Постанова
від 27.03.2008 по справі 3/17/249-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

3/17/249-Б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98


ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"27" березня 2008 р.Справа № 17/249-Б

За заявою кредиторів: 1) Управління Пенсійного фонду України в Красилівському районі, м.Красилів Хмельницької області;

2) Красилівська міжрайонна державна податкова інспекція, м.Красилів Хмельницької області;

3) Відкрите акціонерне товариство Енергопостачальна компанія „Хмельницькобленерго”  в особі відокремленого структурного підрозділу Красилівського району електричних мереж, м.Красилів Хмельницької області

до боржника: Селянського (фермерського) господарства „Ранок” с.Чернелівка Красилівського району Хмельницької області

про визнання  банкрутом

                              

                                                                                       Суддя: В.В.Димбовський

Представники:

Від кредитора : Варченко О.П. –за довіреністю №51 від 03.01.2007 року

Від боржника :   не з'явився

За участю арбітражного керуючого-розпорядника майна: Білик В.А.

     Суть спору: про визнання банкрутом

          Ухвалою господарського суду Хмельницької області від 13.08.07 р. порушено  провадження  у даній справі про визнання банкрутом боржника –Селянського (фермерського) господарства „Ранок” с.Чернелівка Красилівського району Хмельницької області, введено мораторій на задоволення вимог кредиторів .

          Ухвалою господарського суду від 10.09.2007 р. відкрито процедуру розпорядження майном, призначено розпорядником майна боржника у справі №17/249-Б - арбітражного  керуючого Білика Володимира Анатолійовича, м.Старокостянтинів, вул.Попова, 15, кв.63, ліцензія серія АБ №271791 від 06.05.2006 року .  Зобов'язано  ініціюючих кредиторів подати за свій рахунок до офіційного  друкованого органу Верховної Ради України чи Кабінету Міністрів України, у десятиденний строк,  оголошення про порушення справи про банкрутство боржника –  Селянського (фермерського) господарства „Ранок” с.Чернелівка Красилівського району Хмельницької області .

          Зобов'язано розпорядника майна скласти реєстр грошових вимог кредиторів, подати для затвердження господарському суду та визначено дату проведення попереднього засідання у даній справі .

В газеті “Голос України” №175  від 29.09.07 р. вміщено оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство боржника –СФГ “Ранок” с.Чернелівка Красилівського району Хмельницької області  .

Надійшли грошові вимоги конкурсних кредиторів .

Розпорядником майна та боржником , за наслідками розгляду заявлених вимог кредиторів , поданий на розгляд суду реєстр вимог  кредиторів , у який включено грошові вимоги  Селянського (фермерського) господарства „Ранок” с.Чернелівка Красилівського району Хмельницької області  .

Ухвалою суду від 01.02.2008р. затверджено реєстр вимог кредиторів СФГ „Ранок” с. Чернелівка Красилівського району на загальну суму 853421,27  грн. (вісімсот п'ятдесят три тисяч чотириста двадцять одна гривень 27 копійок) та визначено дати проведення перших загальних зборів кредиторів та засідання суду, на якому буде винесено ухвалу та буде вирішено питання про санацію боржника, чи про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, чи припинення провадження у справі №17/249-Б про банкрутство боржника  .

Повноважний представник кредитора та розпорядник майна в засідання суду  з'явились.

Розпорядником майна надано на розгляд суду належний протокол проведення зборів кредиторів від 04.03.2008 року , згідно яких  утворено комітет кредиторів  СФГ „Ранок”.  Комітетом кредиторів в межах своєї компетенції запропоновано господарському суду  визнати боржника –СФГ „Ранок" с.Чернелівка Красилівського району Хмельницької області  банкрутом  та відкрити відносно нього ліквідаційну процеудуру .

          У відповідності до  поданого на розгляд суду протоколу зборів комітету кредиторів СФГ „Ранок" с.Чернелівка Красилівського району Хмельницької області  від 04.03.2008 року , комітетом кредиторів  запропоновано господарському суду призначити ліквідатором у справі №17/249 –Б особу, яка раніше виконувала функції розпорядника майна у даній справі, а саме арбітражного керуючого Білика Володимира Анатолійовича (ліц. Серія АВ №271791 від 06.05.2006 року, м.Старокостянтинів, вул.Попова, 15, кв.63)   .  

При призначенні ліквідатора майна в даній справі , судом враховується освіта , досвід та показники роботи у попередніх справах , кількість справ у яких брав участь арбітражний керуючий та наявність у нього організаційних та технічних можливостей виконувати обов'язки ліквідатора майна боржника  .

Арбітражним керуючим Біликом В.А.  дано згоду на призначення його ліквідатором у справі №17/249-Б .

При вирішенні питання щодо відкриття ліквідаційної процедури у даній справі, судом враховується , що невиконання боржником своїх зобов'язань  свідчить про неплатоспроможність боржника  .

Враховуючи вищевикладені обставини, а саме неплатоспроможність боржника,  у відповідності до ст.22 , абз.2 п.1 ст.24 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" суд вважає за необхідне визнати боржника банкрутом, відкрити відносно нього ліквідаційну процедуру та призначити ліквідатором у справі №17/249-Б особу, яка раніше виконувала функції розпорядника майна у даній справі, а саме арбітражного керуючого  Білика Володимира Анатолійовича (ліц. Серія АВ №271791 від 06.05.2006 року, м.Старокостянтинів, вул.Попова, 15, кв.63)    .  

Ліквідатора необхідно  зобов'язати провести ліквідаційну процедуру відповідно до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" , скласти ліквідаційний баланс та подати його господарському суду разом із звітом про свою діяльність.

Керуючись ст.3-1, ст.22 , п.1 ст. 24 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" , суд –

        ПОСТАНОВИВ:

Визнати банкрутом  Селянське (фермерське) господарство „Ранок” с.Чернелівка Красилівського району Хмельницької області, вул.Зелена,2  (код ЄДРПОУ 32461585) та відкрити ліквідаційну процедуру строком на дванадцять   місяців .

Призначити ліквідатором майна боржника (Селянського (фермерського) господарства „Ранок” с.Чернелівка Красилівського району Хмельницької області, вул.Зелена,2, код ЄДРПОУ 32461585) арбітражного керуючого  Білика Володимира Анатолійовича (ліц. Серія АВ №271791 від 06.05.2006 року, м.Старокостянтинів, вул.Попова, 15, кв.63)   .

Зобов'язати ліквідатора провести ліквідаційну процедуру відповідно до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" , скласти ліквідаційний баланс та подати його господарському суду разом із звітом про свою діяльність. Щомісячно подавати інформацію господарському суду про проведену роботу.

  Копії ухвали надіслати:

·          УПФУ в Красилівському районі, м.Красилів, вул.Центральна, 38а;

·          Красилівській МДПІ , м.Красилів, вул.Центральна, 38;

·          ВАТ ЕК „Хмельницькобленерго” в особі відокремленого структурного підрозділу Красилівського РЕМ, м.Красилів, вул.Боженка, 12-А;

·          Відділенню Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Красилівському районі, м. Красилів, вул. Театральна, 3;  

·          Красилівському районному центру зайнятості, м. Красилів, вул. Центральна, 1;

·          Виконавчій дирекції Хмельницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 18;

·          Хмельницькій філії АБ "Факторіал-Банк", м. Хмельницький, вул. Кам'янецька, 20;

·          СФГ „Ранок” , с.Чернелівка Красилівського району Хмельницької області, вул.Зелена, 2;

·          Арбітражному керуючому Білику В.А., м.Старокостянтинів, вул.Попова, 15, кв.63 ;

·          Хмельницькому обласному сектору  з питань банкрутства .

Суддя                                                                                                        В.В. Димбовський          

Дата ухвалення рішення27.03.2008
Оприлюднено28.05.2009
Номер документу3676139
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —3/17/249-б

Ухвала від 18.07.2023

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 09.04.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 27.03.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 19.03.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 24.09.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 15.09.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 30.07.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 10.06.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Постанова від 27.03.2008

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Димбовський В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні