Ухвала
від 12.09.2013 по справі 429/1857/13-ц
СЛОВ’ЯНОСЕРБСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 429/1857/13-ц

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"12" вересня 2013 р. Суддя Слов`яносербського районного суду Луганської області Тімінський В.В. розглянувши матеріали позовної заяви Кредитна спілка «Донбас-Інвест» до ОСОБА_2 та ОСОБА_3 про стягнення заборгованості -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з |із| даним позовом, посилаючись на ту обставину, що 21.07.2001 року між Кредитною спілкою «Донбас-Інвест» та відповідачем було укладено кредитний договір згідно якого відповідачу банк надав кредит в розмірі 3000 грн. зі сплатою відсотків за користування кредитом терміном на 1 рік. ОСОБА_3 є поручитель ОСОБА_2 .

Згідно договору, позичальник зобов`язаний згідно встановленого графіка проводити погашення нарахованих відсотків за користування кредитом, здійснювати часткове або повне погашення. Позичальник систематично не виконував вимоги цієї угоди щодо погашення кредиту, заборгованості по відсоткам за користування кредитом.

Позивач просить суд стягнути в солідарному порядку з відповідачів на його користь заборгованість за кредитом в сумі 5112,17 грн. та сплачений судовий збір.

Зазначена позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 119 - 122 ЦПК України, підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або для відмови у відкритті провадження у цивільній справі не вбачається.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 3, 119-122,127,129, 210 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження по цивільній справі № 429/1857/13-ц за позовом Кредитна спілка «Донбас-Інвест» до ОСОБА_2 та ОСОБА_3 про стягнення заборгованості.

Призначити попереднє судове засідання на 24.09.2013 року о 15 годині 30 хвилин.

Особам, що приймають участь у справі, роз'яснити, що згідно зі ст. ст. 27, 30, 31 ЦПК України вони мають наступні права та обов'язки в процесі.

Особи, які беруть участь у справі, мають право знайомитися з матеріалами справи, робити з них витяги, знімати копії з документів, долучених до справи, одержувати копії рішень, ухвал, брати участь у судових засіданнях, подавати докази, брати участь у дослідженні доказів, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, а також свідкам, експертам, спеціалістам, заявляти клопотання та відводи, давати усні та письмові пояснення судові, подавати свої доводи, міркування щодо питань, які виникають під час судового розгляду, і заперечення проти клопотань, доводів і міркувань інших осіб, користуватися правовою допомогою, знайомитися з журналом судового засідання, знімати з нього копії та подавати письмові зауваження з приводу його неправильності чи неповноти, прослуховувати запис фіксування судового засідання технічними засобами, робити з нього копії, подавати письмові зауваження з приводу його неправильності чи неповноти, оскаржувати рішення і ухвали суду, користуватися іншими процесуальними правами, встановленими законом.

Особи, які беруть участь у справі позовного провадження, для підтвердження своїх вимог або заперечень зобов'язані подати усі наявні у них докази або повідомити про них суд до або під час попереднього судового засідання, а якщо попереднє судове засідання не проводиться, до початку розгляду справи по суті.

Позивач має право протягом усього часу розгляду справи змінити підставу або предмет позову, збільшити або зменшити розмір позовних вимог, відмовитися від позову, а відповідач має право визнати позов повністю або частково, пред'явити зустрічний позов.

Сторони можуть укласти мирову угоду на будь-якій стадії цивільного процесу.

Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросовісно здійснювати свої процесуальні права і виконувати процесуальні обов'язки.

Запропонувати відповідачу в строк до 24.09.2013 року надати суду письмові заперечення проти позову з посиланням на докази, якими він обґрунтовуються.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В.Тімінський

Дата ухвалення рішення12.09.2013
Оприлюднено25.10.2013
Номер документу33435060
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —429/1857/13-ц

Рішення від 04.10.2013

Цивільне

Слов’яносербський районний суд Луганської області

Тімінський В. В.

Ухвала від 12.09.2013

Цивільне

Слов’яносербський районний суд Луганської області

Тімінський В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні