Ухвала
від 31.07.2013 по справі 115/3725/13-ц
САКСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

Справа № 115/3725/13-ц

Провадження № 2/115/1466/2013

У Х В А Л А

про залишення заяви без розгляду в частині вимог

"31" липня 2013 р. м. Саки

Сакський міськрайонний суд АР Крим у складі головуючого - судді Власенка А.П. при секретарі Новогребелець К.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Саки чисте місто» про стягнення заробітної плати, середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні та моральної шкоди,

В С Т А Н О В И В :

У липні 2013 року ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Саки Чисте місто» про стягнення заробітної плати, середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні та моральної шкоди.

До судового засідання від представника позивача надійшла заява про залишення позову в частині стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні та моральної шкоди без розгляду.

Сторони у судове засідання не з'явилися; повідомлені належним чином; причини неявки до суду не повідомили; подали заяви про розгляд справи за їх відсутності.

Обставин, які б перешкоджали задоволенню заяви представника позивача, судом не встановлено.

Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 207 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач подав заяву про залишення позову без розгляду.

За таких обставин позовна заява ОСОБА_1 в частині стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні та моральної шкоди підлягає залишенню без розгляду.

На підставі викладеного, керуючись пунктом 5 частини 1 статті 207, статтею 210 Цивільного процесуального кодексу України, суд

У Х В А Л И В :

Заяву представника позивача - ОСОБА_3 - задовольнити.

Позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Саки чисте місто» про стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні та моральної шкоди - залишити без розгляду.

Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному порядку до Апеляційного суду АР Крим шляхом подання апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання її копії.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Суддя Власенко А.П.

Дата ухвалення рішення31.07.2013
Оприлюднено12.08.2013
Номер документу32889545
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —115/3725/13-ц

Рішення від 31.07.2013

Цивільне

Сакський міськрайонний суд Автономної Республіки Крим

Власенко А. П.

Ухвала від 31.07.2013

Цивільне

Сакський міськрайонний суд Автономної Республіки Крим

Власенко А. П.

Ухвала від 08.07.2013

Цивільне

Сакський міськрайонний суд Автономної Республіки Крим

Власенко А. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні