Ухвала
від 10.01.2014 по справі 815/104/14
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 815/104/14

УХВАЛА

10 січня 2014 року м. Одеса

Суддя Одеського окружного адміністративного суду Цховребова М.Г., розглянувши матеріали адміністративного позову управління Пенсійного фонду України в Приморському районі м. Одеси до Малого підприємства «Рубін» Товариства з обмеженою відповідальністю про стягнення заборгованості, -

встановив:

8 січня 2014 року управління Пенсійного фонду України в Приморському районі м. Одеси звернулось до Одеського окружного адміністративного суду з позовом до Малого підприємства «Рубін» Товариства з обмеженою відповідальністю про стягнення з відповідача (код ЄДРПОУ 13892193) заборгованості перед позивачем (код ЄДРПОУ 26302649, банк ВАТ «Державний ощадний банк України», МФО 328845, р/р 256013013705) в сумі 1581,57 грн. на покриття витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах за Списком № 1.

Одержавши позовну заяву, суд з'ясував, що її подано без додержання вимог, встановлених ст. 106 КАС України, з наступних підстав.

Відповідно до ч. 2 ст. 106 КАС України, на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються позовні вимоги, позивач надає докази, а в разі неможливості - зазначає докази, які не може самостійно надати, із зазначенням причин неможливості подання таких доказів.

Проте, на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються позовні вимоги, а саме належним чином засвідчених копій документів щодо ОСОБА_1, зокрема: заяви про призначення пільгової пенсії; довідки, уточнюючої особливий характер роботи та умов праці, необхідної для призначення пільгової пенсії; розпорядження (протоколу) про призначення пенсії; довідки про отримання відповідної пенсії за період, заявлений у позові; розрахунку стажу, а також належним чином засвідчені копії письмових доказів: реєстрації та знаходження відповідача на обліку в управлінні Пенсійного фонду України в Приморському районі м. Одеси; фактичного надіслання на адресу відповідача розрахунку(-ів) фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій (наприклад, витяг з журналу реєстрації вихідної кореспонденції тощо), - позивачем не надано, а в разі неможливості надати їх самостійно - не зазначено причин неможливості подання таких доказів.

Враховуючи та на підставі наведеного, виявлені недоліки позовної заяви повинні бути усунені позивачем шляхом надання суду належним чином засвідчених копій документів щодо ОСОБА_1, а саме: заяви про призначення пільгової пенсії; довідки, уточнюючої особливий характер роботи та умов праці, необхідної для призначення пільгової пенсії; розпорядження (протоколу) про призначення пенсії; довідки про отримання відповідної пенсії за період, заявлений у позові; розрахунку стажу, а також належним чином засвідчені копії письмових доказів реєстрації та знаходження відповідача на обліку в управлінні Пенсійного фонду України в Приморському районі м. Одеси; фактичного надіслання на адресу відповідача розрахунку(-ів) фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій (наприклад, витяг з журналу реєстрації вихідної кореспонденції тощо), в разі неможливості надання вказаних доказів - зазначити докази, які позивач не може самостійно надати, із зазначенням причин неможливості подання таких доказів.

Відповідно до ч. 1 ст. 108 КАС України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених ст. 106 КАС України, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Керуючись ст.ст. 106, 108, 160, 165, 186 КАС України, суд -

ухвалив:

Позовну заяву управління Пенсійного фонду України в Приморському районі м. Одеси до Малого підприємства «Рубін» Товариства з обмеженою відповідальністю про стягнення заборгованості - залишити без руху.

Встановити позивачу 5-денний строк для усунення недоліків позовної заяви з дня отримання копії ухвали.

Ухвала може бути оскаржена особою, яка подала позовну заяву, до Одеського апеляційного адміністративного суду через Одеський окружний адміністративний суд шляхом подання апеляційної скарги на ухвалу суду протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя М.Г. Цховребова

Дата ухвалення рішення10.01.2014
Оприлюднено22.01.2014
Номер документу36722480
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —815/104/14

Ухвала від 10.01.2014

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Цховребова М. Г

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні