Ухвала
від 12.07.2013 по справі 807/2514/13-а
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження

12 липня 2013 рокум. Ужгород№ 807/2514/13-а

Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Скраль Т.В., вирішуючи питання про відкриття провадження в адміністративній справі за адміністративним позовом Ужгородської міжрайонної державної податкової інспекції в Закарпатській області ДПС до Товариства з обмеженою відповідальністю "Телекомінтерсервіс" про припинення юридичної особи, -

В С Т А Н О В И Л А:

Ужгородська міжрайонна державна податкова інспекція в Закарпатській області ДПС звернулася до Закарпатського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Телекомінтерсервіс" про припинення юридичної особи.

Позовна заява подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність, відповідає вимогам, встановленим статтею 106 КАС України. Дану позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства і вона підсудна Закарпатському окружному адміністративному суду. Підстави для її повернення або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлені КАС України, відсутні.

Адміністративний позов подано в межах строку звернення до адміністративного суду.

Відповідно до п. 3 ч. 1 статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинства, скорочене провадження застосовується в адміністративних справах щодо припинення за зверненням суб'єкта владних повноважень юридичних осіб чи фізичних осіб - підприємців у випадках, передбачених законом. Виходячи із зазначеного, даний адміністративний позов підлягає розгляду в порядку скороченого провадження.

Керуючись ст. ст. 107, 165, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя -

У Х В А Л И Л А:

Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі за позовом Ужгородської міжрайонної державної податкової інспекції в Закарпатській області ДПС до Товариства з обмеженою відповідальністю "Телекомінтерсервіс" про про припинення юридичної особи.

Запропонувати відповідачу у 10 денний строк з дня одержання цієї ухвали, подати до Закарпатського окружного адміністративного суду заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову. Заперечення проти позову або заява про визнання позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії суду.

Роз'яснити відповідачу, що відповідно до частини 5 статті 183-2 КАС України справа буде розглянута у порядку скороченого провадження:

- не пізніше наступного дня з дня надходження до суду заяви відповідача про визнання позову;

- не пізніше трьох днів з дня закінчення десятиденного строку з дня одержання ухвали про відкриття скороченого провадження та копій документів, якщо до суду не було подано заперечення;

- не пізніше п'яти днів з дня подання відповідачем заперечення проти позову до канцелярії суду.

Копію ухвали направити сторонам по справі.

Копію позовної заяви з додатками до неї невідкладно надіслати відповідачу.

Справу буде розглянуто суддею Скраль Т.В. одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяТ.В. Скраль

Дата ухвалення рішення12.07.2013
Оприлюднено16.07.2013
Номер документу32374280
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —807/2514/13-а

Постанова від 20.09.2013

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Скраль Т.В.

Ухвала від 12.07.2013

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Скраль Т.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні