Ухвала
від 13.12.2013 по справі 110/5469/13-ц
КРАСНОПЕРЕКОПСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

Справа № 110/5469/13-ц

У Х В А Л А

про відкриття провадження по справі

"13" грудня 2013 р.

Суддя Красноперекопського міськрайонного суду АР Крим Халдєєва О.В., розглянувши матеріали позовної заяви КРП «Вода Криму» в особі Красноперекопської філії КРП «Вода Криму» до ОСОБА_1, ОСОБА_2 про стягнення заборгованості,

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до суду з позовною заявою до ОСОБА_1, ОСОБА_2 про стягнення заборгованості.

Позовна заява підсудна, підвідомча суду, підстав для залишення без руху та повернення не має.

У відповідності до ч.7 ст.130 ЦПК України попереднє судове засідання не є обов’язковим. Питання про підготовку справи до судового розгляду та необхідність проведення попереднього судового засідання вирішене.

Дослідивши матеріали справи суд вважає можливим призначити справу до судового розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.122 ч.5 п.4, 130 ч.7, 131, 202 ч.1 п.6 ЦПК України,

У Х В А Л И В :

Відкрити провадження по справі за позовною заявою КРП «Вода Криму» в особі Красноперекопської філії КРП «Вода Криму» до ОСОБА_1, ОСОБА_2 про стягнення заборгованості.

Справу призначити до судового розгляду в судовому засіданні на 23.01.2014 р. о 10-00 год. у приміщенні Красноперекопського міськрайонного суду АР Крим за адресою: АР Крим, м. Красноперекопськ, вул. Генерала Захарова, 3а.

Роз’яснити особам, що беруть участь у справі, що до початку розгляду справи по суті вони повинні уточнити вимоги або заперечення; визначитися стосовно складу осіб, які братимуть участь у справі; подати свої докази суду; докази подані після початку розгляду справи по суті, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин; особи які беруть участь у справі можуть заявляти клопотання про витребування доказів та виклик свідків, про проведення експертизи, залучення до участі у справі спеціалістів, перекладачів, особи яка надає правову допомогу, про судові доручення щодо збирання доказів, про огляд письмових і речових доказів; зобов’язанні повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету справи.

За заявою учасника справи про неможливість явки до суду проведення судового засідання може бути відкладено, якщо причини неявки буде визнано судом поважними.

У відповідності до ст. 169 ЦПК України у разі повторної неявки в судове засідання заявника, повідомленого належним чином, якщо від нього не надійшла заява про розгляд справи в його відсутності, суд залишає позовну заяву без розгляду.

Копію ухвали направити сторонам.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудКрасноперекопський міськрайонний суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення13.12.2013
Оприлюднено21.01.2014
Номер документу36108023
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —110/5469/13-ц

Рішення від 23.01.2014

Цивільне

Красноперекопський міськрайонний суд Автономної Республіки Крим

Халдєєва О. В.

Ухвала від 13.12.2013

Цивільне

Красноперекопський міськрайонний суд Автономної Республіки Крим

Халдєєва О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні