Ухвала
від 09.08.2013 по справі 805/11636/13-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна  Донецький окружний адміністративний суд У Х В А Л А про відкриття провадження в адміністративній справі                    09 серпня 2013 року                                       Справа № 805/11636/13-а приміщення суду за адресою: м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17        Суддя Донецького окружного адміністративного суду Логойда Т.В., перевіривши виконання вимог законодавства при подачі позовної заяви Артемівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Донецькій області до приватного підприємства «Уєзд» про припинення юридичної особи,                                                              в с т а н о в и л а: Позовна заява відповідає вимогам законодавства і відсутні перешкоди для відкриття провадження в адміністративній справі. Керуючись ст. 107 Кодексу адміністративного судочинства України,                                                           у х в а л и л а: Відкрити провадження у вказаній адміністративній справі. Справу призначити до розгляду у судовому засіданні на 09 год. 40 хв. 21 серпня 2013 року в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: м. Донецьк, вул. 50 Гвардійської дивізії, 17, про що повідомити осіб, які беруть участь у справі. Запропонувати відповідачу подати в зазначений строк письмові заперечення проти позову та докази, які у нього є (оригінали для огляду та їх копії для справи). Зобов'язати позивача виконати наступні дії:                                                             - надати оригінали (для огляду) документів, копії яких додані до позовної заяви;   - забезпечити явку представника у судове засідання. Зобов'язати відповідача виконати наступні дії: - забезпечити явку представника у судове засідання. Зобов'язати кожного з осіб, які беруть участь у справі, надати суду документ, що підтверджує його особу, а в разі якщо вона бере участь у справі через представника, - довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника відповідно до статей 58, 59 КАС України. Адміністративну справу розглядати суддею одноособово. Ухвала оскарженню не підлягає.                        Суддя                                                                            Логойда Т. В.                                                                         

Дата ухвалення рішення09.08.2013
Оприлюднено20.08.2013
Номер документу33041571
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —805/11636/13-а

Постанова від 21.08.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Логойда Т. В.

Ухвала від 09.08.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Логойда Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні