Ухвала
від 21.04.2009 по справі 22/17б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

22/17б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

21.04.09                                                                                 Справа № 22/17б.

Суддя Зюбанова Н.М., розглянувши матеріали за заявою

кредитора     - Відкритого акціонерного товариства "Райффайзен Банк Аваль" в                               особі Луганської обласної дирекції, м. Луганськ

до боржника - Приватного підприємства виробничо - комерційного приватного                                         підприємства "АКВАТЕХ", м. Луганськ          

Про порушення провадження у справі про банкрутство

          Визнав, що заява подана із дотриманням вимог чинного законодавства, та керуючись ст. ст. 2, 4-1, 38, 61, 64-68, 86, ГПК України та ст. ст. 1, 8, 11, 12 Закону України  “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд

                                                             у х в а л и в :

          1.Порушити провадження у справі та прийняти заяву до розгляду.

          

2.Справу призначити до розгляду на 12.05.09., на 12 годин 50 хвилин, підготовче засідання відбудеться у приміщенні господарського суду, у кімнаті № 310 (суддя                 Ковалінас М.Ю.).

          

3.Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

4.Зобов'язати кредитора - оригінали документів доданих до його заяви у копіях - для огляду у засіданні суду; надати відомості про погашення боргу боржником (при наявності); відомості про реєстрацію боржника, як суб'єкта підприємницької діяльності: довідку державного реєстратора про включення до Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб - підприємців на даний час; оригінал Статуту кредитора - для огляду у засіданні; представити у засідання суду докази незадоволення боржником вимог кредитора протягом встановленого п. 3 ст. 6 Закону трьохмісячного строку, зокрема представити відомості щодо стану виконавчого провадження та докази неможливості виконання за виконавчими документами; акти державного виконавця про відсутність майна на яке може бути звернено стягнення, тощо; уточнення кредитних установ, обслуговуючих боржника, а також поточних рахунків боржника на даний час; надати докази стійкої неплатоспроможності боржника, а саме: довідки БТІ, МРЕВ, Управління земельних ресурсів, Інспекції Держтехнагляду та банків про наявність або відсутність у боржника нерухомого майна, транспортних засобів, земельних ділянок, сільськогосподарської техніки, грошових коштів тощо; пояснення на відзив боржника з документальним та нормативним обґрунтуванням своїх заперечень (при наявності); надати свою пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для призначення розпорядником майна у справі та докази його згоди на участь у справі (відповідну заяву, ліцензію арбітражного керуючого).

5.Зобов'язати боржника - подати до суду відзив на заяву кредитора відповідно до           п. 3 ст. 11 Закону, зокрема, із зазначенням у відзиві заперечень боржника проти вимог кредитора (при наявності), загальної суми заборгованості перед кредиторами, у тому числі по заробітній платі працівників боржника, а також заборгованості перед бюджетом по податках та зборах (обов'язкових платежах), відомостей щодо наявного у боржника майна, у тому числі коштів, що є на його рахунках у всіх банківських або інших фінансово кредитних установах, поштових адрес цих установ, номерів рахунків та щодо залишку коштів на цих рахунках; надати докази надіслання або вручення копії цього відзиву кредитору; подати належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан боржника на даний час; баланс, фінансовий звіт боржника, станом на останню звітну дату; відомості про наявність та місцезнаходження заставленого майна; оригінал Статуту, Установчого договору - для огляду у засіданні, їх завірені копії - до справи; при погашенні боргу - докази погашення, з зазначенням дати погашення; надати докази його повноважень як юридичної особи та, як суб'єкта підприємницької діяльності - довідки про включення боржника до Єдиного Державного реєстру підприємств та організацій України, а також, до Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб - підприємців.

6.Головному управлінню статистики у Луганській області - в строк до 12.05.09., подати відомості про включення боржника - Приватного підприємства виробничо - комерційного приватного підприємства "АКВАТЕХ", м. Луганськ, вул. Совєтська, 42/11, ідентифікаційний код 30761662, до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

          

7.Державному реєстратору - виконавчому комітету Луганської міської ради - в строк до 12.05.09., підготувати та надати суду письмову інформацію, згідно запиту, про приналежність боржника - Приватного підприємства виробничо - комерційного приватного підприємства "АКВАТЕХ", м. Луганськ, вул. Совєтська, 42/11, ідентифікаційний код 30761662, до суб'єктів підприємницької діяльності та знаходження його на цей час у Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців (запит додається) або у міському реєстрі, про що надати витяг з реєстраційної картки.

8.Луганському обласному відділу з питань банкрутства - на день проведення підготовчого засідання надати суду кандидатуру арбітражного керуючого - розпорядника майна боржника, з урахуванням вимог ст. 3-1, п. 5 ст. 13 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

9.Ленінській міжрайонній державній податковій інспекції у м. Луганську - в строк до 12.05.09., надати суду відомості щодо банківських установ обслуговуючих боржника - Приватне підприємство виробничо - комерційне приватне підприємство "АКВАТЕХ", м. Луганськ,               вул. Совєтська, 42/11, ідентифікаційний код 30761662, та його рахунків у цих установах, а також щодо наявності у боржника податкового боргу.

          10.АБ "Український комунальний банк", м. Луганськ, та АБ "Український комунальний банк" в особі Територіально відокремленого безбалансового відділення №1 у м. Луганську - подати до суду, в строк до 12.05.09., відомості про фінансовий стан боржника на даний час, тобто довідки про рух коштів за період з 21.04.08. по 21.04.09. та із зазначенням відомостей про залишок коштів на рахунках боржника - Приватного підприємства виробничо - комерційного приватного підприємства "АКВАТЕХ", м. Луганськ, вул. Совєтська, 42/11, ідентифікаційний код 30761662.

11.Дану ухвалу надіслати:

-          кредитору (разом з актом господарського суду Луганської області про відкриття поштового відправлення б/н від 21.04.09.);

-          боржнику;

-          Головному управлінню статистики у Луганській області;

-          Ленінському Відділу державної виконавчої служби Луганського міського управління юстиції;

-          Ленінській міжрайонній державній податковій інспекції у м. Луганську;

-          Державному реєстратору - виконавчому комітету Луганської міської ради (з запитом);

-          АБ "Український комунальний банк" (91055, м. Луганськ, вул. Шевченко В.В., 18а);

-          АБ "Український комунальний банк" в особі Територіально відокремленого безбалансового відділення №1 у м. Луганську (91000, м. Луганськ, вул. Оборонна, 20);

-          Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

-          Ленінському районному суду м. Луганська (до відома).

Явка повноважних представників сторін у підготовче засідання суду обов'язкова.

   Суддя                                                                                Н.М. Зюбанова

Дата ухвалення рішення21.04.2009
Оприлюднено20.05.2009
Номер документу3601148
СудочинствоГосподарське
СутьПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

Судовий реєстр по справі —22/17б

Ухвала від 15.01.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 23.10.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 02.08.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 15.05.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 15.03.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 10.01.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 08.12.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 20.09.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 12.08.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 09.06.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні