Ухвала
від 22.10.2013 по справі 901/3511/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

cpg1251 ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

У Х В А Л А

про порушення провадження у справі

22.10.2013 Справа №901/3511/13

Суддя І.А. Іщенко, розглянувши матеріали

за позовом Державного підприємства "Кримський науково - дослідний та проектний інститут землеустрою"

до відповідача Виконавчого комітету Просторненської сільської ради

про стягнення 33787,89 грн.

визнала подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись статтями 64, 65 Господарського процесуального кодексу України, суд

У Х В А Л И В:

1. Позовну заяву прийняти до розгляду і порушити провадження у справі.

2. Справу призначити до розгляду на 07.11.2013 о 12:30.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Автономної Республіки Крим (АР Крим, м. Сімферополь, вул. О. Невського/Річна, 29/11, каб. 103).

3. У порядку попередньої підготовки справи до слухання зобов'язати сторони до дня слухання спору представити документи та виконати дії:

3.1. ПОЗИВАЧА: надати суду оригінали документів, копії яких додані до позовної заяви, для огляду в судовому засіданні; документи, що підтверджують юридичний статус (оригінали - для огляду в судовому засіданні, належним чином засвідчені копії - до матеріалів справи); довідку Головного управління статистики про включення відповідача до ЄДРПО України станом на день розгляду справи; витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на день розгляду справи на відповідача; документальне та нормативне обґрунтування позовних вимог відповідно до спеціальних норм Господарського кодексу України.

3.2. ВІДПОВІДАЧА: надати суду письмовий відзив на позовну заяву в порядку статті 59 Господарського процесуального кодексу України з документальним обґрунтуванням своїх заперечень; документи, що підтверджують юридичний статус (оригінали - для огляду в судовому засіданні, належним чином засвідчені копії - до матеріалів справи); докази сплати заборгованості (якщо такі є).

4. Зобов'язати сторони здійснити звірку взаєморозрахунків із складанням двостороннього акту. Обов'язок складення акту покласти на позивача.

5. Зобов'язати сторони повідомити суд про наявність чи відсутність у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, справи зі спору між сторонами цієї справи, про цей же предмет і з тих же підстав, повідомити суд, чи не вирішувався раніше такий же спір між сторонами цієї справи, про цей же предмет і з тих же підстав.

6. Зобов'язати сторони направити своїх представників в судове засідання, надавши їм відповідні довіреності, які будуть залучені до матеріалів справи.

7. Попередити сторони про відповідальність за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, передбачену пунктом 5 статті 83 Господарського процесуального кодексу України, про можливість розгляду справи відповідно до положень статті 75 Господарського процесуального кодексу України за наявними у ній матеріалами, а також позивача - про зміст норм пункту 5 частини 1 статті 81 Господарського процесуального Кодексу України.

8. Копії документів, що надаються, повинні бути засвідчені належним чином, згідно з пунктом 5.27 Держстандарту України №4163-2003 "Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлювання документів" і подаються з супровідним листом.

Суддя І.А. Іщенко

Дата ухвалення рішення22.10.2013
Оприлюднено24.10.2013
Номер документу34271401
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —901/3511/13

Рішення від 07.11.2013

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

І.А. Іщенко

Ухвала від 22.10.2013

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

І.А. Іщенко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні