Ухвала
від 25.11.2013 по справі 808/8885/13-а
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

25 листопада 2013 року Справа № 808/8885/13-а м. Запоріжжя Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Мінаєва К.В., перевіривши матеріали адміністративного позову

за позовом Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Запоріжжя ГУ Міндоходів у Запорізькій області

до товариства з обмеженою відповідальністю «Баден»

про припинення юридичної особи,

ВСТАНОВИВ:

22 листопада 2013 року Державна податкова інспекція у Жовтневому районі м. Запоріжжя ГУ Міндоходів у Запорізькій області (далі - позивач) звернулась до товариства з обмеженою відповідальністю «Баден» (далі - відповідач), в якому позивач просить прийняти рішення про припинення юридичної особи.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень.

Згідно зі ст. 17 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) зазначений спір належить до компетенції адміністративних судів і має розглядатись у порядку адміністративного судочинства та відповідно до ч. 2 ст.18 КАС України підсудний окружним адміністративним судам.

Адміністративний позов подано в межах строку звернення до адміністративного суду, встановленого ст.99 КАС України. Підстави для повернення позовної заяви, відмови у відкритті провадження у справі та залишення позовної заяви без розгляду відсутні.

Відповідно до ч.2 ст.53 КАС України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть бути залучені до участі у справі з ініціативи суду.

Під час підготовчого провадження суд встановив необхідність залучення до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, ОСОБА_1 (АДРЕСА_1).

За наслідками розгляду матеріалів позовної заяви, суд дійшов висновку про необхідність закінчити підготовче провадження, відкрити провадження в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Враховуючи наведене, керуючись ст.ст. 107, 160, 165 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі №808/8885/13-а за позовом Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Запоріжжя ГУ Міндоходів у Запорізькій області до товариства з обмеженою відповідальністю «Баден» про припинення юридичної особи.

Залучити в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, ОСОБА_1 (АДРЕСА_1).

Закінчити підготовче провадження та призначити судове засідання на 09 грудня 2013 року, яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в у залі судових засідань №4 о 09 год. 10 хв.

Справа розглядатиметься одноособово суддею Мінаєвою Катериною Володимирівною.

До початку судового засідання подати:

позивачу - належним чином оформлену довіреність на представника; нормативне обґрунтування позовних вимог; витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на час звернення до суду; останню податкову звітність відповідача; інші документи, які мають значення для вирішення справи по суті; належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів - у справу, оригінали - суду для огляду.

Зобов'язати позивача надіслати третій особі ОСОБА_1 позовну заяву з додатками до 29.11.2013 р. та надати до суду докази надіслання копії позовної заяви з додатками третій особі ОСОБА_1 до 04.12.2013 р.

відповідачу - у разі невизнання адміністративного позову подати до 06 грудня 2013 року письмові заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень; належним чином оформлену довіреність на представника (за наявності); установчі документи; докази надання податкової звітності, інші документи, які мають значення для вирішення справи по суті; належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів - до справи, оригінали - суду для огляду.

третій особі - належним чином оформлену довіреність на представника; пояснення по суті спору; інші документи, що можуть бути використані судом для вирішення справи по суті; належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів - до справи, оригінали - суду для огляду.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі разом із витягом про їх процесуальні права та обов'язки.

У судове засідання викликати повістками осіб, які беруть участь у справі. У разі неможливості прибути у судове засідання сторін, або їх представників, пропонуємо подати клопотання про розгляд справи без участі представника.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя К.В. Мінаєва

09 грудня 2013 року 09:10

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення25.11.2013
Оприлюднено13.12.2013
Номер документу35937930
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —808/8885/13-а

Постанова від 09.12.2013

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Мінаєва Катерина Володимирівна

Ухвала від 25.11.2013

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Мінаєва Катерина Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні