Ухвала
від 24.03.2009 по справі 18/3820
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18/3820

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                  

УХВАЛА

          "24" березня 2009 р.                                                              Справа № 18/3820

Господарський суд Черкаської області у складі головуючого судді – Васяновича А.В.

секретаря судового засідання – Гень С.Г.

за участю представників сторін:

від ліквідатора – Лук'ященко Ю.І. - представник за довіреністю державної податкової інспекції у місті Черкаси,

                           

розглянувши у відкритому судовому засіданні справу

за заявою           державної податкової інспекції у місті Черкаси,  м. Черкаси

до                      товариства з обмеженою відповідальністю „Хацькихлібопродукт” м.Черкаси

про                     визнання банкрутом відсутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

До господарського суду Черкаської області на підставі ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” надійшла заява від державної податкової інспекції у місті Черкаси про порушення справи про банкрутство відсутнього боржника –товариства з обмеженою відповідальністю „Хацькихлібопродукт” м. Черкаси у зв'язку з неспроможністю останнього виконати грошові вимоги перед ініціюючим кредитором на суму 1094 грн. 44 коп.

Постановою господарського суду Черкаської області від 19.08.2008 року товариство з обмеженою відповідальністю „Хацькихлібопродукт” визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру. Ліквідатором банкрута призначено ініціюючого кредитора – державну податкову інспекцію у місті Черкаси.

Публікація оголошення про визнання товариства з обмеженою відповідальністю „Хацькихлібопродукт” банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури відбулася 03.09.2008 року в газеті “Голос України”.

До господарського суду Черкаської області надійшов звіт ліквідатора про проведену роботу  по ліквідації товариства з обмеженою відповідальністю „Хацькихлібопродукт”.

Протягом ліквідаційної процедури, крім державної податкової інспекції у м. Черкаси, інших кредиторів банкрута виявлено не було.

          В судовому засіданні встановлено, що майнових активів у банкрута немає,  керівні органи  за його місцезнаходженням відсутні, вимоги кредитора не задоволено.

          Розглянувши матеріали справи, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, а також додані до звіту документи та заслухавши пояснення представника ліквідатора, судом встановлено, що ліквідатор виконав всі необхідні  дії для встановлення активів боржника.

Проте  враховуючи, що за результатами ліквідаційного балансу у боржника немає майна для задоволення вимог кредитора, суд вважає за необхідне затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, а боржника, як юридичну особу ліквідувати.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” господарський суд припиняє провадження у справі про банкрутство, якщо затверджено звіт ліквідатора в порядку, передбаченому статтею 32 цього Закону.

          Керуючись ст. 32, п.6 ст. 40 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд -

УХВАЛИВ:

1.          Затвердити звіт ліквідатора державної податкової інспекції у місті Черкаси та ліквідаційний баланс товариства з обмеженою відповідальністю „Хацькихлібопродукт” м. Черкаси.

2.          Ліквідувати товариство з обмеженою відповідальністю „Хацькихлібопродукт” (бул. Шевченка, 335, м. Черкаси, код ЄДРПОУ 30705393), як юридичну особу в зв'язку із банкрутством.

     3.          Провадження по справі припинити.

4.          Копію ухвали направити ліквідатору, державному реєстратору, Головному управлінню статистики в Черкаській області, Черкаському обласному сектору з питань банкрутства та Придніпровському відділу державної виконавчої служби Черкаського міського управління юстиції.

Суддя                                                                                              А.В.Васянович

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення24.03.2009
Оприлюднено01.04.2009
Номер документу3255246
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —18/3820

Ухвала від 24.03.2009

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Васянович А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні