатору Беруашвілі Г.Г. (12200, Житомирська обл., м. Радомишль, вул. Мала Житомирська, 65А, кв. 2)

3 - банкруту

4 - ВДВС Радомишльського РУЮ

5 - Житомирському  обласному  сектору з  питань  банкрутства

6 - ДР Радомишльської РДА

 

Дата ухвалення рішення10.03.2009
Оприлюднено24.03.2009
Номер документу3194048
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/17-б

Ухвала від 27.08.2009

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Лозинська І.В.

Ухвала від 20.11.2008

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Постанова від 10.03.2009

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Лозинська І.В.

Постанова від 25.03.2008

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Лозинська І.В.

Ухвала від 01.06.2006

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні