Постанова
від 02.04.2009 по справі б-24/92-07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-24/92-07

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,  

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про затвердження ліквідаційного балансу

"02" квітня 2009 р.                                                             Справа № Б-24/92-07

вх. № 5229/2-24

Суддя господарського суду Плахов О.В.

при секретарі судового засідання Колесан Д.О.

За участю:

представник кредитора - Тімашов Олег Юрійович, довіреність № 205/9/10-025  від 20.01.09 р.,  ДПІ у Орджонікідзевському районі м.Хакова;

представник кредитора - Трунова Олеся Станиславівна, довіреність № 3495  від 06.10.08 р.,  ДКП КГ "Харківкомуночиствод";

представник кредитор - Кисельов Ігор Михайлович, довіреність № 06/3863  від 31.12.08 р.,  ВАТ "Харківміськгаз";

представник кредитора - Редько Юрій Миколайович, довіреність № 5120/9/10-025  від 15.09.08 р.,  ДПІ у Орджонікідзевському районі м.Хакова;

представник кредитора - Логачова Вікторія Вікторівна, довіреність № 5222-07/32  від 31.03.09 р.,  УПФУ в Орджонікідзевському районі м.Харкова

ліквідатор - Лялюк Василь Михайлович, ліцензія арбітражного керуючого серія АВ № 347177  від 30.08.07 р.;

представник РВ ФДМУ по Харківській області - Яцевська Ганна Петрівна, довіреність № 74  від 31.03.09 р.;

представник РВ ФДМУ по Харківській області - Пєшехонова Олеся Петрівна, довіреність № 73  від 31.03.09 р.

По справі  за заявою ДПІ у Орджонікідзевському районі м. Харкова

до Відкрите акціонерне товариство „Автотранспортне підприємство 16331”, код 05524624

про визнання банкрутом  

ВСТАНОВИВ:

Ліквідатор – арбітражний керуючий Лялюк В.М. надав суду звіт про виконану роботу по ліквідації банкрута, ліквідаційний баланс  і документи, що свідчать про виконаня ліквідаційної процедури підприємства визнаного, судом банкрутом.

У судовому засіданні, яке розпочалося „01” квітня 2009 року судом об'являлася перерва до „02” квітня 2009 року.

Судове засідання було продовжено „02” квітня 2009 року. Ліквідатором надано доповнення до звіту, відповідно до якого 30.03.09 р. комітетом кредиторів було прийнято рішення про списання виявленого майна, що не увійшло до статутного фонду, на підставі акту від 17.03.09р., погодженого Головним управлінням з питань надзвичпайних ситуацій Харківської облдержадміністрації. Також, комітетом кредиторів затверджено звіт ліквідатора та надано згоду на закінчення ліквідаційної процедури.

Розглянувши наданий суду звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс, доповнення до звіту, документи, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури, вислухавши пояснення  ліквідатора,  суд встановив, що після визнання Відкритого акціонерного товариства "АТП - 16331", м. Харків, код 05524624 банкрутом, призначення ліквідатора і відкриття ліквідаційної процедури, ліквідатором здійснено публікацію повідомлення про визнання боржника банкрутом. Ліквідатором, з метою виявлення майна банкрута зроблено запити до  КП  "Харківського районного бюро технічної інвентаризації" - отримано відповідь про реєстрацію права власності на нежитлові приміщення; міжрайонного відділення Державтоінспекції у Харківській області, Державної інспекції технічного нагляду – отримано відповіді зі списком транспортних засобів, які значаться за банкрутом;   Центру державного земельного кадастру - отримано відповідь про відсутність реєстрації земельних ділянок; РВ Фонду державного майна по Харківській області – отримана відповідь зі списком державного майна, яке не увійшло до статутного фонду ВАТ „АТП-16331”. Ліквідатором отримано відповідь з ВДВС Орджонікідзевського РУЮ про наявність виконавчих проваджень та арештів щодо майна банкрута, ліквідатором проведено роботу по зняттю арешту з поточних рахунків. Ліквідатору отримано від ВДВС постанови про закінчення виконавчого провадження, відкритого стосовно боржника.

Ліквідатором проведені необхідні дії по закриттю поточних рахунків банкрута, отримані довідки про закриття рахунків і переоформлено ліквідаційний рахунок для подальшої роботи по формуванню ліквідаційної маси банкрута.

Ліквідатором отримано розпорядження від Харківського територіального управління про припинення обігу акцій банкрута.

Ліквідатором проведено інвентаризацію майна банкрута, його експертну оцінку та реалізацію. Було здійснено аудиторську перевірку та аналіз фінансової діяльності підприємства банкрута за останні три роки, в результаті якої встановлено ряд порушень колишнього керівника, ліквідатором направлено звернення до правоохоронних органів.

Ліквідатор здійснив заходи по поверненню дебіторської заборгованості.

За рахунок коштів, отриманих від реалізації майна банкрута, ліквідатором частково погашено вимоги кредиторів у черговості, встановленій ст. 31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Ліквідатором встановлено факт недостатності активів для задоволення вимог кредиторів. Заходи по розшуку зареєстрованого за боржником майна результатів не дали.

У зв'язку з відсутністю у банкрута об'єктів житлового фонду та об'єктів комунальної інфраструктури, об'єкти до комунальної власності місцевої комунальної громади не передавались.

Ліквідатором закрито ліквідаційний рахунок в філії "Комінтернівське віддділення ПІБ”, про що надано відповідну довідку.

Ліквідатор надав докази передачи документів довгострокового зберігання  до архиву. Печатки і штампи банкрута передані на знищення, про що суду надані відповідні докази. Ліквідатор сповістив державні органи про завершення ліквідаційної процедури і зняття банкрута з обліку в зв'язку з закінченням ліквідаційної процедури.

Розглянувши наданий суду  звіт про роботу ліквідатора і ліквідаційний баланс, враховуючи, що ліквідатор  виконав всі роботи по ліквідації банкрута, суду надані документи, що свідчать про ліквідацію банкрута, у тому числі, ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю  в зв'язку з відсутністю активів, які можна було б направити на погашення кредиторської заборгованості, при таких обставинах суд вважає за необхідне затвердити ліквідаційний баланс, припинити провадження по справі і сповістити державні органи про ліквідацію банкрута.

Керуючись ст. 86 ГПК України, п.6 ст.31, п.6 ст 40 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”; -

УХВАЛИВ:

Затвердити наданий суду звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс.

Ліквідувати юридичну особу – Відкрите акціонерне товариство „Автотранспортне підприємство 16331”, код 05524624, зареєстроване ”01” грудня 1997 року рішенням 477 Виконкому Харківської міської ради, місцезнаходження: 61106, м.Харків, проспект Московський, буд. 303.

Визнати вимоги кредиторів, не задоволені за недостатністю майна банкрута, погашеними.

Зобов'язати державного реєстратора провести державну реєстрацію припинення юридичної особи- банкрута, внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи та передати органам державної статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування повідомлення про проведення державної реєстрації припинення для знаття юридичної особи з обліку.

Зобов'язати державні органи, в яких знаходився на обліку банкрут, зняти з обліку Відкрите акціонерне товариство „Автотранспортне підприємство 16331”, код 05524624.

Провадження по справі припинити.

Ухвалу направити ліквідатору, кредиторам, Харківському обласному управлінню державної статистики, для виключення юридичної особи з Єдиного державного реєстру підприємств і організацій України, державному органу з питань банкрутства, державному реєстратору.

Суддя                                                                                            Плахов О.В. 

Дата ухвалення рішення02.04.2009
Оприлюднено09.04.2009
Номер документу3309457
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-24/92-07

Постанова від 02.04.2009

Господарське

Господарський суд Харківської області

Плахов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні