Ухвала
від 16.01.2007 по справі 4/210-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

4/210-Б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майдан Незалежності, 1 тел. 79-57-10, факс 79-58-82


У Х В А Л А

"16" січня 2007 р.Справа № 4/210-Б

За заявою  Державної податкової інспекції у м. Нетішин           

до Товариства з обмежаною відповідальністю магазин "Магазин "Полісся" УБХАЕС" м. Нетішин

про визнання банкрутом                                                                                

                                                                                                    Суддя Баула Л.П.

Представники сторін:

Кредитора : Волчецький І. М. - від ДПІ у м. Нетішині за дорученням № 50/10/10-018

          від 10.01.2006 року

Боржника : не з'явився

                                                                                                    

        Ухвала виноситься 16.01.2007 року, оскільки в судовому засіданні оголошувалась перерва.Ухвалою господарського суду Хмельницької області від 15.09.2006 року порушено провадження по справі № 4/ 210-Б про визнання банкрутом Товариства з обмежаною відповідальністю магазин "Магазин "Полісся" УБ  ХАЕС" м. Нетішин за заявою державної податкової інспекції  у  м. Нетішині.

          Постановою господарського суду Хмельницької області від 10.10.2006 року товариство з обмеженою відповідальністю магазин "Магазин "Полісся" УБ    ХАЕС" м. Нетішин (код ЄДРПОУ 31161919) визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру. Призначено ліквідатором майна боржника (товариства з обмеженою відповідальністю  магазин "Магазин "Полісся" УБ ХАЕС" м. Нетішин) державну податкову інспекцію у м. Нетішині.

         Ліквідатором до господарського суду подано звіт ліквідатора про проведену ліквідаційну процедуру та ліквідаційний баланс товариства з обмеженою відповідальністю  магазин "Магазин "Полісся" УБ ХАЕС" м. Нетішин, який   призначено до розгляду в судовому засіданні.

         В процесі здійснення ліквідаційної процедури були виявлені кредитори боржника. А саме:

        - ВАТ УБ    ХАЕС" м. Нетішин –25 438 грн.17 коп.;

        Загальна сума кредиторської заборгованості складає –34222, 47 грн.

        Ліквідатором була проведена робота по виявленню майна боржника.

        17.02.2006 року направлені запити в БТІІ м. Нетішин, Нетішинський міський відділ земельних ресурсів, Славутське МРЕВ УДАІ Хмельницької області та направлено запит в держтехнагляд Славутського району.

        Згідно довідки БТІ м. Нетішин №49 від 23.02.2006 року, щодо обліку майна, належного на праві власності не зареєстровано, довідки Славутського МРЕВ УДАІ Хмельницької області № 125 від 14.03.2006 року за підприємством в базі даних АІСП “Автомобіль” зареєстрований автотранспорт відсутній, довідки Нетішинського міського відділу земельних ресурсів №11-17-130/06 від 23.02.2006 року землевласником та землекористувачем на території Нетішинської  міської ради не являється, та довідки Славутського відділу інспекції держтехнагляду № 01-01-01/50 від 02.03.2006 року за ТзОВ  магазин "Магазин "Полісся" УБ    ХАЕС" м. Нетішин зареєстрованої  сільськогосподарської техніки не рахується.

          За юридичною адресою підприємство не знаходиться.

          Дебіторська заборгованість у зв'язку з відсутністю документів перед ТзОВ магазин "Магазин "Полісся" УБ    ХАЕС" м. Нетішин не встановлена.

Враховуючи те, що у боржника відсутні кошти та майно, за рахунок якого кредитор зміг би задовольнити свої вимоги,  товариство з обмеженою відповідальністю  магазин "Магазин "Полісся" УБ    ХАЕС" м. Нетішин не може в подальшому проводити фінансово-господарську діяльність і його потрібно ліквідувати, як суб'єкта підприємницької діяльності.  

                В судове засідання повноважний  представник кредитора з'явився,  але письмових чи усних заперечень проти затвердження звіту ліквідатора не подав.

Вимога кредитора не може бути задоволена в зв'язку з відсутністю майна банкрута. У відповідності до п. 6 ст. 31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” вимогу ініціюючого кредитора вважати погашеною.

          За таких обставин, суд приходить до висновку, що ліквідатором вжито усіх можливих заходів щодо завершення ліквідаційної процедури у даній справі про визнання боржника банкрутом і оскільки будь–які інші активи у боржника відсутні, господарський суд приходить до висновку про затвердження ліквідаційного балансу  та ліквідації боржника.

Керуючись ст..3-1 , ст.ст.31, 32, 34, п.6 ст. 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.ст. 80, 86 Гос подарського процесуального кодексу України , суд –

У х в а л и в :

Ліквідаційний баланс товариства з обмеженою відповідальністю  магазин "Магазин "Полісся" УБ    ХАЕС" м. Нетішин, який є невід'ємною частиною даної ухвали затвердити.

          Звіт ліквідатора від 06.12.2006 р товариства з обмеженою відповідальністю  магазин "Магазин "Полісся" УБ    ХАЕС" м. Нетішин  затвердити.

        Товариство з обмеженою відповідальністю  магазин "Магазин "Полісся" УБ    ХАЕС" м. Нетішин, яке значиться в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України під кодом № 31161919  ліквідувати.

                         Зобов'язати Державного реєстратора Нетішинської державної адміністрації виключити з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України товариство з обмеженою відповідальністю  магазин "Магазин "Полісся" УБ    ХАЕС" м. Нетішин, яке значиться в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України під кодом №31161919.

         Провадження у справі припинити.

         Зобов'язати ліквідатора передати фінансово-господарські документи банкрута до архівної організації для подальшого зберігання згідно із законодавством.

          Ухвалу надіслати  ліквідатору, кредиторам, Хмельницькому обласному сектору з питань банкрутства, Державному реєстратору Нетішинської державної адміністрації та Головному управлінню статистики в Хмельницькій області разом із копіями ліквідаційного  балансу, який є невід'ємною частиною вказаної ухвали.

Суддя                                                                                                    Баула Л.П.   

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення16.01.2007
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу364461
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/210-б

Ухвала від 16.01.2007

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 16.01.2007

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні