Ухвала
від 09.12.2013 по справі 257/15373/13-а
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДОНЕЦЬКА

2а/257/294/13

У Х В А Л А

06 грудня 2013 року Суддя Київського районного суду м. Донецька Чудопалова С.В., розглянувши адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю «ТРК Клас» до Донецької міської ради, Головного управління благоустрою та комунального обслуговування Донецької міської ради, Товариства з обмеженою відповідальністю «Газбудінвест» про визнання дій незаконними та скасування рішення Донецької міської ради ,-

В С Т А Н О В И В:

05 грудня 2013 року до суду надійшов адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю «ТРК Клас» до Донецької міської ради, Головного управління благоустрою та комунального обслуговування Донецької міської ради, Товариства з обмеженою відповідальністю «Газбудінвест» про визнання дій незаконними та скасування рішення Донецької міської ради.

Відповідно до ч.1 ст. 19 КАСУ України адміністративні справи вирішуються адміністративним судом за місцезнаходженням відповідача, крім випадків, передбачених цим Кодексом.

Як вбачається з позову, позивач пред»являє вимоги про визнання дій незаконними та скасування рішення до Донецької міської ради, Головного управління благоустрою та комунального обслуговування Донецької міської ради, які знаходяться за адресою: м.Донецьк вул. Артема, 98 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Газбудінвест» за адресою: м. Київ, пр. Героїв Сталінграду, 14-б

Виходячи з адміністративно-територіального устрою м. Донецька вул. Артема, буд. 98 відноситься до Ворошиловського району міста.

Враховуючи викладене, суд вважає, що позовна заява підлягає поверненню позивачу, відповідно до вимог п.6 ч.3 ст. 108 КАС України, оскільки справа не підсудна Київському районному суду м. Донецька, як адміністративному, для подання до належного суду, за місцезнаходженням відповідача.

На підставі викладеного, керуючись ст. 19, 108 КАС України,-

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «ТРК Клас» до Донецької міської ради, Головного управління благоустрою та комунального обслуговування Донецької міської ради, Товариства з обмеженою відповідальністю «Газбудінвест» про визнання дій незаконними та скасування рішення Донецької міської ради повернути позивачу для пред'явлення до належного суду.

Ухвала може бути оскаржена до Донецького апеляційного адміністративного суду через Київський районний суд м.Донецька шляхом подачі апеляційної скарги в 5-денний строк з дня винесення ухвали, або з моменту отримання копії.

Суддя

Дата ухвалення рішення09.12.2013
Оприлюднено20.01.2014
Номер документу35932526
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання дій незаконними та скасування рішення Донецької міської ради

Судовий реєстр по справі —257/15373/13-а

Ухвала від 10.01.2014

Адміністративне

Київський районний суд м.Донецька

Чудопалова С. В.

Ухвала від 09.12.2013

Адміністративне

Київський районний суд м.Донецька

Чудопалова С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні