Ухвала
від 15.08.2013 по справі 5026/1117/2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"15" серпня 2013 р. Справа № 04/5026/1117/2012

Господарський суд Черкаської області в складі: головуючого - судді Гури І.І, при секретарі судового засідання Мирошниченко Б.В., за участю: ліквідатора банкрута - Короткої А.В., представників: УПФУ в м. Черкасах Черкаської області - Богми А.В. за довіреністю, Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Черкаси - Білоконь Л.Я. за довіреністю, ПАТ "Черкасиобленерго" - Євтушенко І.І. за довіреністю, розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні господарського суду Черкаської області клопотання ліквідатора банкрута про продовження строку ліквідаційної процедури та повноважень ліквідатора у справі за заявою Управління Пенсійного фонду України в м. Черкасах Черкаської області до товариства з обмеженою відповідальністю "Житлобуд 4/1", м. Черкаси про визнання банкрутом відсутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою суду від 09 серпня 2012 року визнано товариство з обмеженою відповідальністю "Житлобуд 4/1 " банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру, призначено ліквідатором банкрута Коротку А.В.

08 серпня 2013 року до суду надійшло клопотання від ліквідатора банкрута про продовження строку ліквідаційної процедури та повноважень ліквідатора банкрута. Клопотання мотивоване тим, що відповідно до протоколу зборів комітету кредиторів від 08.08.2013 вирішено зобов'язати ліквідатора банкрута подати до суду клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури по справі.

Ухвалою суду від 09 серпня 2013 року дане клопотання ліквідатора банкрута призначено до розгляду у судове засідання на 15 серпня 2013 року, викликано у судове засідання ліквідатора банкрута та всіх кредиторів: ФСС від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України ВВД Фонду в м. Черкасах, ПАТ "Черкасиобленерго", ДПІ у м. Черкаси, УПФУ в м. Черкасах.

ДПІ у м. Черкасах представника у судове засідання не направило, не повідомивши про причини, хоча було належним чином повідомлено про дату та час судового засідання, що підтверджується повідомленням про вручення поштового відправлення уповноваженому 12.08.2013.

У судовому засіданні:

- ліквідатор банкрута підтримала своє клопотання, повідомила, що зараз проводиться робота з правоохоронними органами по розшуку зареєстрованого за банкрутом майна та щодо витребування книг по обліку заробітної плати працівників банкрута;

- представник ПАТ "Черкасиобленерго" просила задовольнити клопотання ліквідатора банкрута про продовження строку ліквідаційної процедури та її повноважень ліквідатора;

- представник Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Черкаси не заперечив проти задоволення клопотання ліквідатора банкрута;

- представник УПФУ в м. Черкасах Черкаської області не заперечила проти задоволення клопотання ліквідатора банкрута.

Суд, вважає клопотання ліквідатора про продовження строку ліквідаційної процедури та повноважень ліквідатора обґрунтованим та підлягаючим задоволенню, необхідним продовжити строк ліквідаційної процедури на шість місяців, з огляду на наступне.

08 серпня 2013 року зборами комітет кредиторів банкрута прийнято рішення зобов'язати ліквідатора банкрута подати до суду клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури по справі про банкрутство боржника.

Згідно ст. 22 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" в редакції від 04.11.2012 строк ліквідаційної процедури не може перевищувати дванадцяти місяців. Господарський суд може продовжити цей строк на шість місяців, якщо інше не передбачено цим Законом.

Керуючись. ст. 86 ГПК України, ст. 22 ЗУ "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" в редакції від 04.11.2012, суд -

УХВАЛИВ:

Задовольнити клопотання ліквідатора банкрута.

Продовжити строк ліквідаційної процедури товариства з обмеженою відповідальністю "Житлобуд 4/1" на 6 місяців, до 09 лютого 2013 року.

Зобов'язати ліквідатора банкрута вжити заходів щодо завершення ліквідаційної процедури у встановлені терміни та за результатами виконаної роботи надати суду звіт.

Суддя І.І. Гура

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення15.08.2013
Оприлюднено19.08.2013
Номер документу33010108
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5026/1117/2012

Ухвала від 15.08.2013

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Постанова від 09.08.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Ухвала від 30.07.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні