Ухвала
від 15.08.2013 по справі 106/5794/13-ц
ЄВПАТОРІЙСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

Справа № 106/5794/13-ц

Провадження №2/106/1544/2013

Категорія - 24

У Х В А Л А

про відкриття провадження по справі

і призначення до судового розгляду.

15 серпня 2013 року суддя Євпаторійського міського суду Автономної Республіки Крим Куликовська О.М., розглянувши матеріали позовної заяви Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Юпітер-М» до ОСОБА_1 про стягнення витрат, пов'язаних зі сплатою страхового відшкодування,

В С Т А Н О В И В:

До суду з позовною заявою звернулося Приватне акціонерне товариство «Страхова компанія «Юпітер-М» до ОСОБА_1 про стягнення витрат, пов'язаних зі сплатою страхового відшкодування,

Позовну заяву позивачем подано і оформлено з додержанням правил підсудності та вимог статей 119-120 ЦПК України

Підстави для залишення заяви без руху, повернення, а також для відмови у відкритті провадження по справі - відсутні.

Відповідно до ч.2 ст. 35 ЦПК України якщо суд при прийнятті позовної заяви, здійсненні провадження у справі до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Відповідно до п. 4 ч.5 ст. 122 ЦПК України, суд вважає недоцільним проведення попереднього засідання по справі , враховуючи заявлені позовні вимоги, та надані докази.

Керуючись ст. 11, ст. 122 Цивільного процесуального кодексу України, суддя

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі за позовною заявою Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Юпітер-М» до ОСОБА_1 про стягнення витрат, пов'язаних зі сплатою страхового відшкодування,

Притягнути до участі у справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Публічне акціонерне товариство «Державний ощадний банк України», м.Київ, вул.. Госпітальна, 12-Г в особі філії Кримського республіканського управління АТ «Ощабданк», м.сімферополь, вул.. Київська, 55-А.

Призначити справу до судового розгляду на 29.08.2013 року - о 09.00 годині в приміщенні Євпаторійського міського суду за адресою : м. Євпаторія пр.. Леніна 30 зал судових засідань №10.

Відповідно до ст. 127 ЦПК України копії ухвали направити особам, що беруть участь у справі. Відповідачеві, треті особі направити копію позовної заяви з копіями документів, що додаються до неї.

Запропонувати сторонам в строк до 29.08.2013 року представити суду письмові заперечення проти позову і посилання на докази, якими вони обґрунтовуються .

Роз'яснити сторонам, що відповідно до вимог ст.. 131 ЦПК України сторони зобов'язані подати свої докази суду до початку розгляду справи по суті. Докази, подані з порушенням вимог, встановлених частиною першою цієї статті, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин.

У випадках , коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб , які беруть участь у справі , є складнощі, суд за їх клопотанням , викладеному у формі ч. 2 ст. 137 ЦПК України зобов'язаний витребувати такі докази. Заява про виклик свідків, клопотання про витребування доказів (із дорученням відомостей про неможливість отримання таких доказів особисто стороною або іншою особою, яка бере участь у справі) мають бути подані до початку розгляду справи по суті.

Сторони до початку розгляду справи по суті, зобов'язані повідомити суд про всі відомі їм судові рішення, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Позивач має право змінити підставу та предмет позовних вимог , а відповідач подати зустрічну позовну заяву - до початку розгляду справи по суті.

Також роз'яснити сторонам, що згідно ст. 169 ЦПК України за заявою однієї або обох сторін про неможливість явки до суду, проведення судового засідання може бути відкладене, якщо причини неявки буде визнано судом поважними. У разі повторної неявки в судове засідання позивача, повідомленого належним чином , якщо від нього не надійшла заява про розгляд справи за його відсутності, суд залишає позовну заяву без розгляду. У разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином , суд вирішує справу на підставі наявний у ній даних чи доказів.

Ухвала про відкриття провадження у справі може бути оскаржена до Апеляційного суду АР Крим через Євпаторійський міський суд лише відносно недотримання правил підсудності, в іншій частині ухвала про відкриття провадження у справі оскарженню не підлягає. Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня її проголошення . У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи , яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Куликовська О.М.

СудЄвпаторійський міський суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення15.08.2013
Оприлюднено15.08.2013
Номер документу32977173
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —106/5794/13-ц

Рішення від 06.09.2013

Цивільне

Євпаторійський міський суд Автономної Республіки Крим

Куліковська О. М.

Рішення від 06.09.2013

Цивільне

Євпаторійський міський суд Автономної Республіки Крим

Куліковська О. М.

Ухвала від 15.08.2013

Цивільне

Євпаторійський міський суд Автономної Республіки Крим

Куліковська О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні