Ухвала
від 08.12.2006 по справі 32/245-06-8560
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

32/245-06-8560

                                                                         

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

про затвердження звіту ліквідатора

та припинення провадження у справі

"08" грудня 2006 р.                                                                     Справа  № 32/245-06-8560

     За заявою кредиторів: Державної виконавчої служби у Балтському районі у Одеській області, УПФУ в Балтському районі Одеської області   

      до банкрута: СП “Балагрошляхбуд”, Одеська область, м. Балта  

      про визнання банкрутом

                                                                           Суддя               Грабован Л.І.

         Представники сторін

Від кредиторів: не з'явились

Ліквідатор: не з'явились

Суть спору: про визнання банкрутом.

Державна виконавча служба у Балтському районі у Одеській області, УПФУ в Балтському районі Одеської області   звернулись до суду із заявою про порушення провадження у справі про банкрутство  СП “Балагрошляхбуд” як  відсутнього боржника у порядку ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, оскільки останнє неспроможне сплатити заборгованість в сумі  44 238,35 грн.

Ухвалою суду від 30.08.2006р. порушено провадження у справі №32/245-06-8560 про визнання банкрутом СП “Балагрошляхбуд”.

          18.09.2006р. судом прийнято постанову про визнання СП “Балагрошляхбуд” банкрутом, відкриття ліквідаційної процедури, призначення ліквідатором банкрута арбітражного керуючого Новікова Ю.П.

          Ухвалою суду від 11.10.2006р. визнано Балтську МДПІ кредитором СП “Балагрошляхбуд” з грошовими вимогами в сумі 88 125,25 грн.

За результатами роботи, згідно наданого звіту, ліквідатором виявлено відсутність у банкрута рухомого та нерухомого майна, грошові кошти на розрахунковому рахунку банкрута відсутні, що підтверджується доданими документами.

Відповідно до акту інвентаризації майна СП “Балагрошляхбуд” від 1.11.2006р. при виїзді на місце державної реєстрації банкрута, встановлено, що банкрут та його керівні органи за юридичною адресою не знаходяться, майна, належного банкруту, не виявлено, встановити місцезнаходження боржника неможливо.

Згідно довідки 11-го МРЕВ ДАІ УМВС України в Одеській області  від 14.06.2006р. за СП “Балагрошляхбуд”  автотранспортні засоби не зареєстровані.

Довідка Інспекції Держтехнагляду по Балтському району №195 від 5.06.2006р. свідчить про те, що за боржником не зареєстрована сільськогосподарська техніка.

Згідно листа АКБ “Імексбанк” від 17.03.2005р. на рахунку  СП “Балагрошляхбуд” грошові кошти відсутні.  

Зі звіту ліквідатора вбачається, що у зв'язку з відсутністю у банкрута майнових активів формування ліквідаційної маси не здійснювалось.

          Інших кредиторів ліквідатором не виявлено.

      Ліквідатором повідомлено, що у зв'язку з відсутністю ліквідаційної маси та грошових коштів розрахунки з кредиторами не проводились.   

У відповідності з п.6 ст.31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

          За положеннями п.2 ст.32 вказаного Закону якщо за результатами ліквідаційного балансу після задоволення вимог кредиторів не залишилось майна, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи - банкрута.

Скарг на дії ліквідатора за час його роботи до господарського суду не надійшло.

Сторони не з'явились в судове засідання. Однак, суд вважає за можливе розглянути звіт ліквідатора за відсутності сторін –кредиторів, оскільки вони ознайомлені зі звітом, про що свідчить протокол зборів кредиторів від 8.11.2006р. та проти звіту не заперечують.

За таких обставин, суд вважає за можливе затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута, припинити юридичну особу –СП “Балагрошляхбуд”  відповідно до ст.ст.33, 39 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців” №755-1У від 15.05.03р., припинити провадження у справі, припинити повноваження ліквідатора банкрута – арбітражного керуючого Новікова Ю.П.

Пунктом 2 ст.34 цього Закону встановлено, що після винесення судом ухвали про ліквідацію юридичної особи –банкрута ліквідатор зобов'язаний забезпечити збереженість архівних документів банкрута, і за погодженням із спеціальним уповноваженим центральним органом виконавчої влади у сфері архівної справи і діловодства або уповноваженою ним архівною установою, визначити місце подальшого їх зберігання.

Зі звіту ліквідатора вбачається, що документів, що підлягають тривалому збереженню ним не виявлено.

Суд зобов'язує державного реєстратора після проведення державної реєстрації  припинення юридичної особи – СП “Балагрошляхбуд” надати суду копію повідомлення (довідки) про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи – СП “Балагрошляхбуд” у відповідності до ч.ч.2, 8 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців” №755-1У від 15.05.03р. (зі змінами).

Керуючись  ст.32, п.6 ст.40, ст.51 Закону України “Про відновлення платоспроможності божника або визнання його банкрутом”, ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

                                                                У Х В А Л И В:

1.Затвердити звіт ліквідатора.

2.Затвердити ліквідаційний баланс СП “Балагрошляхбуд” (Одеська область, м. Балта, вул. Ломоносова,164, код 03579035).

3.Вимоги, не задоволені за відсутності майна банкрута, вважати погашеними.

4.Припинити юридичну особу –СП “Балагрошляхбуд”.

5.Провадження у справі припинити.

6.Припинити повноваження ліквідатора СП “Балагрошляхбуд” –арбітражного керуючого Новікова Ю.П.

7.Копію ухвали суду про затвердження звіту ліквідатора та припинення провадження у справі №32/245-06-8560 про визнання банкрутом СП “Балагрошляхбуд” надіслати державному реєстратору для виконання у порядку, встановленому ч.6 статті 39  Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців” №755-1У від 15.05.03р. (зі змінами).

8.Зобов'язати державного реєстратора після проведення державної реєстрації  припинення юридичної особи –СП “Балагрошляхбуд” надати суду копію повідомлення (довідки) про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи –СП “Балагрошляхбуд” у відповідності до ч.ч.2, 8 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців” №755-1У від 15.05.03р. (зі змінами).

9.Копію ухвали надіслати: кредиторам, банкруту, ліквідатору; для відома: у банк, що обслуговував банкрута, державному органу з питань банкрутства, в облстатуправління, до Державної виконавчої служби у Балтському районі у Одеській області; для виконання: державному реєстратору Балтської райдержадміністрації.

10.Відповідно до ч.2 статті 4-5 Господарського кодексу України невиконання вимог рішень, ухвал, постанов господарських судів тягне відповідальність, встановлену цим Кодексом та іншими законами України.  

У відповідності до ч.2 ст.40 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” ухвалу може бути оскаржено у встановленому порядку.

                     

         Суддя                                                                                 Грабован Л.І.

           

Дата ухвалення рішення08.12.2006
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу335835
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом                                                                            

Судовий реєстр по справі —32/245-06-8560

Ухвала від 08.12.2006

Господарське

Господарський суд Одеської області

Грабован Л.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні