Ухвала
від 05.08.2013 по справі 812/6786/13-а
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

05 серпня 2013 року Справа № 812/6786/13-а

Суддя Луганського окружного адміністративного суду Качуріна Л.С., перевіривши матеріали за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в м. Стаханові Луганської області до Комунального підприємства «Стахановське трамвайно-тролейбусне управління» про стягнення заборгованості по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пільгових пенсій у сумі 30 864,74 грн., -

ВСТАНОВИВ:

02 серпня 2013 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Управління Пенсійного фонду України в м. Стаханові Луганської області до Комунального підприємства «Стахановське трамвайно-тролейбусне управління» про стягнення заборгованості по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пільгових пенсій у сумі 30 864,74 грн.

Позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства, позовна заява підсудна Луганському окружному адміністративному суду.

Підстав для повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлених Кодексом адміністративного судочинства України, немає.

Керуючись ст. ст. 106, 107 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у адміністративній справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в м. Стаханові Луганської області до Комунального підприємства «Стахановське трамвайно-тролейбусне управління» про стягнення заборгованості по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пільгових пенсій у сумі 30 864,74 грн.

Судове засідання призначити на 14 серпня 2013 року о 12:20 год. у приміщенні Луганського окружного адміністративного суду за адресою: м. Луганськ, вул. Поштова, 1.

Позивачу - надати до суду оригінали документів, які додані до позовної заяви в копіях, - для огляду в судовому засіданні.

Крім того, позивачу надати до суду довідки про призначення пенсії на кожну особу, з яких вбачається на підставі якої статті Закону України «Про пенсійне забезпечення» була призначена їм пенсія та надати оригінали документів, які додані до позовної заяви в копіях, - для огляду в судовому засіданні.

Зобов'язати позивача до суду надати власне письмове підтвердження того, що у провадженні судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору та всі оригінали доданих до позовної заяви документів (для огляду) або письмові пояснення з зазначенням поважних причин їх відсутності.

Запропонувати відповідачу у разі невизнання адміністративного позову подати письмові заперечення проти позову та належним чином засвідчені копії письмових доказів, якими вони обґрунтовуються.

Справа буде розглядатися одноособово суддею Луганського окружного адміністративного суду Качуріною Л.С.

Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі надіслати сторонам, разом з витягом про їхні процесуальні права та обов'язки, встановлені статтями 49, 51 цього Кодексу.

Ухвала суду є обов'язковою до виконання, набирає законної сили відповідно до статті 254 Кодексу адміністративного судочинства України та оскарженню не підлягає.

СуддяЛ.С. Качуріна

Дата ухвалення рішення05.08.2013
Оприлюднено08.08.2013
Номер документу32862122
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —812/6786/13-а

Постанова від 22.08.2013

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Л.С. Качуріна

Ухвала від 05.08.2013

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Л.С. Качуріна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні