Ухвала
від 21.06.2006 по справі
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ

СУД

Луганської області

91016, м.Луганськ

пл.Героїв ВВВ 3а

тел.55-17-32

ХОЗЯЙСТВЕННЫЙ

СУД

Луганской области

91016, г.Луганск

пл.Героев ВОВ 3а

тел.55-17-32

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

21.06.06                                                                                 Справа № 3/302

Суддя Доманська М.Л., розглянувши матеріали  за позовом

Прокурора міста Первомайська в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України в м. Первомайську Луганської області, м. Первомайськ Луганської області

до Госпрозрахункового житлово-комунального підприємства "Луч", м Первомайськ Луганської області

про стягнення 1170 грн. 35 коп.

визнав їх достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду і, керуючись  статтями  61,     64-68 Господарського процесуального кодексу України,

у х в а л и в :

1.Порушити провадження у справі та прийняти заяву до розгляду.

2.Розгляд справи призначити на 12.07.06  об  14  год.  10 хв.

3.Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду, кабінет № 324.

           4.Зобов‘язати позивача  надати: письмові пояснення  на відзив відповідача, документальне та нормативне  підтвердження пояснень; оригінали документів, копії яких додані до позовної заяви –для огляду в засіданні; докази реєстрації відповідача як платника страхових внесків до Фонду;  документальне підтвердження утворення заборгованості на суму позову; листування з відповідачем; нормативно та документально обґрунтувати дату виникнення за відповідачем зобов'язання щодо оплати заявленої у позові суми; оригінали відповідних вимог про сплату заявленої у позові суми вимог та докази їх направлення чи вручення відповідачеві; обґрунтований розрахунок заборгованості з зазначенням дати та періоду виникнення заборгованості і підстав її виникнення, документів у підтвердження виникнення заборгованості та часткової її сплати відповідачем /при наявності/, пояснення до розрахунку;  чітко  визначити період виникнення  заборгованості (документально обґрунтувати); відповідні розрахунки сум страхових внесків за заявлений період; за своєю ініціативою провести звірення розрахунків з відповідачем  на день слухання справи,  для чого прибути до відповідача зі всіма необхідними первісними документами, за результатами звірення  скласти акт, підписаний повноважними представниками сторін, який у належній формі подати господарському суду, у акті звірення окремо визначити недоїмку, що виникла за період, заявлений у позові.  

5.Зобов'язати відповідача надати: відзив на позовну заяву, докази його  надсилання позивачу, прокурору та до суду до 11.07.06; документальне і нормативне обґрунтування викладених у відзиві доводів; при наявності заперечень до позову –документальне підтвердження (контррозрахунок); докази погашення боргу –при наявності; прийняти участь у звіренні розрахунків з позивачем, підписати акт звірення, який подати до суду у належній формі, у акті звірення окремо визначити недоїмку, що виникла за період, заявлений у позові.

           6.Зобов'язати Головне управління статистики у Луганської області у строк до                 11.07.06  надати  суду  відомості  щодо включення до ЄДРПОУ:

         

           Госпрозрахункового житлово-комунального підприємства "Луч", Луганська область,                с. Тошківка-1, кв-л Цупріка, 32, код 32082168.        

8.Зобов'язати Державного реєстратора Первомайської міської ради у строк до 11.07.06 надати  суду  відомості  щодо реєстрації:

           Госпрозрахункового житлово-комунального підприємства "Луч", Луганська область,                с. Тошківка-1, кв-л Цупріка, 32, код 32082168, з обов"язовим вказанням юридичних статусу та адреси відповідача.

          Участь повноважних представників сторін у судовому засіданні визнати обов‘язковою.

          Звертаю увагу сторін, що всі документи, що додаються до матеріалів справи, та довіреності представників сторін повинні бути викладені українською мовою.

          Суд вважає за необхідне попередити сторони, що за не надіслання витребуваних судом документів та ухилення від вчинення дій, покладених судом на сторони, на підставі п. 5 ст. 83 ГПК України з них може бути стягнутий штраф у сумі 1700 грн.

          Суддя                                                                                                           М.Л.Доманська

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення21.06.2006
Оприлюднено05.05.2009
Номер документу3462733
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —

Постанова від 06.06.2024

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Грох Л. М.

Постанова від 10.06.2024

Адмінправопорушення

Львівський апеляційний суд

Головатий В. Я.

Ухвала від 04.06.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Ухвала від 02.07.2010

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Бойко В. М.

Ухвала від 06.06.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Карпенко О. Л.

Рішення від 22.11.2010

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 04.04.2013

Кримінальне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Саланевич Ф. В.

Ухвала від 01.04.2013

Кримінальне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Босняк М. М.

Ухвала від 01.04.2013

Кримінальне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Босняк М. М.

Ухвала від 28.03.2013

Кримінальне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Васянович Г. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні