Ухвала
від 02.10.2013 по справі 811/3100/13-а
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251 КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД 25006, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 40 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

02 жовтня 2013 року справа № 811/3100/13-а

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Р.В. Жук, ознайомившись із позовною заявою і доданими до неї матеріалами

за позовомТовариства з обмеженою відповідальністю «Кіровоградський обласний центр післядипломного навчання працівників АПК» доКіровоградської міської державної нотаріальної контори №1 провизнання неправомірними дій та зобов'язання вчинити певні дії, - ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Кіровоградський обласний центр післядипломного навчання працівників АПК» звернулось до Кіровоградського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Кіровоградської міської державної нотаріальної контори №1 про визнання неправомірними дій Кіровоградської міської державної контори №1 по накладенню арешту на будинок за адресою Кіровоградська область, м. Кіровоград, вулиця Покровська, будинок 73 неправомірними та зобов'язання Кіровоградської міської державної нотаріальної контори №1 зняти арешт на будинок за адресою Кіровоградська область, м. Кіровоград, вулиця Покровська, будинок 73, накладений 25.07.1998 року.

Вважаючи, що даний позов підсудний Кіровоградському окружному адміністративному суду, підстав для його повернення або відмови у відкритті провадження у справі немає, суд визнав подані матеріали достатніми для відкриття провадження в адміністративній справі та призначення її до розгляду у судовому засіданні.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 104-107, 110, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

1.Відкрити провадження в адміністративній справі №811/3100/13-а за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Кіровоградський обласний центр післядипломного навчання працівників АПК» до Кіровоградської міської державної нотаріальної контори №1 про визнання неправомірними дій та зобов'язання вчинити певні дії.

2.Призначити розгляд справи у судовому засіданні на 17 жовтня 2013 року о 12:00 год. у приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: 25006, м.Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 40, 6 поверх в залі судового засідання № 7.

3.Справа розглядатиметься суддею Жуком Р.В. одноособово.

4.Зобов'язати позивача надати суду: власне письмове підтвердження того, що у провадженні адміністративних судів або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору; належним чином завірену копію рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради №1560 від 28.11.2007 року; всі оригінали (для огляду) доданих до позовної заяви документів або письмові пояснення із зазначенням поважних причин їх відсутності .

5.Зобов'язати відповідача надати суду письмові пояснення та належним чином засвідчені копії матеріалів, що стали підставою для реєстрації арешту на будинок за адресою Кіровоградська область, м. Кіровоград, вулиця Покровська, будинок 73, оригінали документів для огляду.

6.Запропонувати відповідачу у разі невизнання позову надати письмові заперечення та докази в їх обґрунтування.

7.Копію позовної заяви та доданих до неї документів надіслати відповідачу.

8.Сторони, учасники або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

9.Копію ухвали направити сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Р.В. Жук

Дата ухвалення рішення02.10.2013
Оприлюднено20.11.2013
Номер документу35292986
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —811/3100/13-а

Ухвала від 13.11.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Р.В. Жук

Постанова від 13.11.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Р.В. Жук

Ухвала від 02.10.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Р.В. Жук

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні