Ухвала
від 05.08.2013 по справі 738/1633/13-ц
МЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 738/1633/13-ц

№ провадження 2/738/408/2013

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

05 серпня 2013 року м. Мена

Суддя Менського районного суду Чернiгiвської областi Чепурко В.О., розглянувши матеріали позовної заяви в.о. прокурора Менського району Чернігівської області в інтересах ОСОБА_2 до відділу держземагенства у Менському районі, Менської районної державної адміністрації, Стольненської сільської ради, Менської районної державної нотаріальної контори про визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку, виключення його з державного земельного кадастру та визнання права власності на земельну ділянку,

В С Т А Н О В И В:

До Менського районного суду надійшла позовна заява в.о. прокурора Менського району Чернігівської області в інтересах ОСОБА_2 до відділу держземагенства у Менському районі, Менської районної державної адміністрації, Стольненської сільської ради, Менської районної державної нотаріальної контори про визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку, виключення його з державного земельного кадастру та визнання права власності на земельну ділянку.

Дана позовна заява підсудна Менському районному суду Чернігівської області.

За формою та змістом позовна заява відповідає вимогам ст. 119 ЦПК України.

Проведення попереднього судового засідання не вважаю необхідним.

На підставі викладеного, керуючись ст. 122 ЦПК України, суддя

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі за позовною заявою в.о. прокурора Менського району Чернігівської області в інтересах ОСОБА_2 до відділу держземагенства у Менському районі, Менської районної державної адміністрації, Стольненської сільської ради, Менської районної державної нотаріальної контори про визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку, виключення його з державного земельного кадастру та визнання права власності на земельну ділянку.

Справу призначити до судового розгляду на 16 серпня 2013 року о 09:30 год. в залі судових засідань Менського районного суду Чернігівської області, з викликом в судове засідання сторін.

Роз'яснити відповідачам, що у відповідності до ст. ст. 122, 128 ЦПК України, до початку розгляду справи мають право надати письмові заперечення проти позову із зазначенням доказів, що підтверджують їх заперечення.

Копію ухвали, судові повістки направити сторонам.

Копію позовної заяви з доданими до неї матеріалами направити відповідачам.

Ухвала в частині дотримання правил підсудності може бути оскаржена до апеляційного суду Чернігівської області протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали, в іншій частині - оскарженню не підлягає.

Суддя В. О. Чепурко

СудМенський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення05.08.2013
Оприлюднено07.08.2013
Номер документу32807762
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —738/1633/13-ц

Рішення від 16.08.2013

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Чепурко В. О.

Рішення від 16.08.2013

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Чепурко В. О.

Ухвала від 05.08.2013

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Чепурко В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні