Ухвала
від 22.12.2006 по справі 20/174б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20/174б

ГОСПОДАРСЬКИЙ

СУД

Луганської області

91016, м.Луганськ

пл.Героїв ВВВ 3а

тел.55-17-32

ХОЗЯЙСТВЕННЫЙ

СУД

Луганской области

91016, г.Луганск

пл.Героев ВОВ 3а

тел.55-17-32

УХВАЛА

Іменем України

          

22.12.06                                                                                 Справа № 20/174б.

Суддя Т.С. Кірпа,  при секретарі Толстовій М.С.,

розглянувши матеріали справи за заявою

банкрута -    Відкритого акціонерного товариства «Сватівський комбінат

                    хлібопродуктів»в особі ліквідаційної комісії, м. Сватове

                   Луганської області,

про банкрутство

В присутності представників сторін:

від кредитора - не прибув;

від банкрута - ліквідатора Луговського Є. В. - Мельник Н.Й., дов. № від 23.05.06.

Сторони належним чином повідомлені про час і місце проведення судового засідання.

          За клопотанням представника ліквідатора, яке задоволено судом,  у судовому засіданні, звуковий запис судового процесу не здійснювався.

          Відповідно до ст. 77 Господарського процесуального кодексу України у судовому засіданні 14.12.06. оголошувалася перерва до 22.12.06. до 12 годин 40 хвилин.

          Обставини справи: банкрутство, ліквідаційна процедура, розгляд звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута.

          Розглянувши матеріали справи, додатково надані документи, заслухавши представника ліквідатора, суд

в с т а н о в и в :

Господарським судом Луганської області  08.11.05. порушено провадження у справі №20/174б про банкрутство боржника –Відкритого акціонерного товариства «Сватівський комбінат хлібопродуктів»в особі ліквідаційної комісії, м. Сватове Луганської області, відповідно до вимог ст. 51 Закону України  “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Постановою господарського суду Луганської області  від 10.01.06. по справі №20/174б  боржника, ВАТ «Сватівський комбінат хлібопродуктів»визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедури та призначено ліквідатором арбітражного керуючого Луговського Євгена Валерійовича, якого зобов'язано надати суду на затвердження звіт та ліквідаційний баланс банкрута.

                    На виконання вимог суду та Закону ліквідатором  подано звіт, ліквідаційний  баланс банкрута, складені за результатами її діяльності, та інші документи.

          При проведенні ліквідаційної процедури ліквідатором Луговим Є.В. майнових активів банкрута не виявлено.

          Так, згідно довідки Сватівського районного бюро технічної інвентаризації від 26.06.06. за вих. №4621 за банкрутом нерухоме майно на праві власності не зареєстровано. За довідкою №763 від 14.12.06. Сватівського РЕВМВ ДАІ при УДАІ УМВС  у Луганській області транспортні засоби за банкрутом не зареєстровані.

          За змістом довідки Сватівської інспекції Держтехнагляду станом на 18.12.06. за банкрутом не зареєстровано сільськогосподарської техніки та інших механізмів.

          Начальник Сватівського районного відділу земельних ресурсів листом від 22.02.06. за №61 повідомив про відсутність за банкрутом у користуванні земельних ділянок.

          У зв'язку зі спливом строку позовної давності дебіторська заборгованість не стягувалася.

          Під час проведення ліквідаційної процедури, інвентаризаційною комісією виявлено, що основні засоби, що рахуються по рядку 030 балансу банкрута із-за відсутності реєстрації прав власності, безпідставно внесені до балансу, по достроковим фінансовим інвестиціям, що рахуються по рядку 045 балансу банкрута, відсутні самі акції та правовстановлюючі документи на них.

По достроковим фінансовим інвестиціям, які не обліковуються в балансі підприємства, але згідно даних Товариства з обмеженою відповідальністю «Українська депозитарна компанія»обліковуються за банкрутом.   Оцінка акцій ВАТ «Запорізький КХП»неможлива із-за відсутності необхідних матеріалів. Згідно незалежної оцінки ринкова вартість акцій ВАТ «Славгородське ХПП»становить 0,00 грн., згідно незалежної оцінки ринкова вартість акцій ВАТ «Троїцьке КХП»становить 0,00 грн.

          З метою оцінки акцій керівнику ВАТ «Запорізький КХП»ліквідатором  надіслано лист про надання ним ліквідатору банкрута відповідних документів ВАТ «Запорізький КХП», проте відповіді від останнього не отримано.

          До реєстру вимог кредиторів включена заборгованість по заробітній платі працівникам на загальну суму 6394 грн. 52 коп., вимоги Сватівської міжрайонної податкової інспекції Луганської області, які віднесені до третьої та шостої черги у розмірі відповідно 4109050 грн.            00 коп. та 6948882 грн. 00 коп., Державного підприємства «Агентство з реструктуризації заборгованості підприємств агропромислового комплексу», до четвертої черги у розмірі 1353404 грн. 35 коп., Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань України у Сватівському та Троїцькому районах Луганської області, які віднесені до другої черги, у розмірі 4499 грн. 95 коп., Управління Пенсійного фонду України у Сватівському районі,   до другої та шостої черги  у розмірі 2051 грн. 74 коп. та 959 грн. 87 коп., Сватівського районного центру зайнятості –третьої та шостої черги у розмірі відповідно 143 грн. 50 коп. та 852 грн. 00 коп., Державної виконавчої служби у  Сватівському районі Луганської області –до четвертої черги у розмірі 152188 грн. 86 коп., Державного підприємства «Судовий інформаційний центр»- четвертої черги у розмірі 42 грн.  78 коп., ТОВ «Аналітик-Регістратор»- до четвертої черги у розмірі 5734 грн. 80 коп.

           Судом встановлено за матеріалами, що банкрут протягом тривалого часу підприємницькою діяльністю не займається, не функціонує, як господарюючий суб'єкт, основних і обігових засобів та інших активів не має.

          Реальних можливостей для повного задоволення грошових вимог кредиторів ліквідатор не бачить, в зв'язку з чим клопоче перед судом про прийняття рішення про ліквідацію банкрута, як юридичної особи.

Суд, оцінивши надані матеріали за звітом, дійшов висновку, що ліквідатор належним чином здійснив необхідні заходи по розшуку  майна банкрута,  усіх майнових активів, що підлягають включенню до ліквідаційної маси, і, за браком останніх, склав відповідний ліквідаційний баланс та подав до суду.

          За таких обставин, суд:

          - затверджує звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута, Відкритого акціонерного товариства «Сватівський комбінат хлібопродуктів», м. Сватове Луганської області, пл. 50-річчя, буд. 23, ідент. код №00952752;

- ліквідує, як юридичну особу банкрута, Відкрите акціонерне товариство «Сватівський комбінат хлібопродуктів», м. Сватове Луганської області, пл. 50-річчя, буд. 23, ідент. код №00952752;

          - на підставі п. 6 ст. 80 ГПК України, ч. 6 ст. 40 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, господарський суд провадження у справі припиняє та скасовує мораторій на задоволення вимог кредиторів.

Відповідно до вимог п. 6 ст. 31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, вимоги,  не задоволені за  недостатністю майна,  вважаються погашеними.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 3-1, 22-34, п. 6 ст. 40, ст. 51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 77,  п. 6 ст.  80,    ст. 86 ГПК України,  суд

                                                             у х в а л и в :

          1. Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута,  Відкритого акціонерного товариства «Сватівський комбінат хлібопродуктів», м. Сватове Луганської області, пл. 50-річчя, буд. 23, ідент. код №00952752.  

2. Ліквідувати банкрута, Відкрите акціонерне товариство «Сватівський комбінат хлібопродуктів», м. Сватове Луганської області, пл. 50-річчя, буд. 23, ідент. код №00952752.

          3. Провадження у справі припинити.

          4. Скасувати мораторій на задоволення вимог кредиторів.

     5. Зобов‘язати Державного реєстратора Сватівської районної державної адміністрації Луганської області за місцем знаходження юридичної особи –банкрута, Відкритого акціонерного товариства «Сватівський комбінат хлібопродуктів», м. Сватове Луганської області, пл. 50-річчя, буд. 23, ідент. код №00952752, провести припинення державної реєстрації юридичної особи у відповідності до вимог ст. 39 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних та фізичних  осіб –підприємців».

           6. Ухвалу надіслати: банкруту;  ліквідатору Луговському Є. В.; Державному реєстратору Сватівської районної державної адміністрації Луганської області;  ДВС в Сватівському районі Луганської області; Луганському обласному відділу з питань банкрутства; головному управлінню статистики в Луганській області; АППБ «Райффайзен Банк Аваль», м. Луганськ; Сватівській МДПІ Луганської області; УПФУ в Сватівському районі Луганської області; Сватівському районному центру зайнятості;  ДП «Агентство з реструктуризації заборгованості підприємств агропромислового комплексу»; ДП «Судовий інформаційний центр»; ТОВ «Аналітик-Регістратор»; Відділенню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Сватівському та Троїцькому районі Луганської області.

                        

Суддя                                                                                          Т.С. Кірпа

           Помічник судді                                                                                           Г.С. Шабрацька

15 прим.

1.          -  до справи;

2.          -  банкруту;

3.          -  ліквідатору Луговському Є. В.;

4.          - Державному реєстратору Сватівської районної державної адміністрації Луганської області;  

5.          - ДВС в Сватівському районі Луганської області;

6.          - Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

7.          - головному управлінню статистики в Луганській області;

8.          - АППБ «Рвйффазен Банк Аваль», м. Луганськ;

9.          - Сватівській МДПІ Луганської області;

10.          - УПФУ в Сватівському районі Луганської області;

11.          - Сватівському районному центру зайнятості;  

12.          - ДП «Агентство з реструктуризації заборгованості підприємств агропромислового комплексу»;

13.          - ДП «Судовий інформаційний центр»;

14.          - ТОВ «Аналітик-Регістратор»;

15.          - Відділенню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків

 на виробництві та професійних захворювань України в Сватівському та

 Троїцькому районі Луганської області.

Вих. №

14 прим.

27.12.06

Дата ухвалення рішення22.12.2006
Оприлюднено23.08.2007
Номер документу334155
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —20/174б

Ухвала від 22.12.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 02.11.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні