Ухвала
від 25.07.2013 по справі 369/6923/13-к
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 369/6923/13-к

УХВАЛА

Іменем України

25.07.2013 року Києво-Святошинський районний суд Київської області в складі:

слідчого судді Дубас Т.В.,

при секретарі Дідур М.О.

розглянувши клопотання старшого слідчого СВ Києво-Святошинського РВ ГУ МВС України в Київській області капітана міліції ОСОБА_1 про надання тимчасового доступу до речей і документів, -

В С Т А Н О В И В :

Старший слідчий СВ Києво-Святошинського РВ ГУ МВС України в Київській області каптіан міліції ОСОБА_1, за згодою прокурора району, звернувся до суду з клопотанням про дозвіл на тимчасовий доступ до речей і документів.

Свої вимоги мотивує тим, що 21.06.2013 до Києво-Святошинського РВ ГУ МВС України в Київській області звернулася із заявою менеджер ТОВ «БК Лугбудтрест», код ЄДРПОУ: 35024732, ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, з приводу того, що 21.06.2013 близько 01:20 год. на території складу ТОВ «Еколь Логістікс», розташованому в с. Стоянка Києво-Святошинського р-ну Київської обл., 21 км Житомирського шосе, за замовленням ТОВ «БК Лугбудтрест», розміщеному на Інтернет-сайті www.lardi-trans.com , у особи, яка представилася ОСОБА_3, котрий зобов’язувався здійснити вантажне перевезення, відбулося завантаження товару, належного ДП «Савсервіс Столиця», код ЄДРПОУ: 31903537, на автомобіль НОМЕР_1 з напівпричепом д.н.з. НОМЕР_2, під керуванням особи, котра представилася як ОСОБА_4, який мав бути доставлений до складу, розташованого в м. Білій Церкві Київської обл. по вул. Першій Радгоспній, 5, проте транспортний засіб із завантаженим товаром до місця призначення з невстановлених причин не прибув, чим ДП «Савсервіс Столиця» була завдана матеріальна шкода на загальну суму 692 644 грн.

22.06.2013 слідчим відомості про вчинене кримінальне правопорушення були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12013100200003811 з правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 190 КК України та розпочате досудове розслідування.

В ході здійснення досудового розслідування було встановлено, що на території складів ТОВ «Еколь Логістікс», розташованих в с. Стоянка Києво-Святошинського р-ну Київської обл., 21 км Житомирського шосе, цілодобово здійснюється відеозапис камерами зовнішнього спостереження в’їзду та виїзду транспортних засобів, котрі перебувають на їх території. Даний відеозапис знаходиться та може бути вилучений на території складів ТОВ «Еколь Логістікс», розташованих в с. Стоянка Києво-Святошинського р-ну Київської обл., 21 км Житомирського шосе.

Слідчий просив надати тимчасовий доступ до речей і документів, які знаходяться у ТОВ «Еколь Логістікс» та отримати у ТОВ «Еколь Логістікс» відеозапис камер зовнішнього спостереження території складів ТОВ «Еколь Логістікс», розташованих в с. Стоянка Києво-Святошинського р-ну Київської обл., 21 км Житомирського шосе, за період з 21 год. 20.06.2013 по 03 год. 21.06.2013 р.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав.

В силу ст. 131 КПК України заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження, а заходами забезпечення кримінального провадження є в тому числі тимчасовий доступ до речей, документів.

Вивчивши матеріали клопотання, заслухавши думку слідчого, який клопотання підтримав, суд вважає, що клопотання підлягає до задоволення, оскільки з матеріалів кримінального провадження вбачається що існує обгрунтована підозра щодо вчинення кримінального праовопрушення, потреби досудового розслідування виправдовують такий захід забезпечення кримінального провадження як тимчасовий доступ до речей і документів, і дані документи самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв'язку, з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні.

На підставі викладеного і керуючись ст. ст. 131, 159-163, 164 КПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Клопотання старшого слідчого СВ Києво-Святошинського РВ ГУ МВС України в Київській області капітана міліції ОСОБА_1 про надання тимчасового доступу до речей і документів - задовольнити.

Надати дозвіл старшому слідчому СВ Києво-Святошинського РВ ГУ МВС України в Київській області капітану міліції ОСОБА_1 на тимчасовий доступ до речей і документів, які знаходяться у ТОВ «Еколь Логістікс» та вилучити у ТОВ «Еколь Логістікс» відеозапис камер зовнішнього спостереження території складів ТОВ «Еколь Логістікс», розташованих в с. Стоянка Києво-Святошинського р-ну Київської обл., 21 км Житомирського шосе, за період з 21 год. 20.06.2013 по 03 год. 21.06.2013.

Строк дії ухвали один місяць з дня її постановлення.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: Дубас Т.В.

СудКиєво-Святошинський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення25.07.2013
Оприлюднено22.01.2014
Номер документу32813395
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —369/6923/13-к

Ухвала від 25.07.2013

Кримінальне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні