Ухвала
від 05.12.2013 по справі 812/10145/13-а
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251

УХВАЛА

про відкриття скороченого провадження

05 грудня 2013 року Справа № 812/10145/13-а

Суддя Луганського окружного адміністративного суду Лагутін А.А., перевіривши матеріали за адміністративним позовом управління Пенсійного фонду України в м. Стаханові Луганської області до комунального підприємства «Стахановське Трамвайно-тролейбусне управління» про стягнення заборгованості по відшкодуванню витрат на виплату і доставку пільгових пенсій у сумі 26810,27 грн. за списком № 2,-

ВСТАНОВИВ:

04 грудня 2013 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшов вищезазначений адміністративний позов.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень. Зазначений спір згідно із статтею 17 КАС України належить до юрисдикції адміністративних судів та має розглядатись у порядку адміністративного судочинства.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 КАС України, справа підсудна Луганському окружному адміністративному суду, підстав для повернення, залишення без розгляду чи відмови у відкритті провадження по справі не встановлено, тому вважаю за можливе відкрити провадження у цій справі.

До адміністративного позову додано докази направлення його копії та документів відповідачу.

Відповідно до пункту 4 частини 1 статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України справи щодо стягнення грошових сум, які ґрунтуються на рішеннях

суб'єкта владних повноважень, щодо яких завершився встановлений

цим Кодексом строк оскарження, розглядаються в порядку скороченого провадження.

Керуючись ст. ст. 105, 106, 107, 160, 165, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за адміністративним позовом управління Пенсійного фонду України в м. Стаханові Луганської області до комунального підприємства «Стахановське Трамвайно-тролейбусне управління» про стягнення заборгованості по відшкодуванню витрат на виплату і доставку пільгових пенсій у сумі 26810,27 грн. за списком № 2.

Призначити справу до розгляду у скороченому провадженні.

Відповідачу - запропонувати у десятиденний строк з дня одержання ухвали про відкриття скороченого провадження надати письмові заперечення проти позову, документальне підтвердження та нормативне обґрунтування викладених у запереченнях доводів або заяву про визнання позову, шляхом надсилання на адресу суду: 91055 м.Луганськ, вул.Поштова,1 або безпосередньо подати до канцелярії суду. При поданні до суду документів, посилатися на номер справи та прізвище судді.

Роз'яснити відповідачу, що у разі неподання заперечення проти позову у встановлений строк, суд розгляне справу в порядку скороченого провадження одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

У разі, якщо до суду не буде подано заперечення у встановлений строк, справу буде розглянуто не пізніше трьох днів, з дня закінчення строку для подання заперечень проти позову.

Якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядатиме справу в судовому засіданні та за викликом осіб, які беруть участь у справі, в загальному порядку.

Постанова, прийнята у скороченому провадженні, крім випадків її оскарження в апеляційному порядку, є остаточною і підлягає негайному виконанню.

Враховуючи, що копію позовної заяви та доданих до неї документів направлено відповідачу безпосередньо позивачем, невідкладно надіслати сторонам копію ухвали про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі.

Ухвала набирає законної сили негайно після постановлення та оскарженню не підлягає.

Справа розглядатиметься одноособово суддею Луганського окружного адміністративного суду Лагутіним А.А.

СуддяА.А. Лагутін

СудЛуганський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення05.12.2013
Оприлюднено09.12.2013
Номер документу35825883
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —812/10145/13-а

Постанова від 11.02.2014

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

А.А. Лагутін

Ухвала від 05.12.2013

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

А.А. Лагутін

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні