Постанова
від 01.10.2008 по справі 2-а-17787/08
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

h

справа № 2-а-17787/08

категорія 70

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 жовтня 2008 р. м.Житомир

Житомирський окружний ад міністративний суд у складі:

головуючого - судді Євпак В .В. ,

при секретарі - Новицькому Є.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Житом ирі адміністративну справу

за позовом Держав на податкова інспекція в м. Жи томирі (м. Житомир)

до Товариство з обмеж еною відповідальністю "Стоп Транзит"

про припинення юридич ної особи,-

встановив:

Державна податкова інспе кція у м. Житомирі просить ви нести рішення про припинення юридичної особи - товариства з обмеженою відповідальніст ю „Стоп-Транзит” з підстав на явності в Єдиному державному реєстрі запису про відсутні сть юридичної особи за вказа ним її місцезнаходженням, що передбачено п.2 ст. 38 Закону Укр аїни „Про державну реєстраці ю юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”.

В судовому засіданні предс тавник позивача позовні вимо ги підтримав в повному обсяз і. Пояснив, що відповідач по вк азаному ним місця знаходженн я, фактично не знаходиться, да ні про це внесені до Єдиного д ержавного реєстру юридични х осіб та фізичних осіб-підпр иємців. Відповідач не повідо мляв про зміну адреси.

Представник відповідача в судове засідання не з' явив ся. Про день, час та місце розг ляду справи відповідач пові домлявся вчасно та належним чином.

Суд, розглянувши матеріали справи, заслухавши поясненн я представника позивача, вст ановив: товариство з обмежен ою відповідальністю „Стоп-Тр анзит”, як суб' єкт підприєм ницької діяльності зареєстр ований виконавчим комітетом Житомирської міської ради 21.1 0.1996 року за №2801 та внесено в Єдин ий державний реєстр юридични х осіб та фізичних осіб-підпр иємців.

Як платник податків, відпов ідач знаходиться на обліку в Державній податковій інспек ції у м. Житомирі.

Позивач просить винести рі шення про припинення юридич ної особи з підстав наявност і в Єдиному державному реєст рі запису про відсутність юр идичної особи за вказаним її місцезнаходженням.

Відповідно до п. 2 ст. 38 Закону України „Про державну реєст рацію юридичних осіб та фізи чних осіб-підприємців”, підс тавою для постановлення судо вого рішення щодо припинення юридичної особи, що не пов' я зано з банкрутством юридично ї особи, є наявність в Єдиному державному реєстрі запису п ро відсутність юридичної осо би за вказаним її місцезнахо дженням.

З наданого позивачем Єдино го державного реєстру юриди чних осіб та фізичних осіб-пі дприємців серії АВ № 085463 видно, що 26.05.2008 року державним реєстр атором до Єдиного державног о реєстру внесено інформацію щодо відсутності юридичної особи товариства з обмежено ю відповідальністю „Стоп-Тра нзит” за вказаною нею адрес ою.

За таких обставин є підстав и для задоволення позовних в имог.

Керуючись ст. 33, 38 Закону Укра їни „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних о сіб - підприємців”, ст. 59 ГК Ук раїни, ст.ст. 86, 158- 163, 254 Кодексу ад міністративного судочинств а України, суд

постановив:

Позов задовольнити.

Припинити діяльність юрид ичної особи - товариства з обм еженою відповідальністю „Ст оп-Транзит” (вул. Маршала Жук ова, 15 м. Житомир, код 22050783).

Копію постанови для внесен ня запису в Єдиний державний реєстр направити державному реєстратору за місцезнаход женням юридичної особи.

Постанова Житомирського о кружного адміністративного суду набирає законної сили п ісля закінчення строку подан ня заяви про апеляційне оска рження.

Постанова може бути оскарж ена до Київського апеляційно го адміністративного суду че рез Житомирський окружний ад міністративний суд протягом 20 днів з дня подання заяви про апеляційне оскарження, яка м оже бути подана протягом 10 дні в з дня оголошення постанови суду.

Головуючий суддя: В.В. Євпак

Дата ухвалення рішення01.10.2008
Оприлюднено09.11.2009
Номер документу3218691
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-17787/08

Ухвала від 25.11.2008

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Соколенко Ф.Ф.

Постанова від 01.10.2008

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Євпак В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні