Ухвала
від 30.08.2013 по справі 634/989/13-к
САХНОВЩИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сахновщинський районний суд Харківської області

8 м. смт. Сахновщина Сахновщинський район Харківська область Україна 64501

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

Справа № 634/989/13-к

"30" серпня 2013 р. Провадження № 1-кс/634/60/13

смт Сахновщина Харківської області

Слідчий суддя Сахновщинського районного суду Харківської області Нестеренко О.С,

при секретарі: Дороніній Н.М.

за участю прокурора: Корінного Р.В.

розглянувши клопотання слідчого СВ Сахновщинського РВ (з обслуговування Сахновщинського та Кегичівського районів) ГУМВС України у Харківській області лейтенанта міліції Корнієнко С.В., про дозвіл на проведення обшуку за місцем фактичного розташування ПФ «Євробуд», код ЄДРПОУ 30496050 (м. Харків, вул. Б.Хмельницького, 3) з метою відшукання та вилучення бухгалтерських та інших документів, які мають істотне значення для вирішення даного питання, а також комп'ютерної техніки та інших носіїв інформації, на яких проводилося виготовлення та зберігання документів по проведеним безтоварним операціям, також печаток, що використовувалися в злочинній діяльності, а також грошових коштів, отриманих злочинним шляхом,

В С Т А Н О В И В:

29.08.2013 року до Сахновщинського РВ ГУ МВС України в Харківській області надійшли матеріали УБОЗ ГУ МВС України в Харківській області за фактом шахрайства з фінансовими ресурсами з боку посадових осіб ПП «Харківенергосервіс».

29.08.2013 року по даному факту в Сахновщинським РВ ГУ МВС України в Харківській області порушено кримінальну справу №12013220420000783 за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст.222 КК України.

В ході розслідування кримінальної справи було встановлено, що ПФ «Євробуд», код ЄДРПОУ 30496050, яке фактично розташоване за адресою: м. Харків, вул. Б.Хмельницького, 3 на протязі 2011-2013 років проводить безтоварні операції з підприємствами з ознаками фіктивності з метою переводу безготівкових коштів в готівку та незаконного формування податкового кредиту по податку на додану вартість через ОСОБА_2 та ОСОБА_3, яким підконтрольні підприємства з ознаками фіктивності, що призводить до несплати податків до Державного бюджету.

Враховуючи викладене, є достатні підстави вважати, що за фактичною адресою розташування ПФ «Євробуд», код ЄДРПОУ 30496050 (м. Харків, вул. Б.Хмельницького, 3 ), можуть зберігатися бухгалтерські та інші документи, які мають істотне значення для вирішення даного питання, а також комп'ютерна техніка та інші носії інформації на яких проводилося виготовлення та зберігання документів по проведеним безтоварним операціям, також печатки, що використовувалися в злочинній діяльності, а також грошові кошти, отримані злочинним шляхом.

Керуючись ст.235 КПК України ,-

У Х В А Л И В:

Подання СВ слідчого Сахновщинського РВ (з обслуговування Сахновщинського та Кегичівського районів) ГУМВС України у Харківській області лейтенанта міліції Корнієнко С.В., про дозвіл на проведення обшуку за місцем фактичного розташування ПФ «Євробуд», код ЄДРПОУ 30496050 (м. Харків, вул. Б.Хмельницького, 3) з метою відшукання та вилучення бухгалтерських та інших документів, які мають істотне значення для вирішення даного питання, а також комп'ютерної техніки та інших носіїв інформації, на яких проводилося виготовлення та зберігання документів по проведеним безтоварним операціям, також печаток, що використовувалися в злочинній діяльності, а також грошових коштів, отриманих злочинним шляхом - задовольнити.

Провести обшук за місцем фактичного розташування ПФ «Євробуд», код ЄДРПОУ 30496050 (м. Харків, вул. Б.Хмельницького, 3) з метою відшукання та вилучення бухгалтерських та інших документів, які мають істотне значення для вирішення даного питання, а також комп'ютерної техніки та інших носіїв інформації, на яких проводилося виготовлення та зберігання документів по проведеним безтоварним операціям, також печаток, що використовувалися в злочинній діяльності, а також грошових коштів, отриманих злочинним шляхом.

Постанова оскарженню не підлягає.

Слідчий Суддя О. С. Нестеренко Копія вірна.Суддя

Дата ухвалення рішення30.08.2013
Оприлюднено26.12.2013
Номер документу36259927
СудочинствоКримінальне
Сутьдозвіл на проведення обшуку за місцем фактичного розташування ПФ «Євробуд», код ЄДРПОУ 30496050 (м. Харків, вул. Б.Хмельницького, 3) з метою відшукання та вилучення бухгалтерських та інших документів, які мають істотне значення для вирішення даного питання, а також комп'ютерної техніки та інших носіїв інформації, на яких проводилося виготовлення та зберігання документів по проведеним безтоварним операціям, також печаток, що використовувалися в злочинній діяльності, а також грошових коштів, отриманих злочинним шляхом

Судовий реєстр по справі —634/989/13-к

Ухвала від 30.08.2013

Кримінальне

Сахновщинський районний суд Харківської області

Нестеренко О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні