Ухвала
від 15.01.2008 по справі 15/948-а
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

15/948-А

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майдан Незалежності, 1 тел. 79-57-10, факс 79-58-82

          


УХВАЛА

"15" січня 2008 р.                                                                                     Справа №15/948-А

За позовом Прокурора Новоушицького району в інтересах держави в особі Державної податкової інспекції у Новоушицькому районі смт. Нова Ушиця  

до Селянського фермерського господарства "Альфа" с. Зелені Курилівці Новоушицького району

про стягнення 83125грн. коштів, які не були перераховані на спец рахунки та 125грн. 29 коп. податкового боргу

                                                                                                               Суддя    Муха М.Є.

Представники сторін:

від позивача          Чайковський Т.В. –за довіреністю №345/10/10-031 від 07.02.2007р.

від відповідача     Приведа В.П. –голова фермерського господарства

Суть спору

Прокурор в інтересах держави в особі Віньковецької міжрайонної державної податкової інспекції в особі Новоушицького відділення смт. Нова Ушиця звернувся до суду з позовом про 83125грн. коштів, які не були перераховані на спец рахунки та 125грн. 29коп. податкового боргу.

Представник позивача в судовому засіданні, у зв'язку з повним перерахуванням відповідачем коштів на спецрахунки, подав клопотання про відкликання позовної заяви та просить суд залишити позов без розгляду.

Відповідно до п.5 ч.1 ст.155 Кодексу адміністративного судочинства України суд залишає позовну заяву без розгляду, якщо від позивача надійшло клопотання про відкликання позовної заяви.

Враховуючи викладені обставини, позовну заяву Прокурора Новоушицького району в інтересах держави в особі Віньковецької міжрайонної державної податкової інспекції в особі Новоушицького відділення смт. Нова Ушиця до Селянського фермерського господарства „Альфа” с. Зелені Курилівці Новоушицького району про стягнення 83125грн. коштів, які не були перераховані на спецрахунки та 125грн. 29коп. податкового боргу необхідно залишити без розгляду.

Керуючись п.п. 6 та 7 Розділу VII „ПРИКІНЦЕВІ ТА ПЕРЕХІДНІ ПОЛОЖЕННЯ”, ст.155 Кодексу адміністративного судочинства України, СУД

У ХВАЛИВ:

Позовну заяву Прокурора Новоушицького району в інтересах держави в особі Віньковецької міжрайонної державної податкової інспекції в особі Новоушицького відділення смт. Нова Ушиця до Селянського фермерського господарства „Альфа” с. Зелені Курилівці Новоушицького району про стягнення 83125грн. коштів, які не були перераховані на спецрахунки та 125грн. 29коп. податкового боргу залишити без розгляду.

Згідно з ст.ст. 185-186 КАСУ сторони та інші особи, які беруть участь у справі мають право оскаржити в апеляційному порядку ухвалу повністю або частково. Заява про апеляційне оскарження подається протягом 5 днів з дня отримання копії ухвали, апеляційна скарга подається протягом 10 днів після подання заяви по апеляційне оскарження.

Відповідно до ч.5 ст.186 КАСУ апеляційна скарга може бути подана без попереднього подання заяви про апеляційне оскарження, якщо скарга подається у строк, встановлений для подання заяви про апеляційне оскарження.

Заява про апеляційне оскарження та апеляційна скарга подаються до апеляційного адміністративного суду через суд першої інстанції.

Згідно з ст. 254 КАСУ ухвала, якщо інше не встановлено КАСУ набирає законної сили після закінчення строку подання заяви про апеляційне оскарження, якщо таку заяву не було подано. Якщо було подано заяву про апеляційне оскарження, але апеляційна скарга не була подана у строк, постанова або ухвала суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення цього строку. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

     Суддя                                                                               М.Є. Муха

Віддруковано 5 примірників:

1 –до матеріалів справи,

2 –позивачу,

3 –відповідачу,

4 –прокуратурі Новоушицького району;

5 –прокуратурі Хмельницької області.

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення15.01.2008
Оприлюднено19.05.2009
Номер документу3586380
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —15/948-а

Ухвала від 15.01.2008

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Муха М.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні