Ухвала
від 04.09.2007 по справі 13/304-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

13/304-Б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98


У Х В А Л А

"04" вересня 2007 р.Справа № 13/304-Б

               За заявою                        Управління Пенсійного фонду України в  

                                                          Ізяславському районі  м. Ізяслав

             до                                       товариства з обмеженою відповідальністю

                                                        „Медтехторгсервіс” м. Ізяслав

                            про           визнання боржника банкрутом ( затвердження ліквідаційного   

                                                                                                    балансу )

                                                                Суддя     Матущак О.І.

За участю представників:

ініціюючого кредитора:       не з'явився

     боржника:        не з'явився

Ухвалою господарського суду від 27.11.2006 р. порушено про вадження у даній справі про визнання  банкрутом відсутнього боржника - товариства з обмеженою відповідальністю „Медтехторгсервіс” м. Ізяслав.

Розгляд справи відбувається у відповідності до ст. 52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Постановою господарського суду від 11.12.2006р. боржника визнано банкрутом,  відкрито відносно нього ліквідаційну процедуру та призначено ліквідатором - ініціюючого кредитора УПФУ в Ізяславському районі м. Ізяслав.

В адресу господарського суду 16.07.2007р. від ліквідатора надійшов для затвердження ліквідаційний баланс та звіт про проведену роботу з доданими до нього документами.

Відповідно до звіту ліквідатора майна боржника, у зв'язку з  відсутністю боржника даних бухгалтерського обліку не виявлено і встановити показники ліквідаційної маси неможливо.             

Представник ініціюючого кредитора в судове засідання не з'явився.

Розглядом звіту про проведену роботу в сукупності з доданими до нього документами, господарським судом встановлено наступне:

Ліквідатором шляхом надсилання в адреси органів державної реєстрації проведено ряд заходів з метою встановлення можливо відсутніх у боржника, проте зареєстрованих за ним  на праві власності, активів які можливо було б віднести до ліквідаційної маси не виявлено.

Так, згідно довідки Ізяславського районного БТІ № 281 від 13.11.2006 р., у боржника не значиться зареєстрованим нерухоме майно, у відповідності до повідомлення Ізяславської районної інспекції держтехнагляду № 2/07 від 09.02.2007 р., у боржника відсутня зареєстрована тракторна чи інша самохідна, сільськогосподарська техніка, згідно повідомлення 7-го МРВ ДАЇ УМВСУ в Хмельницькій області № 85 від 04.01.2007р. також відсутні зареєстровані транспортні засоби. У відповідності до повідомлення Ізяславського  районного відділу земельних ресурсів № 01-19/476 від 28.12.2006р., за боржником відсутні зареєстровані на праві власності чи оренди земельні ділянки.

Згідно повідомлення ДПІ в Ізяслаському районі, у боржника було три відкритих рахунки в кредитно-фінансових установах, які станом на дату винесення даної ухвали було закрито.

Оголошення про визнання недійсними штампу та печатки боржника опубліковано в газеті „Зоря Надгориння” № 20 (10621) від 17.05.2007р.

Згідно даних ліквідаційного балансу, внаслідок відсутності активів залишилася непогашеною заборгованість перед наступними кредиторами:

Ізяславський районний центр зайнятості у сумі 2057 грн.;

Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань України в Ізяславському районі у сумі 761,30 грн.;

Славутська міська рада у сумі 3239,07 грн.;

ВАТ „Укртелеком” в особі Центру електрозв'язку № 4 м. Ізяслав у сумі 3207,65 грн.;

Також заборгованість перед ініціюючим кредитором у сумі 561,40 грн.

Загальна сума  кредиторських вимог становить 9826,42 грн.

Інші відомі можливі кредитори на запити ініціюючого кредитора таких вимог в його  адресу не надіслали.

За таких обставин, господарський суд приходить до висновку, що ліквідатором вжито усіх можливих  заходів щодо встановлення активів боржника, а також зважаючи на їх відсутність ліквідаційний баланс належить  затвердити, а боржника ліквідувати.

Керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40, ст. 52, Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”,  ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, -

                                                              У Х В А Л И В:

Ліквідаційний баланс ліквідатора щодо боржника –товариства з обмеженою відповідальністю „Медтехторгсервіс” м. Ізяслав, який є невід'ємною частиною даної ухвали, затвердити.

Товариство з обмеженою відповідальністю „Медтехторгсервіс” м. Ізяслав, яке  значиться в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України під кодом 21315788, зареєстроване рішенням Ізяславської районної державної адміністрації № 18 від 15.04.1999р. - ліквідувати.

Провадження у справі припинити.

Вимоги не задоволені за недостатністю активів (коштів), перелічені у описовій частині ухвали загалом у сумі 9826,42 грн. вважати погашеними.

Зобов'язати державного реєстратора Ізяславської райдержадміністрації виключити з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України  товариство з обмеженою відповідальністю „Медтехторгсервіс” м. Ізяслав, яке  значиться в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України під кодом 21315788.

Зобов'язати ліквідатора надіслати в адреси усіх відомих кредиторів боржника копії даної ухвали та затвердженого ліквідаційного балансу.

Копії даної ухвали надіслати в адреси ініціюючого кредитора, боржника, державного реєстратора Ізяславської райдержадміністрації, Хмельницького обласного управління статистики та Хмельницькому обласному сектору з питань банкрутства разом із копіями ліквідаційного  балансу, який є невід'ємною частиною даної  ухвали.

Суддя                                                                                                    Матущак О. І.   

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення04.09.2007
Оприлюднено19.05.2009
Номер документу3585767
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —13/304-б

Ухвала від 04.09.2007

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Матущак О.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні