Ухвала
від 06.12.2013 по справі 904/9369/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про прийняття заяви про порушення справи про банкрутство до розгляду

06.12.13р. Справа № 904/9369/13

Суддя господарського суду Дніпропетровської області Примак С.А.

за заявою Державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "ЕКОКОМТЕХНОЛОГІЯ", 49000, м.Дніпропетровськ, вул.Орловська, буд.21 (код ЄДРПОУ 36207879)

про визнання банкрутом

Представники: не викликались

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспекція у Ленінському районі м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області 03.12.13р. звернулась до господарського суду Дніпропетровської області з заявою про порушення провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "ЕКОКОМТЕХНОЛОГІЯ", 49000, м.Дніпропетровськ, вул.Орловська, буд.21 (код ЄДРПОУ 36207879).

Підстав для відмови у прийнятті чи повернення заяви без розгляду не встановлено; поданих матеріалів достатньо для прийняття заяви до розгляду в підготовчому засіданні.

Для виконання повноважень розпорядника майна для участі у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "ЕКОКОМТЕХНОЛОГІЯ", 49000, м.Дніпропетровськ, вул.Орловська, буд.21 (код ЄДРПОУ 36207879) автоматизованою системою з відбору кандидатів на призначення розпорядника майна господарським судом у справах про банкрутство визначено кандидатуру арбітражного керуючого Корнюшова Сергія Володимировича свідоцтво №1147 від 02.07.13р.

Керуючись ст.ст. 2, 9, 12, 114 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст.ст. 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву Державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області про порушення провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "ЕКОКОМТЕХНОЛОГІЯ", 49000, м.Дніпропетровськ, вул.Орловська, буд.21 (код ЄДРПОУ 36207879) до розгляду в підготовчому засіданні, яке відбудеться 19.12.13 р. о 12:35 хв. в приміщенні господарського суду, кабінет № 39.

Зобов'язати ініціюючого кредитора Державну податкову інспекцію у Ленінському районі м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду: оригінали доданих до заяви документів (для огляду), довідку (витяг) з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців яка підтверджує юридичну адресу боржника на момент розгляду справи, докази вжиття заходів щодо отримання заборгованості; довідки щодо наявності чи відсутності зареєстрованого майна за боржником, відомості та документи. Також надати до суду докази безспірності вимог кредитора заявлених відповідно до вимог п.3 ст.10 ЗУ "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", а саме виконавчий лист про стягнення грошових вимог у розмірі 1 683 041,08 грн. відповідно до постанови Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 16.01.2013р. по справі №2а/0470/15217/12 та постанову про відкриття виконавчого провадження про стягнення 1 683 041,08 грн.

Зобов'язати боржника Товариство з обмеженою відповідальністю "ЕКОКОМТЕХНОЛОГІЯ", 49000, м.Дніпропетровськ, вул.Орловська, буд.21 (код ЄДРПОУ 36207879) до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду:відзив на заяву про порушення справи про банкрутство, який має відповідати вимогам ст.13 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"; копії установчих документів; перелік кредиторів боржника, вимоги яких визнаються боржником, із зазначенням загальної суми грошових вимог усіх кредиторів, а також щодо кожного кредитора - його імені або найменування, його місцезнаходження або місця проживання, ідентифікаційного коду юридичної особи або реєстраційного номера облікової картки платника податків (за наявності), суми грошових вимог (загальної суми заборгованості, заборгованості за основним зобов'язанням та суми неустойки (штрафу, пені) окремо), підстав виникнення зобов'язань, а також строку їх виконання згідно із законом або договором; фінансову звітність за останній звітний період; перелік майна боржника із зазначенням його балансової вартості та місцезнаходження, а також загальна балансова вартість майна; акти, описи, відомості останньої інвентаризації майна; перелік майна, що перебуває у заставі або є обтяженим у інший спосіб, його місцезнаходження, вартість, а також інформація про кредиторів, на користь яких вчинено обтяження майна боржника, їх ім'я або найменування, місцезнаходження або місце проживання, ідентифікаційні коди юридичних осіб або реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності), суми їх грошових вимог, підстави виникнення зобов'язань, а також строки їх виконання згідно із законом або договором; інформацію (у вигляді довідки) про залишок грошових коштів на банківських рахунках; інформацію (у вигляді довідки) про участь в інших юридичних особах, наявність дочірніх підприємств та філій; перелік осіб, що мають невиконані зобов'язання перед боржником, із зазначенням вартості таких зобов'язань, термін.

Ленінський ВДВС ДМУЮ - довідку про наявність виконавчих документів на виконанні; матеріали виконавчого провадження, де стороною виконавчого провадження є боржник, письмові пояснення щодо нестягнутих грошових сум з боржника на користь кредитора.

Реєстраційна служба Дніпропетровського міського управління юстиції - довідку про наявність у ЄДР реєстраційних записів стосовно боржника;

Арбітражного керуючого Корнюшова Сергія Володимировича свідоцтво №1147 від 02.07.13р. на протязі трьох днів з дня отримання даної ухвали - надати суду заяву на участь у даній справі відповідно до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" разом з копією договору страхування ризиків його діяльності (оригінал для огляду в судове засідання) та копію ліцензії (свідоцтво).

Визнати обов'язковою явку в підготовче засідання арбітражного керуючого Корнюшова Сергія Володимировича свідоцтво №1147 від 02.07.13р., представників ініціюючого кредитора та боржника.

Копію ухвали надіслати: ініціюючому кредитору; боржнику; арбітражному керуючому Корнюшову Сергію Володимировичу свідоцтво №1147 від 02.07.13р.; Ленінський ВДВС ДМУЮ; державному реєстратору.

Довести до відома учасників справи про банкрутство, що відповідно до п. 5 ч. 1 ст.83 Господарського процесуального кодексу України за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом, з винної сторони стягується штраф в доход Державного бюджету України у розмірі до 1 700,00 гривень; за умисне невиконання рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню наступає кримінальна відповідальність за ст. 382 Кримінального кодексу України.

Ухвала набирає законної сили з моменту її винесення.

Суддя С.А. Примак

Дата ухвалення рішення06.12.2013
Оприлюднено11.12.2013
Номер документу35877486
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —904/9369/13

Ухвала від 20.12.2013

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Примак Сергій Анатолійович

Ухвала від 06.12.2013

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Примак Сергій Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні