Ухвала
від 28.04.2009 по справі 7/67-09-943
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/67-09-943

                                                                         

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

про ліквідацію банкрута та

припинення провадження у справі

"28" квітня 2009 р.                                                                     Справа  № 7/67-09-943

За заявою: голови ліквідаційної комісії товариства з обмеженою відповідальністю „АВС Діаград”, м. Теплодар Одеської області

про визнання банкрутом

   

                                                                                                       Суддя                Лепеха Г.А.

Представники сторін:

Ліквідатор банкрута – Нягова М.Р.

СУТЬ СПОРУ: про визнання банкрутом

          Голова ліквідаційної комісії товариства з обмеженою відповідальністю „АВС Діаград” звернувся до господарського суду Одеської області з заявою про визнання товариства з обмеженою відповідальністю „АВС Діаград” банкрутом у зв`язку з неспроможністю підприємства сплатити заборгованість перед кредиторами в сумі 72 000, 00 грн. та недостатністю майнових активів для повного задоволення вимог кредиторів у порядку ст.51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

          Ухвалою від 02.03.2009р. порушено провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю „АВС Діаград”, введено мораторій на задоволення вимог кредиторів.

          Постановою суду від 12.03.2009р. товариство з обмеженою відповідальністю „АВС Діаград” визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором призначено голову ліквідаційної комісії товариства з обмеженою відповідальністю „АВС Діаград” – Нягову М.Р.

          На виконання  п.4 постанови  від 12.03.2009р. ліквідатор банкрута подав оголошення про визнання товариства з обмеженою відповідальністю „АВС Діаград” банкрутом у офіційному друкованому видані “Урядовий кур'єр” № 53  від 25.03.2009р.

В місячний строк, встановлений Законом України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” з дня публікації оголошення жодних заяв можливих санаторів не надійшло.          

          За результатами роботи ліквідатором надано суду ліквідаційний звіт, ліквідаційний  баланс  товариства з обмеженою відповідальністю „АВС Діаград”.

У представленому ліквідаційному звіті ліквідатор доповідає, що в ході ліквідаційної процедури майнових активів банкрута, що підлягають включенню до ліквідаційної маси, не виявлено.

В ході виявлення майна, зареєстрованого за банкрутом, були направлені запити до Одеського МБТІ та РОН, УДАІ УМВС України в Одеській області, банку банкрута.

Згідно отриманих відповідей нерухомого майна та транспортних засобів за боржником не зареєстровано, що підтверджується довідками МБТІ та РОН № 63263.55 від 23.03.2009р., УДАІ УМВС України  в Одеській області №7/2-801 від 20.03.09р. Рахунок в фінансових установах закрито, про що свідчить корінець повідомлення від платника податків про закриття рахунку.

Ліквідатор банкрута пропонує провадження по справі припинити, кредиторську заборгованість банкрута списати як безнадійну, вимоги, незадоволені за відсутністю майна, вважати погашеними, товариство з обмеженою відповідальністю „АВС Діаград” ліквідувати.

Розглянувши матеріали справи, заслухавши у судовому засіданні ліквідатора, який виказав прохання про затвердження ліквідаційного балансу банкрута та його звіту, суд дійшов до висновку, що підприємство підлягає ліквідації, а кредиторські вимоги слід вважати погашеними, оскільки майна банкрута не виявлено, згідно наданого ліквідбалансу активи та пасиви банкрута відсутні.

На підставі викладеного, керуючись ст.32, п.6 ст.40, ст.51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, п.5 ст.39 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців” №755-IV від 15.05.03р., п.3 ст. 104 Цивільного кодексу України п.6 ст.80, ст.86  ГПК  України, суд, -  

          

У Х В А Л И В:

1.          Затвердити звіт ліквідатора.

2.          Затвердити ліквідаційний баланс  товариства з обмеженою відповідальністю „АВС Діаград”.

3.          Припинити юридичну особу –товариство з обмеженою відповідальністю „АВС Діаград” (65490, Одеська область, м. Теплодар, Промислова зона; код ЄДРПОУ 34792741).

4.          Зобов'язати державного реєстратора не пізніше наступного робочого дня з дати надходження цієї ухвали заповнити реєстраційну картку про державну реєстрацію припинення юридичної особи ТОВ „АВС Діаград”, внести до Єдиного державного реєстру запис про  проведення  державної реєстрації припинення юридичної особи та передати органам статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування повідомлення про внесення до Єдиного державного реєстру запису про проведення  державної реєстрації припинення для зняття юридичної особи з обліку.

5.          Кредиторську заборгованість банкрута списати як безнадійну. Вимоги, незадоволені за відсутністю майна, вважати погашеними.

6.          Припинити повноваження ліквідатора банкрута –голови ліквідаційної комісії ТОВ „АВС Діаград” –Нягова М.Р.

7.          Провадження по справі припинити.

8.          Примірник ухвали надіслати: банкруту, ДВС м. Теплодар, Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців м. Теплодар Одеської області.

Суддя                                                                                 Лепеха Г.А.

           

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення28.04.2009
Оприлюднено19.05.2009
Номер документу3594936
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/67-09-943

Ухвала від 28.04.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лепеха Г.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні