Ухвала
від 28.04.2009 по справі 7/388-08-5575
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/388-08-5575

                                                                         

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

про ліквідацію банкрута та

припинення провадження у справі

"28" квітня 2009 р.                                                                                 Справа  № 7/388-08-5575

За заявою кредитора: ДПІ у Приморському районі м. Одеси

до боржника: Громадської організації „Фізкультурно-спортивне товариство „спортивна школа „Ніка”, м. Одеса

про визнання банкрутом           

                                                                                                             Суддя          Лепеха Г.А.

Представники сторін:

Від кредитора (ліквідатора банкрута) – Ковачов О.М., за довіреністю.

СУТЬ СПОРУ: про визнання банкрутом.

          ДПІ у Приморському районі м. Одеси звернулось до господарського суду Одеської області з заявою про визнання громадської організації „Фізкультурно-спортивного товариства „спортивна школа „Ніка” банкрутом в порядку ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, оскільки останній неспроможний сплатити заборгованість на суму 680, 00 грн.

          Ухвалою суду від 29.12.2008р. порушено провадження у справі про банкрутство відсутнього боржника –громадської організації „Фізкультурно-спортивного товариства „спортивна школа „Ніка”.

05 лютого 2009 року господарським судом Одеської області винесено постанову про визнання банкрутом відсутнього боржника, згідно якої громадська організація „Фізкультурно-спортивного товариства „спортивна школа „Ніка” визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначено ініціюючого кредитора –ДПІ у Приморському районі м. Одеси.

          За результатами роботи ліквідатором надано суду: звіт про ліквідацію, ліквідаційний  баланс громадської організації „Фізкультурно-спортивного товариства „спортивна школа „Ніка”.

У представленому ліквідаційному звіті ліквідатор доповідає наступне: в ході проведення ліквідаційної процедури ні самого боржника, ні його документації не знайдено.

          З метою виявлення наявності будь-яких активів (нерухомого майна, транспортних засобів тощо) суд направив ухвали до органів державної автомобільної інспекції, банку боржника, Комунальному підприємству “Одеське міське бюро технічної інвентаризації та реєстрації об'єктів нерухомості”.

Як вбачається з відповіді Управління ДАІ УМВС України в Одеській області (вих. № 42/1-3335 від 31.10.09 р.), за боржником транспортні засоби не зареєстровані та раніше не реєструвалися. Згідно отриманої відповіді МБТІ та РОН № 2759-06/877 від 03.04.09р. нерухомого майна за боржником не зареєстровано. Залишок грошових коштів на рахунку боржника відсутній, про що свідчить довідка АКБ „Фінбанк” №02-34/783-827 від 30.03.2009р.

          Згідно наданого ліквідаційного балансу активи та пасиви банкрута відсутні.

Ліквідатор банкрута пропонує провадження по справі припинити, кредиторську заборгованість банкрута списати як безнадійну, вимоги, незадоволені за відсутністю майна, вважати погашеними, громадську організацію „Фізкультурно-спортивного товариства „спортивна школа „Ніка” ліквідувати.

Розглянувши матеріали справи, заслухавши у судовому засіданні ліквідатора, який виказав прохання про затвердження ліквідаційного балансу банкрута та його звіту, суд дійшов до висновку, що підприємство підлягає ліквідації, а кредиторські вимоги слід вважати погашеними, оскільки майна банкрута не виявлено та згідно наданого ліквідбалансу активи та пасиви банкрута відсутні.

На підставі викладеного, керуючись ст.32, п.6 ст.40, ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, п.5 ст.39 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців” №755-IV від 15.05.03р., п.3 ст. 104 Цивільного кодексу України ст.68, ст.86  ГПК  України, суд

          

У Х В А Л И В:

1.          Затвердити звіт ліквідатора.

2.          Затвердити ліквідаційний баланс громадської організації „Фізкультурно-спортивного товариства „спортивна школа „Ніка”.

3.          Припинити юридичну особу –громадську організацію „Фізкультурно-спортивного товариства „спортивна школа „Ніка” (65011, м. Одеса, вул. Зоопаркова,11/А, кв. 3; код ЄДРПОУ 34380351).

4.          Зобов'язати державного реєстратора не пізніше наступного робочого дня з дати надходження цієї ухвали заповнити реєстраційну картку про державну реєстрацію припинення юридичної особи громадської організації „Фізкультурно-спортивного товариства „спортивна школа „Ніка” (код ЄДРПОУ 34380351), внести до Єдиного державного реєстру запис про проведення державної реєстрації припинення  юридичної особи та передати органам статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування повідомлення про внесення до Єдиного державного реєстру запису про проведення державної реєстрації припинення для зняття юридичної особи з обліку.

5.          Кредиторську заборгованість банкрута списати як безнадійну. Вимоги, незадоволені за відсутністю майна, вважати погашеними.

6.          Скасувати арешт та інші заходи по забезпеченню заяви, вжиті ухвалою суду від 29.12.2008р.

7.          Припинити повноваження ліквідатора банкрута –ініціюючого кредитора ДПІ у Приморському районі м. Одеси.

8.          Провадження по справі припинити.

Примірник ухвали надіслати: кредитору (ліквідатору банкрута), Першій ДВС Приморського району м. Одеси, Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців м. Одеси.

Суддя                                                                                 Лепеха Г.А.

           

Дата ухвалення рішення28.04.2009
Оприлюднено19.05.2009

Судовий реєстр по справі —7/388-08-5575

Ухвала від 28.04.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лепеха Г.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні