Ухвала
від 23.11.2006 по справі 27/190б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

27/190б

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                  83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

                                                              У Х В А Л А

                                                  по справі про банкрутство

23.11.06 р.                                                                                           Справа № 27/190б                     

за заявою кредитора (заявника) Товариства з обмеженою відповідальністю „Торгівельно-промислова компанія „Співдружність” м. Донецьк

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю „Арт-Трейдер” м.Артемівськ

про визнання банкрутом

Суддя    С.С.Тарапата

Представники: від ліквідатора (кредитора) - Смирнов В.М. (за довіреністю)

Присутні: помічник прокурора Донецької області – Вірич Н.В. (посвідчення)

                 представник Артемівської ОДПІ - Мислік О.В.(за довіреністю)

представник відділення ВД ФССНВВ м.Артемівськ - Макарова Н.М. (за довіреністю)

Господарським судом Донецької області ухвалою від 08.09.06р. порушена справа про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю „Арт-Трейдер” м.Артемівськ відповідно до ст.52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Постановою суду від 19.09.06р. ТОВ „Арт-Трейдер” м.Слов'янськ визнано банкрутом, відкрита ліквідаційна процедура строком на 2 місяці, ліквідатором призначене ТОВ  „Торгівельно-промислова компанія „Співдружність” м. Донецьк.

Ліквідатор представив до господарського суду звіт про проведену роботу та ліквідаційний баланс банкрута, які призначені до розгляду в судовому засіданні на 23.11.06р.

09.11.06р. до суду надійшов лист Артемівської об'єднаної державної податкової інспекції з проханням не проводити ліквідацію банкрута до здійснення податковою інспекцією необхідної перевірки.

Розглянувши в судовому засіданні 23.11.06р. дані ліквідаційного балансу та звіту ліквідатора, суд встановив:

У ході ліквідаційної процедури ліквідатором проведені необхідні заходи, направлені на виявлення майна банкрута та можливих кредиторів. Активи та майно боржника не виявлено, інші кредитори боржника, в тому числі за зобов'язаннями перед бюджетом та за обов'язковими платежами, не виявлені.

Керівні органи боржника за місцезнаходженням відсутні.

У зв'язку з відсутністю майнових активів боржника, вимоги єдиного кредитора в сумі 21,3тис.грн. залишилися незадоволеними та відповідно до приписів п.6 ст. 31  Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” вважаються погашеними.

За результатами розгляду звернення Артемівської об'єднаної державної податкової інспекції суд вважає, що підстави для відмови у затвердженні звіту ліквідатора або подальшого відкладення розгляду справи відсутні з огляду на наступне:

Як вбачається з наданого звіту та доданих до нього документів ліквідатор належним чином повідомив Артемівську об'єднану державну податкову інспекцію, як можливого кредитора, про факт визнання боржником Товариства з обмеженою відповідальністю „Арт-Трейдер”  листом від 20.09.06р. №20/09-2006-7, який був отриманий податковою інспекцією 25.09.06р. Вказане також підтверджено представником Артемівської об'єднаної державної податкової інспекції, що був присутній в судовому засіданні з розгляду звіту ліквідатора.

Таким чином Артемівська об'єднана державна податкова інспекція мала достатньо часу для здійснення усіх необхідних дій для проведення перевірки господарсько-фінансової діяльності банкрута та розкриття банківської таємниці.

Суд вважає, що ліквідатором в ході ліквідаційної процедури здійсненні всі необхідні заходи щодо відсутнього боржника, передбачені ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

За даними звіту майнові активи та бюджетна заборгованість у боржника відсутні. Даний факт присутніми в судовому засіданні представниками Артемівської об'єднаної державної податкової інспекції, Відділення виконавчої дирекції Фонду Соціального страхування від нещасних випадків на виробництві в м.Артемівську та прокуратури м.Артемівська не спростований.

За результатами розгляду в судовому засіданні звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу суд визнає їх такими, що підлягають затвердженню.

З огляду на вищевикладене підприємство-банкрут підлягає ліквідації в силу п.2 ст.32 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Враховуючи викладене та керуючись ст. ст. 31, 32, 40 п.6, ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 86 ГПК України, господарський суд

                                           У Х В А Л И В:

Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Товариства з обмеженою відповідальністю „Арт-Трейдер” м.Артемівськ.

Ліквідувати юридичну особу – Товариство з обмеженою відповідальністю „Арт-Трейдер” (м.Артемівськ, вул.Народна, 24; код ЄДРПОУ 32685751).

Провадження по справі  №27/190Б  припинити.

Ліквідатору повідомити про завершення ліквідаційної процедури державний орган з питань банкрутства.

Зобов'язати ліквідатора здійснити оголошення в засобах масової інформації про недійсність печаток та штампів. Докази подати до суду в 10-денний строк.

Зобов'язати орган державної реєстрації виключити підприємство-банкрута з ЄДРПОУ.

Копію цієї ухвали направити особам, переліченим в ст.32 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Суддя                                                                                                         Тарапата С.С.           

                    

Вик  Колтак Т.М.  тел.

Надруковано примірників -   :

господарському суду Донецької області -   ,

сторонам -   ,

Дата ухвалення рішення23.11.2006
Оприлюднено22.08.2007
Номер документу329415
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство 23.11.06 р.                                                                                           Справа № 27/190б                      за заявою кредитора (заявника) Товариства з обмеженою відповідальністю „Торгівельно-промислова компанія „Співдружність” м. Донецьк

Судовий реєстр по справі —27/190б

Постанова від 31.01.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 12.01.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 19.12.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 27.05.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 13.04.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 06.02.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 22.12.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 31.01.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 11.09.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 23.11.2006

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні