Ухвала
від 03.09.2013 по справі 386/819/13-ц
ГОЛОВАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 386/819/13-ц

Провадження № 2/386/206/13

У Х В А Л А

іменем України

"03" вересня 2013 р. смт. Голованівськ

Голованівський районний суд Кіровоградської області

в складі:головуючого судді - Гут Ю.О.

при секретарі судового засідання Прядун А.В.

представників позивача ОСОБА_1

ОСОБА_2

представника відповідача Сигляка В.А.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт. Голованівськ Кіровоградської області в залі судових засідань Голованівського районного суду Кіровоградської області справу № 386/819/13-ц за позовом ОСОБА_3 до ТОВ АПК «Розкішна», про розірвання договору оренди земельної ділянки

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з позовом ТОВ АПК «Розкішна» про розірвання договору оренди земельної ділянки.

03 вересня 2013 року в судовому засіданні від представника відповідача Сигляка В.А. надійшло клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції, оскільки він перебуває в смт. Вільшанка Кіровоградської області у зв'язку з виробничою необхідністю та з'являтися до Голованівського районного суду Кіровоградської області йому утруднено, просить застосувати відеконференцзвязок при розгляді даної справи в подальшому з Вільшанським районним судом Кіровоградської області.

Представник позивача ОСОБА_1 не заперечила проти клопотання представника відповідача про застосування відеконференцзвязку при розгляді даної справи.

Представник позивача ОСОБА_2 заперечила проти клопотання представника відповідача про застосування відеконференцзвязку при розгляді даної справи.

Відповідно до ч. 1 ст. 158-1 ЦПК України, суд за власної ініціативи або за клопотанням сторони чи іншого учасника цивільного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає за можливе клопотання представника відповідача про проведення судового засідання в режимі відеоконференції задовольнити.

Вказану ухвалу надіслати до Вільшанського районного суду Кіровоградської області та особі, яка заявила клопотання про участь в судовому за сіданні в режимі відеоконференції для організації її виконання.

Керуючись ст. 158-1, 210 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Судове засідання у справі № 386/819/13-ц за позовом ОСОБА_3 до ТОВ АПК «Розкішна», про розірвання договору оренди земельної ділянки 11.09.2013 року, провести в режимі відеоконференції.

Доручити Вільшанському районному суду Кіровоградської області забезпечити проведення відеоконференції з участю представника відповідача Сигляка Володимира Анатолійовича Голованівським районним судом Кіровоградської області 11.09.2013 року о 16 год. 30 хв.

Представнику відповідача Сигляку В.А. з'явитися до Вільшанського районного суду Кіровоградської області (адреса: вул. Лагонди,1. смт. Вільшанка Кіровоградської області) для проведення судового засідання в режимі відеоконференції на 16 год. 30 хв. на 11 вересня 2013 року.

Голованівський районний суд Кіровоградській області доручає відповідній службовій особі Вільшанського районного суду Кіровоградської області, перевірити документи, що посвідчують особу представника відповідача Сигляка Володимира Анатолійовича та перебувати поряд з ним до закінчення судового засідання.

Застосовувані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Учасникам судового засідання має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов'язки, передбачені ЦПК України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Відповідно до ч.5 ст.158-1 ЦПК України копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити негайно до Вільшанського районного суду Кіровоградської області та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відео конференції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Ю. О. Гут

СудГолованівський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення03.09.2013
Оприлюднено06.09.2013
Номер документу33259581
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —386/819/13-ц

Ухвала від 20.06.2013

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Ухвала від 02.10.2013

Цивільне

Апеляційний суд Кіровоградської області

Черненко В. В.

Рішення від 11.09.2013

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Рішення від 11.09.2013

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Ухвала від 03.09.2013

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні