Ухвала
від 02.10.2013 по справі 913/2665/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ 91016, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел./факс 55-17-32, inbox@lg.arbitr.gov.ua


УХВАЛА

про порушення провадження у справі

02 жовтня 2013 року Справа № 913/2665/13

Провадження №4/913/2665/13

Суддя Старкова Г.М., розглянувши матеріали за позовом

Приватного підприємства «Транс - Атлант», с. Піддубці, Волинська область

до Фізичної особи - підприємця ОСОБА_1, м. Стаханов Луганської області

про стягнення 11700 грн. 00 коп.

визнав їх достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду і, керуючись статтями 61, 64,65 Господарського процесуального кодексу України

у х в а л и в :

1.Порушити провадження у справі та прийняти заяву до розгляду.

2.Розгляд справи призначити на 17.10.2013 на 10 год. 30 хв.

3.Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду в каб. № 317, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а.

4 .Зобов'язати позивача надати : оригінали документів, поданих у копіях до позову - для огляду в засіданні, письмові пояснення на відзив відповідача; письмові пояснення щодо дати укладання договору - заявки транспортного експедирування з відповідачем, чітко визначити українською мовою відомості за CMR, що містяться у пунктах 1, 2, 3, 4, 24, вказати одержувача вантажу за цим договором - заявкою транспортного експедирування (його повне найменування та адресу); вказати адресу, за яким одержано вантаж, та вказати найменування одержувача вантажу відповідно до CMR, документальне підтвердження надання послуг з перевезення саме особі за договором - заявкою транспортного експедирування, належні докази надання відповідачем договору - заявки транспортного експедирування щодо здійснення перевезення, визначити, які саме документи підтверджують здійснення перевезення (рахунок, CMR, акт виконаних робіт тощо) та надати докази надіслання та отримання їх відповідачем, визначити порядок оплати за здійснене перевезення, докази повної або часткової сплати боргу відповідачем; провести з відповідачем звірення розрахунків за сумою заборгованості, підписаний уповноваженими особами обох сторін акт звірення надати суду; довідку про стан заборгованості відповідача на день розгляду справи; докази повної або часткової сплати відповідачем суми позовних вимог (у разі сплати).

5.Зобов'язати відповідача надати : відзив на позовну заяву, викладений відповідно до вимог ст.59 ГПК України, з доказами надіслання позивачу; документальне та нормативне підтвердження викладених у відзиві доводів, копію довідки про внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців на день розгляду справи, листування з позивачем з приводу розрахунків по заявленій у позові сумі; у разі погашення заявленої у позові суми - оригінали відповідних платіжних документів - для огляду, копії - до справи; при наявності заперечень проти позову - документальне підтвердження (контррозрахунок)

6. Зобов'язати Реєстраційну службу Стаханівської міського управління юстиції у строк до 17.10.2013 надати суду витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців щодо держреєстрації Фізичної особи - підприємця ОСОБА_1, код ЄДРПОУ НОМЕР_1.

7. Зобов'язати Відділ адресно-довідкової роботи УДМС України в Луганській області подати господарському суду довідку про місце реєстрації Фізичної особи - підприємця ОСОБА_1, код ЄДРПОУ НОМЕР_1. За даними суду зазначена особа зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1.

Суд вважає за необхідне попередити сторони, що за не надіслання витребуваних судом документів і за ухилення від вчинення дій, покладених судом на сторони, на підставі п. 5 ст. 83 ГПК України з них може бути стягнено штраф у сумі до 1700 грн.

Довести до відома сторін, що неявка сторін у судове засідання не тягне перенесення розгляду справи на інші строки, не перешкоджає розгляду справи по суті без їх участі.

Явка повноважних представників сторін в судове засідання обов'язкова.

Суддя Г.М. Старкова

Дата ухвалення рішення02.10.2013
Оприлюднено04.10.2013
Номер документу33898589
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —913/2665/13

Рішення від 11.11.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Старкова Г.М.

Ухвала від 17.10.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Старкова Г.М.

Ухвала від 02.10.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Старкова Г.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні