Рішення
від 21.10.2013 по справі 569/5728/13-ц
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/5728/13-ц

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

21 жовтня 2013 року Рівненський міський суд Рівненської області

в складі головуючого судді: Рудики Л.Д.

при секретарі: Чабала В.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Рівне справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ВТОРМА-Рівне" до Відділу державної виконавчої служби Рівненського міського управління юстиції, філії 18 Приватного підприємства "Нива -В.Ш.", ОСОБА_1, треті особи без самостійних вимог Приватний нотаріус Рівненського міського нотаріального округу ОСОБА_2, Державний реєстратор Реєстраційної служби Рівненського міського управління юстиції ОСОБА_3 про визнання недійсними прилюдних торгів, свідоцтва про права власності та витягу з реєстру,-

ВСТАНОВИВ:

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту рішення, пов»язаного з потребою в обгрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини.

Керуючись ст.ст. 213, 215 ЦПК України, суд, -

В И Р І Ш И В:

В задоволенні позову Товариства з обмеженою відповідальністю «Вторма-Рівне» до Відділу державної виконавчої служби Рівненського міського управління юстиції, філії 18 Приватного підприємства "Нива -В.Ш.", ОСОБА_1, треті особи без самостійних вимог Приватний нотаріус Рівненського міського нотаріального округу ОСОБА_2, Державний реєстратор Реєстраційної служби Рівненського міського управління юстиції ОСОБА_3 про визнання недійсними прилюдних торгів, свідоцтва про права власності та витягу з реєстру -відмовити за безпідставністю та недоведеністю позовних вимог.

На рішення може бути подана апеляційна скарга до Апеляційного суду Рівненської області через Рівненський міський суд протягом десяти днів з дня його проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення.

Суддя Рівненського міського суду

Рівненської області ОСОБА_4

СудРівненський міський суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення21.10.2013
Оприлюднено20.01.2014
Номер документу36577656
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —569/5728/13-ц

Ухвала від 17.03.2014

Цивільне

Апеляційний суд Рівненської області

Гордійчук С.О. С. О.

Ухвала від 04.02.2014

Цивільне

Апеляційний суд Рівненської області

Гордійчук С.О. С. О.

Рішення від 21.10.2013

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Рудика Л.Д. Л. Д.

Рішення від 21.10.2013

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Рудика Л.Д. Л. Д.

Ухвала від 29.03.2013

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Рудика Л.Д. Л. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні