Ухвала
від 11.07.2013 по справі 807/2418/13-а
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

11 липня 2013 рокум. Ужгород№ 807/2418/13-а Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Гаврилко С.Є., вирішуючи питання про відкриття провадження в адміністративній справі за позовною заявою Ужгородської міжрайонної державної податкової інспекції в Закарпатській області Державної податкової служби до Великоберезнянського районного виробничого об'єднання по підвищенню родючості грунтів і захисту рослин "Агрокомплекс" про припинення юридичної особи, -

В С Т А Н О В И В:

До Закарпатського окружного адміністративного суду звернулася Ужгородська міжрайонна державна податкова інспекція в Закарпатській області Державної податкової служби до Великоберезнянського районного виробничого об'єднання по підвищенню родючості грунтів і захисту рослин "Агрокомплекс", якою просить суд припинити юридичну особу - Великоберезнянське районне виробниче об'єднання по підвищенню родючості грунтів і захисту рослин "Агрокомплекс"(89000, Закарпатська область, Великоберезнянський район, смт. Великий Березний, вул. Локоти, буд. 2, код ЄДРПОУ - 05488880).

Форма і зміст позовної заяви відповідає вимогам статей 105 та 106 КАС України, копію позовної заяви та копії усіх документів приєднано, доказ надіслання відповідачу копії позовної заяви та доданих до неї документів надано. Позивача звільнено від сплати судового збору на підставі статті 5 частини 1 пункту 21 Закону України "Про судовий збір".

Підстави для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження, встановлені КАС України, відсутні.

Відповідно до статті 183-2 частини 1 пункту 3 КАС України, скорочене провадження застосовується в адміністративних справах щодо припинення за зверненням суб'єкта владних повноважень юридичних осіб чи підприємницької діяльності фізичних осіб - підприємців у випадках, передбачених законом, чи відміни державної реєстрації припинення юридичних осіб або підприємницької діяльності фізичних осіб - підприємців.

Керуючись статтями 104-107, 110, 165, 183-2 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Відкрити скорочене провадження у адміністративній справі за позовною заявою Ужгородської міжрайонної державної податкової інспекції в Закарпатській області Державної податкової служби до Великоберезнянського районного виробничого об'єднання по підвищенню родючості грунтів і захисту рослин "Агрокомплекс" про припинення юридичної особи.

Копію ухвали про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з витягом про їхні процесуальні права та обов'язки.

Запропонувати відповідачеві в строк до 29 липня 2013 року надати суду письмові заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову. Якщо справа розглядається судом за місцезнаходженням відповідача, то заперечення проти позову чи заява про визнання позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії суду.

Відповідно до статті 183-2 частини 4 КАС України, у разі неподання відповідачем заперечення проти позову суд, оцінивши повідомлені позивачем обставини, за наявності достатніх підстав приймає законне та обґрунтоване судове рішення. У разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами КАС України, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

Справа буде розглянута суддею Гаврилко С.Є. в порядку скороченого провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С.Є. Гаврилко

СудЗакарпатський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.07.2013
Оприлюднено17.07.2013
Номер документу32424767
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —807/2418/13-а

Постанова від 31.07.2013

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гаврилко С.Є.

Ухвала від 11.07.2013

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гаврилко С.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні