Ухвала
від 17.03.2009 по справі 4/43-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

4/43-Б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98


У Х В А Л А

"17" березня 2009 р.Справа № 4/43-Б

За заявою кредитора: Управління Пенсійного фонду України в Чемеровецькому районі, м.Чемерівці Хмельницької області  

до боржника: Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Дружба”, с.Почапинці Чемеровецького району Хмельницької області  

про визнання  банкрутом

                                                                                                             Суддя Баула Л.П.

Представники сторін:

Кредитора: Шевчук А.І. - представник управління Пенсійного фонду України в Чемеровецькому районі - за довіреністю № 222/07 від 22.01.09 р.

Боржника:   не з'явився

               Ухвалою господарського суду від 25.02.2009 р. порушено провадження у справі № 4/43-Б про визнання банкрутом  сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Дружба”, с.Почапинці Чемеровецького району Хмельницької області, введено мораторій на задоволення вимог кредиторів та заходи по їх забезпеченню, справу призначено для розгляду в судовому засіданні .

   Повноважний представник ініціюючого кредитора в судове засідання з'явився,  надав на розгляд суду клопотання  про    відкликання    заяви про   визнання банкрутом сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Дружба”, с.Почапинці Чемеровецького району Хмельницької області  відповідно  до   ст. 10   Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” , в зв'язку з необхідністю її доопрацювання .

    Відповідно ст.10 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” заява про порушення справи про банкрутство може бути відкликана заявником  до опублікування в офіційному друкованому органі оголошення про порушення провадження  справи про банкрутство, або після такого опублікування, якщо протягом місячного строку не надійшло інших заяв кредиторів щодо задоволення їх вимог.

     Враховуючи  викладене, а саме  те,   що   заявником відкликана  заява про порушення   справи   про банкрутство боржника,   відповідно до ст. 10 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, заяву    необхідно залишити    без розгляду.

   Керуючись  ст. 10 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”,    ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, суд -

У х в а л и в:

Клопотання Управління Пенсійного фонду України в Чемеровецькому районі, м.Чемерівці Хмельницької області    про    відкликання    заяви про   визнання  банкрутом сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Дружба”, с.Почапинці Чемеровецького району Хмельницької області  задоволити .

Заяву  Управління Пенсійного фонду України в Чемеровецькому районі, м.Чемерівці Хмельницької області  до боржника Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Дружба”, с.Почапинці Чемеровецького району Хмельницької області  про    визнання    банкрутом  залишити без розгляду.          

Мораторій   та заходи   щодо заборони  власнику майна  боржника   або уповноваженому  ним органу  вчиняти дії  щодо реорганізації    чи ліквідації  юридичної особи -  боржника скасувати.  

Копію ухвали надіслати кредитору,  боржнику, Хмельницькому обласному сектору з питань банкрутства,    відділу державної виконавчої служби Чемеровецького  районного   управління юстиції.  

             Суддя                                                                                                    Баула Л.П.   

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення17.03.2009
Оприлюднено05.05.2009
Номер документу3467380
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/43-б

Постанова від 26.05.2009

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Лозинська І.В.

Ухвала від 17.03.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 11.11.2008

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян П.Р.

Ухвала від 30.09.2008

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян П.Р.

Ухвала від 18.10.2007

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Лозинська І.В.

Постанова від 12.06.2007

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Лозинська І.В.

Ухвала від 12.02.2007

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян П.Р.

Постанова від 05.02.2007

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян П.Р.

Ухвала від 22.01.2007

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян П.Р.

Ухвала від 29.01.2007

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян П.Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні