Постанова
від 27.06.2008 по справі 2/6-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

2/6-Б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98


ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"27" червня 2008 р.Справа № 2/6-Б

 За   заявою управління Пенсійного фонду України в Славутському районі та місті Славута і Славутського міськрайонного центру зайнятості - робочого органу виконавчої дирекції Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття  м.Славута

до  акціонерного товариства закритого типу  „Мирне” с.Великий Скнит

     Славутського району                

про   визнання банкрутом     

                                                                                        Суддя   Дячук Т.В.                                                         

Представники  :

від кредиторів :  Борисова О.В. - представник Славутського Міськрайонного центру зайнятості по довіреності №11-01/123 від 16.01.2008р.

від боржника  : Жилик  В.С. - голова ліквідаційної комісії           

за участю : Кунашенко В.І. - розпорядник майном

            Ухвалою господарського суду від 08.01.2008р. порушено провадження у справі про визнання банкрутом  акціонерного товариства  закритого типу „Мирне” с.Великий Скнит Славутського району, введено мораторій на задоволення вимог кредиторів та заходи по їх забезпеченню.

           Ухвалою від 03.03.2008р. введено процедуру розпорядження АТЗТ „Мирне” і призначено розпорядником майном арбітражного керуючого Кунашенка В.І.,                зобов'язано ініціюючих кредиторів подати до офіційного  друкованого органу Верховної Ради України чи Кабінету Міністрів України оголошення про порушення справи про банкрутство.

          Оголошення опубліковано у газеті  „Голос  України”  від 20.03.2008р. №54.

          Після виявлення у встановленому порядку кредиторів з грошовими вимогами до боржника, ухвалою суду від 15.05.2008р. затверджено реєстр вимог кредиторів у сумі 320854грн.56коп.

          Відповідно ст.16 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом“ проведено збори кредиторів та обрано комітет кредиторів, яким 29.05.2008р. прийнято рішення  про звернення з клопотанням до господарського суду про визнання АТЗТ „Мирне”  банкрутом, відкриття ліквідаційної процедури та погоджено кандидатуру  ліквідатора. Комітетом кредиторів запропоновано суду призначити ліквідатором  АТЗТ „Мирне” арбітражного керуючого Кунашенка В.І. Крім того, встановлено розмір оплати послуг арбітражного керуючого.

         Розглянувши матеріали справи, протокол комітету кредиторів, судом враховується наступне :

          Акціонерне товариство закритого типу „Мирне” зареєстровано Славутською райдержадміністрацією  07.04.1995р., свідоцтво серія А00 №539595, за юридичною адресою с.Великий Скит Славутського району, ідентифікаційний код ЄДРПОУ 03789420.

      Неспроможність боржника виконати зобов'язання перед кредиторами підтверджено матеріалами справи. Пропозицій щодо санації боржника не надходило.

       Комітетом кредиторів за результатами інформації розпорядника майна про фінансовий стан товариства, прийнято рішення (протокол №1 від 29.05.2008р.)  про звернення до господарського суду з клопотанням про  визнання боржника  АТЗТ „Мирне” банкрутом, відкриття ліквідаційної процедури та призначення ліквідатором арбітражного керуючого Кунашенка В.І., який виконував функції  розпорядника майна.

        Суд находить достатніми підстави для визнання боржника банкрутом, відкриття ліквідаційної процедури на строк дванадцять місяців і призначення ліквідатора.

         Керуючись ст.ст.22-24 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника  або визнання його банкрутом”, суд -                                                            

                               П О С Т А Н О В И В :

      1.Визнати банкрутом акціонерне товариство закритого типу  „Мирне”  

с.Великий Скит Славутського району Хмельницької області,  ідентифікаційний код ЄДРПОУ  03789420.

            2.Припинити процедуру розпорядження майном акціонерного товариства закритого типу  „Мирне” с.Великий Скит Славутського району і  відкрити ліквідаційну процедуру на строк  дванадцять місяців - до  27 червня 2009 року.

           3.Ліквідатором акціонерного товариства закритого типу  „Мирне” с.Великий Скит Славутського району призначити арбітражного керуючого Кунашенка Василя Івановича (ліцензія на право провадження діяльності арбітражних керуючих (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) серія АВ №307421 від 19.04.2007р.,  адреса : м.Шепетівка, вул.Шешукова, 10, кв.30).

4.Підприємницьку діяльність банкрута завершити, строк виконання всіх грошових зобов'язань банкрута вважати таким, що настав 27.06.2008р.

5.Припинити з 27.06.2008р. нарахування неустойки (штрафу, пені), процентів та інших економічних санкцій по всіх видах заборгованості банкрута.

6.Припинити з 27.06.2008р.  повноваження голови ліквідаційної комісії банкрута Жилка В.С.  щодо управління підприємством та розпорядження його майном.

 7.Скасувати обмеження щодо майна банкрута. Накладення арештів на майно або інші обмеження розпорядження майном банкрута не допускаються.

8.Зобов'язати ліквідатора подати оголошення до офіційного друкованого органу у п'ятиденний строк з дня прийняття постанови про визнання АТЗТ „Мирне” банкрутом  і відкриття ліквідаційної процедури, а докази публікації оголошення надати суду.

 9.Зобов'язати ліквідатора  провести ліквідаційну процедуру банкрута у строк до 27.06.2009р., скласти звіт і ліквідаційний баланс та надати на розгляд суду.

 Копію постанови надіслати: кредиторам, банкруту, ліквідатору, Хмельницькому обласному сектору з питань банкрутства, державному реєстратору Славутської райдержадміністрації, Відділу державної виконавчої служби  Славутського міськрайонного управління юстиції, Головному управлінню статистики у Хмельницькій області.

Суддя                                                                                                        Т.В. Дячук          

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення27.06.2008
Оприлюднено28.05.2009
Номер документу3676694
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2/6-б

Постанова від 27.06.2008

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Дячук Т.В.

Ухвала від 25.06.2007

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Дячук Т.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні