Ухвала
від 06.09.2013 по справі 288/1168/13-ц
ПОПІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 288/1168/13-ц

Провадження № 2/288/513/13

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06 вересня 2013 року смт. Попільня

Попільнянський районний суд Житомирської області в складі:

головуючого судді -Сікана В. М.,

при секретарі - Скирдин Е.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом Публічного акціонерного товариства „Універсал Банк" до Відділу державної виконавчої служби Попільнянського районного управління юстиції в Житомирській області, третя особа: ОСОБА_1 про звільнення майна з-під арешту,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Попільнянського районного суду Житомирської області перебувала цивільна справа за позовом Публічного акціонерного товариства „Універсал Банк" до Відділу державної виконавчої служби Попільнянського районного управління юстиції в Житомирській області, третя особа: ОСОБА_1 про звільнення майна з-під арешту.

22 серпня 2013 року Попільнянським районним судом було винесено рішення по даній справі.

Судом було встановлено, що у резолютивній частині рішення невірно вказано назву процесуального документу та строк та порядок апеляційного оскарження рішення суду, а саме: Копію ухвали направити у Відділ державної виконавчої служби Попільнянського районного управління юстиції - для виконання. Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня її проголошення, а особами без участі яких було постановлено ухвалу протягом днів з дня отримання копії ухвали до Житомирського апеляційного суду через Попільнянський районний суд.

Відповідно до вимог ст.219 ЦПК України, суд може з власної ініціативи або за заявою осіб, які беруть участь у справі, виправити допущені у судовому рішенні описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішуються в судовому засіданні, про що постановляється ухвала. Особи, які беруть участь у справі, повідомляються про час і місце засідання. Їхня неявка не перешкоджає розглядові питання про внесення виправлень.

Сторони в судове засідання не з'явились, про час і місце розгляду заяви були належним чином повідомлені, їх неявка не перешкоджає розгляду питання по суті.

Вивчивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що в резолютивній частині рішення допущена описка, а саме: невірно вказано назву процесуального документу та строк та порядок апеляційного оскарження рішення суду.

Керуючись ст.219 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Внести виправлення в резолютивну частину рішення Попільнянського районного суду Житомирської області від 22 серпня 2013 року по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства „Універсал Банк" до Відділу державної виконавчої служби Попільнянського районного управління юстиції в Житомирській області, третя особа: ОСОБА_1 про звільнення майна з-під арешту, а саме вказавши:

„Копію рішення направити у Відділ державної виконавчої служби Попільнянського районного управління юстиції - для виконання.

Апеляційна скарга на рішення суду подається до апеляційного суду Житомирської області через Попільнянський районний суд протягом десяти днів з дня його проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення." замість „Копію ухвали направити у Відділ державної виконавчої служби Попільнянського районного управління юстиції для виконання.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня її проголошення, а особами без участі яких було постановлено ухвалу протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали до Житомирського апеляційного суду через Попільнянський районний суд."

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Попільнянського

районного суду Сікан В. М.

СудПопільнянський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення06.09.2013
Оприлюднено24.10.2013
Номер документу33426521
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —288/1168/13-ц

Ухвала від 06.09.2013

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Сікан В. М.

Рішення від 22.08.2013

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Сікан В. М.

Ухвала від 14.08.2013

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Сікан В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні