Рішення
від 29.10.2013 по справі 122/21878/13-ц
ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. СІМФЕРОПОЛЯ

ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД м. СІМФЕРОПОЛЯ

АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

95006, Україна, АР Крим, м. Сімферополь, вул. Хромченка, 6-а, тел./факс (0652) 22-82-68, inbox @ zl.cr.court.gov.ua

Справа № 122/21878/13-ц

Провадження по справі 2/122/2638/13

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

29 жовтня 2013 року суддя Залізничного районного суду м. Сімферополя Автономної Республіки Крим ОСОБА_1, розглянувши позовну заяву ОСОБА_2 до малого підприємства «Аліса» про визнання права в порядку спадкування, третя особа Приватний нотаріус Сімферопольського міського нотаріального округу ОСОБА_3, -

в с т а н о в и в:

До Залізничного районного суду м. Сімферополя надійшла позовна заява ОСОБА_2 до малого підприємства «Аліса» про визнання права в порядку спадкування, третя особа Приватний нотаріус Сімферопольського міського нотаріального округу ОСОБА_3

Підстав, передбачених ст. 121 ЦПК України для залишення позовної заяви без руху, повернення заяви, а також підстав, передбачених ст. 122 ЦПК України для відмови у відкритті провадження у справі немає.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 10, 11, 122 Цивільного процесуального кодексу України, суддя, -

у х в а л и в:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_2 до малого підприємства «Аліса» про визнання права в порядку спадкування, третя особа Приватний нотаріус Сімферопольського міського нотаріального округу ОСОБА_3

Призначити справу до розгляду у судовому засіданні на 20.11.2013 року о 09 годині 00 хвилин. Судове засідання відбудеться у приміщенні Залізничного районного суду м. Сімферополя Автономної Республіки Крим (м. Сімферополь, вул. Хромченка 6а, каб. № 11).

Відповідно до вимог ст. 127 ЦПК України надіслати особам, які беруть участь у справі копію ухвали про відкриття провадження у справі, відповідачу, третій особі - копію позовної заяви, а також додані до неї документи.

Згідно зі ст. 128 ЦПК України, відповідач має право подати суду письмові заперечення проти позову із зазначенням доказів, що підтверджують його заперечення.

Запропонувати відповідачам подати в строк до 20.11.2013 року письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Згідно зі ст. 131 ЦПК України сторони зобов'язані подати свої докази суду до або під час попереднього судового засідання у справі, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті. Докази, подані з порушенням вимог, встановлених частиною першою цієї статті, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин. Сторони до або під час попереднього судового засідання у справі, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті, зобов'язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Роз’яснити особам, які беруть участь у справі, що вони мають права та обов’язки, передбачені ст.ст. 27, 30, 31 Цивільного процесуального кодексу України, а саме: особи, які беруть участь у справі, мають право знайомитися з матеріалами справи, робити з них витяги, знімати копії з документів, долучених до справи, одержувати копії рішень, ухвал, брати участь у судових засіданнях, подавати докази, брати участь у дослідженні доказів, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, а також свідкам, експертам, спеціалістам, заявляти клопотання та відводи, давати усні та письмові пояснення судові, подавати свої доводи, міркування щодо питань, які виникають під час судового розгляду, і заперечення проти клопотань, доводів і міркувань інших осіб, користуватися правовою допомогою, знайомитися з журналом судового засідання, знімати з нього копії та подавати письмові зауваження з приводу його неправильності чи неповноти, прослуховувати запис фіксування судового засідання технічними засобами, робити з нього копії, подавати письмові зауваження з приводу його неправильності чи неповноти, оскаржувати рішення і ухвали суду, користуватися іншими процесуальними правами, встановленими законом.

Особи, які беруть участь у справі позовного провадження, для підтвердження своїх вимог або заперечень зобов'язані подати усі наявні у них докази до або під час попереднього судового засідання, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться - до початку розгляду справи по суті.

За письмовою заявою учасників цивільного процесу їх повідомлення про наступні судові засідання у суді першої інстанції, може здійснюватися шляхом СМС-повідомлень.

Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросовісно здійснювати свої процесуальні права і виконувати процесуальні обов'язки.

Крім прав та обов'язків, визначених у ст. 27 цього Кодексу, позивач має право протягом усього часу розгляду справи збільшити або зменшити розмір позовних вимог, відмовитися від позову, а відповідач має право визнати позов повністю або частково. До початку розгляду судом справи по суті позивач має право шляхом подання письмової заяви змінити предмет або підставу позову, а відповідач - пред'явити зустрічний позов.

Сторони можуть укласти мирову угоду на будь-якій стадії цивільного процесу.

Кожна із сторін має право вимагати виконання судового рішення в частині, що стосується цієї сторони.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

СудЗалізничний районний суд м. Сімферополя
Дата ухвалення рішення29.10.2013
Оприлюднено20.01.2014
Номер документу34678984
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —122/21878/13-ц

Рішення від 12.12.2013

Цивільне

Залізничний районний суд м. Сімферополя

Уржумова Н. В.

Рішення від 29.10.2013

Цивільне

Залізничний районний суд м. Сімферополя

Уржумова Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні