Ухвала
від 04.04.2013 по справі 805/4231/13-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі

04 квітня 2013 року Справа № 805/4231/13-а

приміщення суду за адресою: м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Стиран В.В., розглянувши адміністративний позов державної податкової інспекції у Ленінському районі міста Донецька Донецької області Державної податкової служби до приватного підприємства «Крок-Імпульс» про припинення юридичної особи,

ВСТАНОВИВ :

Позивач звернувся до суду із названим позовом .

Позовна заява подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність. Позовна заява відповідає вимогам, встановленим статтею 106 КАС України, її належить розглядати в порядку адміністративного судочинства.

Позовна заява підсудна Донецькому окружному адміністративному суду. Адміністративний позов подано у строк, установлений законом.

Підстав для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлених КАС України, немає.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 1832 КАС України справа підлягає розгляду у порядку скороченого провадження.

Обставин, повідомлених позивачем, достатньо для розгляду справи в порядку скороченого провадження.

Керуючись ст.ст. 107, 1832 КАС України

УХВАЛИВ :

Відкрити скорочене провадження у справі за позовом державної податкової інспекції у Ленінському районі міста Донецька Донецької області Державної податкової служби до приватного підприємства «Крок-Імпульс» про припинення юридичної особи.

Копію ухвали надіслати відповідачу, встановивши йому десятиденний строк з дня одержання копії ухвали та копій документів для подання заперечення проти позову та необхідних документів або заяви про визнання позову.

Роз'яснити відповідачу, що заперечення та необхідні документи або заява про визнання позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 83052, м. Донецьк, вул. 50-ї Гвардійської дивізії, 17.

У разі ненадання відповідачем у встановлений строк письмових заперечень, суддею буде розглянуто справу в порядку скороченого провадження, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Стиран В.В.

Дата ухвалення рішення04.04.2013
Оприлюднено04.07.2013
Номер документу32169057
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/4231/13-а

Ухвала від 04.04.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Стиран В.В.

Постанова від 13.06.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Стиран В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні