Ухвала
від 12.12.2013 по справі 191/5213/13-ц
СИНЕЛЬНИКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 191/5213/13-ц

Провадження № 191/1600/13-ц

У Х В А Л А

іменем України

12 грудня 2013 року м. Синельникове

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді - Бондаренко Г.В.

при секретарі - Козловій Т.О.

розглянувши у відкритому попередньому судовому засіданні в залі суду у м. Синельникове цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Управління Держкомагенства у Синельниківському районі Дніпропетровської області - про визнання права власності на земельну ділянку у зв’язку із втратою документу, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернулася до суду з позовом до Управління Держкомагенства у Синельниківському районі Дніпропетровської області - про визнання права власності на земельну ділянку у зв’язку із втратою документу.

До початку судового засідання від позивача надійшло клопотання про залучення до участі у справі в якості співвідповідача Славгородську селищну раду Синельниківського району Дніпропетровської області, а також заява в якій просить справу розглянути без її участі, позовні вимоги підтримує у повному обсязі.

Представник відповідача у судове засідання не з’явився ,але надав суду заяву в якій просить справу розглядати без їх участі, проти позовних вимог не заперечують.

Таким чином суд, вивчивши матеріали справи вважає за необхідне, задовольнити клопотання позивача та залучити до участі у справі в якості співвідповідача Славгородську селищну раду Синельниківського району Дніпропетровської області.

Згідно зі ст. 33 ЦПК України суд за клопотанням позивача, не припиняючи розгляду справи, замінює первісного відповідача належним відповідачем, якщо позов пред’явлено не до тієї особи, яка має відповідати за позовом, або залучає до участі у справі іншу особу як співвідповідача.

Керуючись ст. 33 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Залучити Славгородську селищну раду Синельниківського району Дніпропетровської області, до участі у цивільній справі №191/5213/13, за позовною заявою ОСОБА_1 до Управління Держкомагенства у Синельниківському районі Дніпропетровської області - про визнання права власності на земельну ділянку у зв’язку із втратою документу, в якості співвідповідача.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Г. В. Бондаренко

СудСинельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення12.12.2013
Оприлюднено21.01.2014
Номер документу36046226
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —191/5213/13-ц

Рішення від 27.12.2013

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Бондаренко Г. В.

Ухвала від 12.12.2013

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Бондаренко Г. В.

Ухвала від 18.11.2013

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Бондаренко Г. В.

Ухвала від 07.11.2013

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Бондаренко Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні